Annons

Trendspaning: Rutans renässans

Innan jag tar helg måste jag bara tipsa er om min senaste trendspaning för TV4 som handlar om höstens korsbefruktningar mellan mode och inredning. Läs mer om rutans renässans, rockiga influenser och purpurlila nyanser i tre olika bildspel som jag har sammanställt för Hemmakanalen.se

Foto: kollage av bilder på höstens nyheter från b la. Pappelina, Gant Home och Åhléns.

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  Avis jag är på alla roliga uppdrag du får göra ! 🙂

 • Åse skriver:

  För den som vill följa upp trenden på väggarna så kan jag komplettera med en tapetkollektion som passar in i sammanhanget; Nora från Sandberg, som bidrar med traditionella skotskrutiga tapeter! Sandberg har ingen bild på dessa tapeter, så jag tar tillfället i akt och länkar till min egen sida istället där jag har en bild på tapeten: https://interiorguiden.se.loopiadns.com/tapetkollektioner/ny-katalog-frn-sandberg-nora

 • hanna skriver:

  fint !! 🙂

 • Åh ja:) Jag ska ha rutigt till julen i köket:D

 • Martina skriver:

  Sängkläderna från Gant ser minst sagt underbara ut!

 • karola skriver:

  vilket fint reportage! visst är det kul att man kan smälta in i inredningen med sin fashion 🙂

 • Heli skriver:

  Hej!

  Tänkte bara säga att jag tycker du har en väldigt intressant blogg 🙂 Jag blir sugen på att köpa en massa av produkterna du lägger ut, vissa är dock lite för dyra för en students ekonomi 😉

 • tina skriver:

  Fint reportage!

  tina=)

 • mimmí skriver:

  Hej, ville bara säga keep up the good work 🙂 Väldigt rolig blogg. Undrar dock om du kan tänka dig att skriva lite om hur du tänker och hur du fotar alla dina personliga "hemma" bilder. Tack på förhand.

 • Inspirera Mera skriver:

  Vad härligt, det måste jag se.
  Kram Sandra

 • Purple Area skriver:

  Håller med, just rutigt känns som det är en beröringspunkt där både mode och inredning möts. Det här var riktigt fint!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.