Annons

Strings pockethylla i nya färger

Den populära Stringhyllan finns ju i en liten nättare variant för pocketböcker. Perfekt för den moderna bokslukaren som kanske inte längre köper så mycket inbundet. I höst relanseras den modellen i fyra helt nya färgnyanser! String Furniture har valt ut fyra pastelltoner i gul, blå, rosa och mörkröd. Jag håller med Annika om att de nya pressbilderna är lite röriga, man ser inte riktigt hyllorna för stylingen, men klicka här så ser du dem separata. Priset för de nya utförandena är 880 kr styck.

Foto: pressbilder String

Kategorier:

Kommentarer

 • Skönt Hemma skriver:

  Jo hyllorna är lite väl överfyllda med prylar som ger ett rörigt intryck. Skulle vilja plocka bort en del. Men visst är det skoj med nya färger. Själv tror jag det kommer att inandlas en gul till sonens rum 🙂

  Ha en bra dag!

 • saratilda skriver:

  Älskar när gamla saker kommer igen….den är stilren och snygg

  http://www.saratilda.blogg.se

 • karola skriver:

  ja, snygga är hyllorna!!… men med den stylingen får man ju känslan av att hyllorna är på tok för små….eller?? håller med, lite rörigt…

 • Ulrica Holmgren skriver:

  Gillar hyllerna, skarpt, hade en orginal i mina farföräldrars hus, den slängdes! Innan jag blev intresserad av inredning 🙁 Undrar även var fjärilstapeten i bakgrunden är inhandlad och vad den kostar? Älskar fjärilar! / Ullis

 • Hanna skriver:

  Gillar den röda lite extra mycket. Blir dessutom sugen på att köpa tapeter…

 • Jag älskar Stringhyllan! Jagar runt den på loppisar, dock inte så lätt att hitta. Hittade blomhyllan i stringmodell på loppis i början på sommaren och gjorde det enorma misstaget att inte ta med den hem, det grämer mig än 😉 Döm sedan min förvåning när mormor berättade att de hade hemmet fullt med Stringhyllor i alla möjliga varianter för många år sedan, hyllor som de sedan slängde! Hujedamej!

 • Är verkligen sugen på en Stringhylla, har spanat in en vit på Nordic… De är fina och praktiska!

 • Jag gillar stylingen i dessa bilder! Hyllan vet man ändå hur den ser ut. Jag tycker om hur de har arbetat med olika bakgrunder och prylar för att skapa olika uttryck och visa att hyllan passar in i de flesta sammanhang. Smart i annonssyfte också att ha många stylingar som passar fint – t ex barnvarianten.

 • DSHP skriver:

  stringhyllan är fantastisk. är dock ganska nöjd med min svarta, pastell är inte riktigt min grej.

 • Martina skriver:

  Snyggt med färg, men inte riktigt min grej ändå..

 • Malin Grinde skriver:

  Härliga bilder, strikta String möter kreativt kaos. Me like:)

 • Malin Grinde skriver:

  Härliga bilder. Strikta String möter kreativt kaos. Me like.

 • pethra skriver:

  Jag gillar stringhyllorna och tycker det är jättekul att de kommer ut olika färger. En röd skulle jag lätt kunna tänka mig. 🙂

 • Skönt Hemma skriver:

  Grattis till nomineringen i Vecko Revyns Blog Awards! Jag vet vem jag ska rösta på 😉 Lycka till nu!

 • smäm skriver:

  tycker den röriga stylingen var urcharmig :> men hyllorna kom kanske lite i skymundan.

 • Anonym skriver:

  köpta texter känns menlöst

 • Sarah skriver:

  Som jag har väntat, äntligen! Den blå nyansen känns verkligen helt rätt!
  Kram kram och grattis till nomineringen, klart jag kommer rösta!!

 • Evelina skriver:

  Då har jag ändrat till trendenser på mina länkar nu, den här bloggen måste jag ju följa! Tack vare Dig som vi ska ha HAVET som tema på vårat bröllop i sommar=)

 • Emma skriver:

  Hej!

  Vi håller på och rensar ur min farmor och farfars hus. Vi har hittat massor av saker vi inte visste att de hade och många "guldklimpar" både personligt men också sakernas "riktiga värde". Vi har hittat stringhyllor i massor och därför var ditt inlägg så intressant. Vi kan inte bestämma oss, vill vi ha dem eller ej? Vet du ungefärliga priset på en stinghylla ligger på idag?

 • Caroline skriver:

  Äsch, ska det vara String då ska det vara original 🙂 Har ett par hemma, men sätter inte upp dem. Bor i hyresrätt. Det blir så så stora fula hål i väggen tyvärr :/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.