Annons

Ny familjemedlem

I lördags flyttade en ny familjemedlem in i mitt kök, efter en tids dividerande som ni kunnat läsa om tidigare. Det blev en svart, högblank, Tolixpall till slut. Jag har alltid gillat de franska galvaniserade möblerna men aldrig haft någon bra yta för dem, tills alldeles nyligen då en klockren pallplats plötsligt uppenbarade sig i köket. Klart att det skulle stå en sådan där. Perfekt sittplats när man är flera som lagar mat och umgås. Och då var det bara att slå till. Ut åkte IKEA-modellen som stått där tidigare och in svischade den här skönheten i svart. Vill du köpa en likadan finns de bland annat att beställa här.

Foto: montage av bilder från Tolix och Formarum.se

Kategorier:

Kommentarer

 • KREATIVA DESAJNA skriver:

  Pallen är jätteläcker, hälsar DESAJNA

 • tina skriver:

  Riktigt, riktigt snygg pall! Grattis till inköpet!

 • Vi har en likadan i vår hall, så klart att jag tycker att den är fin 🙂 En modern klassiker helt klart. Akta dig för vassa grejer på pallen bara, den är ganska repkänslig. I alla fall om en pappa sätter sig på en liten leksaksmotorcykel och liksom drar lite med den innan han upptäcker att den är där – typ 😉

 • Rebecka skriver:

  Åh den är så läcker den där pallen!

  Kram Rebecka

 • Martina skriver:

  Bra köp! 🙂 En sån står på min lista också… 😉

 • Lilla jag skriver:

  Älskar tolix- de är underbara!

 • Inspirera Mera skriver:

  Jag kan tänka mig att den kommer att passa in perfekt i ditt kök. Kram Sandra

 • Jenny skriver:

  De är riktigt tuffa! Grattis till nya medlemen =)

 • Proforma - Irene skriver:

  Snygg… särskilt i svart!

 • Maria skriver:

  Åh vilket härligt köp, stort grattis!

 • Linas inredning skriver:

  Den är jättesnygg! Angående min söta timer från Dulton, så tänkte jag också beställa en sådan först från Cosas, men fick tips från en bloggläsare att de finns hos Cervera för 99 kr styck, så dels är den billigare och dels slipper man den dyra frakten 🙂 Ha en fin dag!

 • Sanna skriver:

  Superfin! Men undvik köp från Urban Living (såg att du länkat dit). Jag nätshoppade och det tog drygt 10 veckor innan jag fick mina varor, trots att det enligt hemsidan var lagervaror. Ingen kompensation fick jag heller. Ej ok! 🙁

 • InneoUte-Malin skriver:

  Grymt snygga är vad de är! Skulle gärna ha ett gäng stolar runt utebordet.

 • Stephanie skriver:

  Jag har också en Tolixpall, men den är 45 cm hög. Vet nån om det finns en återförsäljare i Sverige som tar in olika höjder? Jag har googlat och bara hittat 50 cm höga, och de är för höga för Tolixbordet!

 • Anna -Hundra kvadrat skriver:

  Vet du någon butik i Göteborg där dom säljer Tolixpallar? Jag försöker övertala min sambo att vi ska ha två Tolix-barstolar, men han vill se dem i verkligheten först. Jag skulle ju visserligen kuna gå på någon av Alvhems visningar, det borde ju vara en garanti för att se en pall 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.