Annons

Soffläge

Nu är det fredag och jag kom precis hem från jobbet. Trött, men lycklig. Till och med så trött att jag har bestämt mig för att jag inte orkar med en Stockholmsresa ikväll, nomineringen i BlogAwards till trots. Men en sak har jag lärt mig som ”bloggveteran”, är man en av vinnarna brukar de alltid dubbelkolla att man kommer i förväg. Så jag är inte orolig – även om det för all del är tråkigt att missa en fest. Men, vila är vad min kropp behöver mest just nu så det är dags för soffläge. I drömmarnas värld hade jag gärna dunat i det här vita drömmen från Eilersen, i verkligheten lockar istället min vita dito. Eilersen har för övrigt en fantastisk hemsida om du söker inspiration på temat soffor. Du kan få en historisk tillbakablick, bläddra i broschyrer och låta dig inspireras av olika modeller. Om du frågar mig är Eilersen soffornas Rolls Royce. Och de kostar ju faktiskt nästan lika mycket som en bil. Ha en skön kväll, vi ses imorgon!

Foto: pressbilder Eilersen

Kategorier:

Kommentarer

 • Terese Alvén skriver:

  Trist. Då syns vi inte på brunchen på söndag 🙁 Men jag förstår verkligen ditt beslut. Se till att andas och ta det lugnt i helgen. Du får höra av dig nästa gång som du kommer till Stockholm. KRAM Terese, http://www.sparkibaken.se

 • Proforma - Irene skriver:

  Ja, dom är dyra! Verkligen… men så är det kvalité också! Fast jag är väldigt nöjd med våran från Ire!
  Trevlig helg!

 • Åse skriver:

  Soffan är den möbel vi tillbringar mest tid i hemma hos oss. En regnig dag som idag är det skönt att krypa upp i soffan med en filt om sig och en kopp te.

 • JUNITJEJ skriver:

  Hoppas du kammar hem priset i din kategori på BlogAwards imorgon!!

 • Corone skriver:

  Åh, är det en Twiggy-lampa på bild nummer två! De är ju så fina, synd att de kostar därefter också. Jag har verkligen letat efter ett budgetalternativ men det finns bara inte.

 • Linruz skriver:

  Ja ibland måste man välja bort roligheter.
  ta nu hand om dig vännen.
  Massor Kramar Lina

 • Purple Area skriver:

  Da Capon är min favorit, helt underbar och grymt skön att sitta i!! Får väl sätta igång och spara nu.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.