Annons

Nyhet från Design House Stockholm

På tal om korsbefruktningar mellan inredning och mode så fick jag precis ett mail från Hans som är marknadschef på inredningsföretaget Design House Stockholm, med info om deras senaste produktlansering. Den populära och prisbelönta pläden i fleece finns även som poncho, i deras nya satsning Pleece Collection. Hösten 2009 kommer den i fyra nya färgställningar (plommon, grön, marin och röd) med formgivning av Marianne Abelsson (som jag faktiskt jobbat med på Cult Design en gång i tiden). Själv är jag spekulant på den purpurlila modellen. Perfekt sällskap i soffan, en ruggig höstkväll i oktober. Finns bland annat att köpa på Moma, men också på NK i Stockholm och Göteborg eller i DHS webbshop.

Foto: pressbilder från Design House Stockholm

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag gillar Pleece och har några plädar i olika storlekar.Ponchon är riktigt fin!

 • Såg dem i Design House Stockholms skyltfönster idag, såg riktigt mysiga ut!

 • Purple Area skriver:

  De ser jättemysiga ut, hade också kunnat tänka mig en!

 • Proforma - Irene skriver:

  Jättesnygga! En sådan kan jag tänka mig! Kul och passande namn på den också!

 • Monnah skriver:

  Snyggt fotade! Hoppas de är lika sköna som de ser ut.

 • Frida skriver:

  Visst är de tjusiga, jag ska spana in en purpurlila på NK nu till helgen. Jag. Vill. Ha. Och det med stort H.

 • Så härliga, oxå är det fina färger, kram marie på Minana Design

 • InneoUte-Malin skriver:

  Jag åker gärna till Moma och köper en. 🙂

 • dahlarna skriver:

  Vilken mysig & gosig sak! Perfekt för mig, som alltid fryser! Den hamnar direkt på ösnkelistan! Ha en bra dag! KRAMAR!

 • Jenny skriver:

  Jag är spekulant på den marinblå!

 • Älskar plisseringen men är inte lika förtjust i materialet, polyester/viscose, men otroligt snygga är dom, kan inte förnekas.

 • Alabama skriver:

  Det ser ju ut som att man har ett tält på sig?!

 • Nilla skriver:

  Ser jättemysiga ut!

 • EVA skriver:

  Åhhh så härliga…vill ha !

  Kika in hos mig så får du länken till tv-programmet/reportaget som vi är med i…

  ***
  KRAAAM EVA

 • Materielltjej skriver:

  Så fina! Kommer att bli riktiga klassiker! Blir sugen men har i åtanke att min mor har fleecefiltarna och tycker inte riktigt att de håller den goa kvalitén man förväntar riktigt för det priset. Kan vara dålig skötsel av ägaren dock 🙂

 • Linda skriver:

  Vad snygga, ser skön ut. Skulle inte sitta helt fel att ha i soffan en kall vinterdag.

 • TiniTott skriver:

  Den var riktigt snygg =)

 • Frida skriver:

  Alabama:
  Jag tror inte tanken är att man ska ha den på stan, snarare hemma när man fryser lite.

 • perlan skriver:

  Har ju själv en grå fleecefilt från Design House, så jag vet vilken underbar kvalité det är på dom. En sådan här poncho ska absolut skrivas upp på önskelistan! 🙂 Och ja, en purpurlila för min del med 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.