Annons

Formex Magazine 3.0

Idag pratade jag med Susanne Moberg-Granström som är ”event manager” på Formex om höstens mässa, och fick dagsfärskt skvaller över telefonlinjen om kommande pressvisningar och spännande nyheter på mässområdet. Fick också reda på att de precis har släppt sin nya mässtidning – Formex Magazine 3.0 – och en ny design quiz, där man kan testa sina färdigheter i ämnet. Kolla in den! Nästa tema är ju Vintage Travel som har inspirerats av 50-talet och resor till franska Rivieran, Rimini eller Mölle. Det är med andra ord resor och gammaldags lyx som gäller i höst. Spännande!

Kategorier:

Kommentarer

 • malin björling skriver:

  Kommer du kanske att föreläsa på Formex? Det vore ju skitkul om du gjorde det, vad mycket folk det skulle dra. Jag följer med mamma som support på hennes sista Formexmässa efter 30 år i branschen och om hon går på en Frida-clinic så blir hon kanske inspirerad att hålla på ett par år till.

 • karola skriver:

  Formex är alltid trevligt…och vilken härlig poster!
  -skall du föreläsa?

 • Anna Johansson skriver:

  Spännande! Vad blir din del i det hela?

 • FURNISH.etc skriver:

  Spännande! Ser jag fram emot!

  Hoppas du fick hjälp med " Afrikansk mat"-frågan. Läste din kommentar nu när jag kom hem från Tunisien, lite för sent. Njut av sommarvärmen!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.