Annons

Sommarfika i det gröna

Man behöver inte alltid ha något att fira, man kan faktiskt äta jordgubbstårta mitt i veckan ändå, om man vill. Det har jag nyss gjort. Spenderade kvällen med ett par tjejkompisar som dukade upp en rejäl middag i gröngräset. Vi åt supergod sallad i stekande kvällssol, med efterföljande somrig efterrätt och jag fick än en gång bevisat att de turkosblå delarna i Höganäs servisserie bara måste införskaffas även hem till mig. De är ju så fina! Några turkosa färgklickar skulle också komplettera min svarta kaffeservis, som jag fick i 25-årspresent av mina föräldrar. Synd bara att den färgen verkar utgå ur det ordinarie sortimentet. Och just därför, ännu mer synd att jag inte passade på när jag var på Iittalas Outlet i Höganäs tidigare i våras. De sålde ju ut grejorna till 70% rabatt där. Typiskt. Jag måste ta mig till Freeport för att se om de har kvar några turkosblå delar. Någon som vet?

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Åhh, ser ju sådär lagom smarrigt ut 🙂

 • Proforma - Irene skriver:

  Håller med föregående… tårtan ser verkligen smarrig ut!
  Var på Freeport för någon vecka sedan, såg att de hade en del Höganäs men om det turkosa fanns vet jag inte… ring och fråga!

 • Mums så gott det ser ut! Tårtan såg riktigt god ut! Och vilka fina bilder du tagit, som vanligt! De turkosa är jättefina! Kram

 • C skriver:

  jag jobbar på iittala på freeport och kan med all säkerhet säga att vi har turkosa delar kvar!

 • Irina skriver:

  Älskar Höganäs! Har deras tallrikar i offwhite och blir glad varje gång jag använder dem.

 • Frida skriver:

  Tack snälla C. Då ska jag genast kolla upp hur jag enklast tar mig dit ut.
  Stämmer det att färgen kommer utgå?

 • Ge-Kås i Ullared säljer Höganäs muggar och skålar i diverse färger. Kanske har de produkter i turkost? Mvh Josse

 • Bröllopsbloggen skriver:

  oj va de döra såg smarrigt ut, ja samlar på höganäsmuggar med den modellen som är många ringar på rad över varandra, vet inte hur ja ska förklara de bättre

 • Stämningsfullt skriver:

  Oj vad du frestas! Ser himmelskt gott ut och bilderna är jättefina!
  Kram!

 • Skönt Hemma skriver:

  Somrigare bilder får man leta efter! Härligt! Jag håller med, de turkosa delarna är jättefina, och jag har faktiskt sett dem i diverse butiker fortfarande, så det värt att kolla.

  Ha en bra dag i solen!

 • InneoUte-Malin skriver:

  Ser härligt somrigt ut! 🙂

 • Helena skriver:

  Testa även på Tradera. Man kan verkligen fynda Höganäs där!

 • C skriver:

  ja, tyvärr kommer den färgen att utgå. jag tycker personligen att det är en av de finaste färgerna som höganäs har så det är synd att de inte fortsätter med den!

 • Martina skriver:

  Underbara bilder! Skynda fynda turkosa delarna om du kan, så fina!

 • Inspirera Mera skriver:

  Åh så somrigt och härligt!
  Kram Sandra

 • Anette skriver:

  Åh vilka ljuvliga bilder! Riktigt inspirerande och ser grymt smarrigt ut 🙂

 • Sissi skriver:

  vilka härliga bilder! gott med jorgubbar =)

 • axelina skriver:

  Härliga sommarbilder!:)

 • karola skriver:

  mums vilket kalas…nu fick jag lite hemlängtan nästan…och jag gillar de turkosa också, har bara några skålar och muggar….men jag kommer inte att komma till freeport förrän till hösten….då har dom väl garanterat sålt slut 🙁
  ha det gott

 • VILKA MYSIGA O HÄRLIGA FOTO, HÄLSAR MARIE !!

 • Vilka underbara sommarbilder!

  Kram Karin

 • Anna Johansson skriver:

  Underbara foton. Ser ut som en reklamfilm för svensk sommar.

 • Annette skriver:

  Det kan knappast bli mer somrigt än på de härliga bilderna!
  Hoppas du hittar turkosa delar.

  Kram Annette

 • Dahlarna skriver:

  Vilket underbart sommarfika! Hoppas att du har det bra i sommarvärmen! Kram!

 • Caroline skriver:

  Vilka härliga bilder. Tårtan såg verkligen god ut. Ha det så bra!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.