Annons

Nyfiken på Norrgavel

Det svenska inredningsföretaget Norrgavel har länge imponerat på mig med sin starka värdegrund och sitt konsekventa miljöarbete. Nu har jag precis upptäckt att de har en egen kollektion badrumstextilier och sängkläder i ekologisk bomull också och jag som är omåttligt förtjust i vita, krispiga lakan och handdukar undrar givetvis om de är lika fräscha som de framstår av produktbilderna att döma. Någon som vet?

Foto: pressbilder från Norrgavel

Kategorier:

Kommentarer

 • Vitt o fräsht, finns det nåt som är så härligt inom badrumsinterning, har ej provat dessa, hälsar MARIE PÅ MINANA !

 • Jonna skriver:

  Visste inte ens att de fanns Norrgavelhanndukar. Visst påminner de lite om R.O.O.M.'S egna med loggan längst ner? Kanske till och med samma leverantör…. Who knows?

 • Jag besökte Norrgavels butik i Lammhult i somras och kände på handdukarna. De ser ut att vara av fin kvalité men jag har tyvärr inte provat dem själv!

 • SoP skriver:

  Vi var faktiskt på väg att köpa dem (efter att ha sett dem på Norrgavels hemsida) men ändrade oss när vi kände på dem i butiken. De ser bättre ut på bild än i verkligheten. Lakan är väldigt hårt och handdukarna inte så sköna heller. Så det var ju synd för vi verkligen tycker om norrgavels butik och hela konceptet. Rekommenderar mille nottis lakan istället som finns också i organiskt odlad bomull 🙂

 • De ser otroligt fräscha ut!

 • Materielltjej skriver:

  Är det hotellstandard så får man nog köpa direkt. Egentligen ska man ju satsa på en uppsättning riktigt bra sänglinne så har man frigjort en massa utrymme hemma. Vad mycket "skit"sängkläder folk samlar på. Räcker ju med de man har och så man har hemma till gäster. Menar inte att man måste köpa dyrt men man kan ju skippa det smaklösa och köra på enfärgad som alltid matchar. Man kanske tillochmed kan sluta använda överkast då (vilket jag aldrig börjat med då det inte finns några snygga)

 • InneoUte-Malin skriver:

  Skulle förvåna mig mycket om det inte är av yppersta kvalitet – är det något som utmärker Norrgavel så är det ju just kvalitet. Nirvan och gänget är verkligen en imponerande skara. 🙂

 • Vet inget om kvaliteten, men nog ser de fräscha och snygga ut! Såg att de hade en egen pläd också, finfin.

 • Emelie skriver:

  Fick fyra stycken badhanddukar i födelsedagspresent av min mamma, och de är lika fräscha som de ser ut! Absolut värda pengarna!

 • Luned skriver:

  Jag är ute efter handdukar med hotellstandard – tunga handdukar man bara behöver nudda vid så blir man torr! Hittills har jag inte hittat något konsumentmärke med samma tunga kvalitet, inte Norrgavel heller…

  Tyvärr verkar enda sättet att få tag i dem vara att bo på ett hotell modell bättre och sno med sig handduken. Debiteras man så får det ju vara värt det!

 • dahlarna skriver:

  Ser superfräscha ut! Gillar när namnet/loggan är broderat diskret & snyggt i samma färg som tyget. Har tyvärr ej sett dem live. Men skulle gärna göra… Ha en bra dag! KRAM!

 • Filip skriver:

  Allting är ju vitt, men ändå snyggt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.