Annons

Svenskt Tenn – Ilse Crawords utställning

Förra veckan var jag i Stockholm under torsdag och fredag för att fotas till ett projekt jag kan berätta lite mer om senare. När jag ändå var i stan passade jag på att besöka Svenskt Tenn och deras nya utställning av Ilse Crawford – Det personliga hemmet. Bibliotekskänsla, många klassiker förstås, prunkande pelargonier, grönskande textilier, glasklockor och mina favoriter ekollonvaserna. Tjusigt.

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • InneoUte-Malin skriver:

  Så galet mysigt! Ser otroligt schysst ut. 🙂

 • Annika skriver:

  Jag har inte hunnit se den utställningen ännu. Tack för fina bilder!

 • Monika skriver:

  Tur att det finns bloggar! Jag skulle ju missa en massa härliga utställningar annars! Jättefint!

 • Vackra bilder! Jag njuter av detta 🙂

 • Proforma - Irene skriver:

  Snyggt och klassiskt! Hade gärna sett den utställning. När får vi sånt i Göteborg???

 • Malin G skriver:

  Det känns lite att Englandsinfluenser håller på att bli hett igen.

  Fina bilder.

 • Malin G skriver:

  Det känns lite att Englandsinfluenser håller på att bli hett igen.

  Fina bilder.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *