Annons

Nyhet från Fritz Hansen

Danska Fritz Hansen satsar stort i höst. Både med eget showroom i Köpenhamn (som öppnar den 27 augusti) och med en ny serie möbler under namnet Little Helperssom officiellt släpps i samband med designveckan). Klädhängaren ingår i den senare och designades av Sidse Werner redan 1971. Den ska med sina kulörta armar fungera som en avlastare för dina plagg, i exempelvis hallen eller sovrummet. Lite för kulört för min smak, men det tycks ju ligga i tiden. Blivande klassiker måntro?

Foto: pressbilder Fritz Hansen

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna-Karin skriver:

  Riktigt läcker! Den tog jag till mitt hjärta direkt.

 • Malin Grinde skriver:

  Jag älskar den, passar urbra till Eames hang-it-all.

 • Anna skriver:

  tycker oxå den var läcker att se på..men lite för mycket färg för att jag skulle vilja ha den hos mig!

 • Lina skriver:

  åh, urfin! precis lagom med färger för min smak 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.