Annons

Nyhet från Fritz Hansen

Danska Fritz Hansen satsar stort i höst. Både med eget showroom i Köpenhamn (som öppnar den 27 augusti) och med en ny serie möbler under namnet Little Helperssom officiellt släpps i samband med designveckan). Klädhängaren ingår i den senare och designades av Sidse Werner redan 1971. Den ska med sina kulörta armar fungera som en avlastare för dina plagg, i exempelvis hallen eller sovrummet. Lite för kulört för min smak, men det tycks ju ligga i tiden. Blivande klassiker måntro?

Foto: pressbilder Fritz Hansen

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna-Karin skriver:

  Riktigt läcker! Den tog jag till mitt hjärta direkt.

 • Malin Grinde skriver:

  Jag älskar den, passar urbra till Eames hang-it-all.

 • Anna skriver:

  tycker oxå den var läcker att se på..men lite för mycket färg för att jag skulle vilja ha den hos mig!

 • Lina skriver:

  åh, urfin! precis lagom med färger för min smak 😀

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *