Annons

Nyheter från Mimou

Lilla Ronneby huserar inte mindre än två riktigt bra svenska textilföretag. Mairo som jag bloggade om i inlägget innan är ett av dem, Mimou ett annat. Deras sängkläder och kuddar är av oslagbar kvalité och de är duktiga på att ta fram mönster som känns lagom trendiga men ändå långlivade. Nu har den senaste katalogen för 2009/2010 dykt upp på webben. Jag klickade mig precis igenom den och konstaterar att purpurlila kanske kan vara något? Klicka här om du vill se höstens nya färger.

Foto: Mimou presbild

Kategorier:

Kommentarer

 • Cicci skriver:

  Kommer själv från Ronneby. Det är verkligen kul att både Mimou och Mairo kommer därifrån. För båda ha underbart fina saker!

 • Anette skriver:

  Sån mysig bild!

 • Frida skriver:

  Din blogg kommer ständigt med glada nyheter, dagens nyhet var en av de bästa på länge!!

  Kikade igenom katalogen och förutom alla underbara kuddar och tapeter fastnade jag för golvlamporna som används som sänglampor på s.21-22. Vet du möjligtvis var det kommer ifrån?

  Stort tack på förhand!

 • Inspirera Mera skriver:

  Vilka härliga lila nyanser!
  Kram Sandra

 • Malin skriver:

  Verkligen skoj emd alla höstnyheter:) Det ska bli skoj att se allt live på formex sen. lääängtar. Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.