Annons

Nyhet från Vipp

Danska designvarumärket Vipp utökar sortimentet med en ny bricka/”Mini Table” som passar både i sängen och soffan. Den består av en bricka i pulverlackerat aluminium med skyddande gummikant och en hopfällbar stomme av rostfritt stål. Stommen är monterad med gasfjädrar som garanterar optimal hållbarhet och stabilitet och som ger den rätta känslan och rätt ljud när stommen fälls ut. Dessutom medföljer en halkfri silikonmatta som kan tvättas i tvättmaskinen. Perfekt om du vill njuta av din frukost eller varför inte din laptop mot ett annat underlag än köks- eller skrivbordet. Brickan är framtagen av Vipp Design Lab och Morten Bo Jensen. Pris i butik – 2695 kronor.

Foto: Vipp pressbild

Kategorier:

Kommentarer

 • Snygg!! Kommer den att finnas i flera färger? Men svart kanske ändå är mest praktiskt…

 • Anna Johansson skriver:

  Herregud den kostar ju mer än mitt vardagsrumsbord!!

 • Benita skriver:

  Sorry, det tyckte jag var riktigt fult. Ser ut som ett campingbord för 2700.-…

 • C skriver:

  nja, tycker nog att priset är lite väl mycket för det där (citat) capmingbordet…

 • Jessica skriver:

  Jag börjar bli besviken på din blogg, Frida. Har framgångarna fått dig att lämna din ursprungstanke med bloggen? Förut var det mer budgettips och en del enkelt pysslande för heminredningssugna. Numera är det nästan alltid dyra och "snajsiga" prylar, de flesta som vi i Svensson-ligan inte har råd med.

 • Bo skriver:

  Väldigt sugen på en vipp i 2008 limited edition färg yellow cab, riktigt kaxig.

 • Anna skriver:

  Nä, fy vad dyrt. Den skulle jag aldrig köpa…

 • Anonym skriver:

  Snygg och stilren men ite till det priset!

 • Frida skriver:

  Jag tar åt mig av kritiken och ska tänka på det framöver. Promise! Håller med om att brickan är i dyraste laget. Ni som läser bloggen vet dock att jag redan har en laptopbricka, från Bosign, som jag är jättenöjd med och den kostade inte många hundralappar.

  https://husmusen.blogg.se/2008/october/frukostbrickan-med-stort-f.html

 • Skönt Hemma skriver:

  Jo, och den är mycket snyggare faktiskt… 😀

 • Hanna skriver:

  Åh så fin och kvalitén lär vara ljusår bättre än den IKEA haft och som gick sönder första användningen… Lite dyr dock:)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.