Annons

Fler bilder från Svenssons i Lammhult

Jag har så många foton från besöket hos Svenssons i Lammhult att min stackars dator nästan håller på att kollapsa. Har inte mycket minne kvar nu, så dagens projekt får bli att föra över lite filer till min externa hårddisk. Här är några bilder att kika på så länge. Olika soffgrupper, med matchande attiraljer i varierande färger och stilar. Kul med den rosa mattan till Carl Malmstens klassiska soffa "Samsas" med fina skinnfåtöljer. Jag visste inte ens att Katehas Soap fanns i den färgställningen.

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • InneoUte-Malin skriver:

  Mmmm.. så fint! Särskilt den översta bilden är lite "extra" stylad. Fåtöljerna ser verkligen inbjudande ut. Carl Malmsten börjar känns hett igen. Farmor får hålla hårt i sina gamla möbler. 🙂

 • Lizaloop skriver:

  Ja jisses vilken läcker matta!!

 • Malin G skriver:

  Retro på ett snyggt vis, snygg färgställning; svart, rosa och mörkgrått. Me like.

 • Martina skriver:

  Ja, visst är det värt ett besök till Lammhult då och då? Alla godbitar samlade under ett tak.

  Vill passa på att tacka för ett inspirerande föredrag. Jag glömde lämna mitt visitkort, men du får hemskt gärna skicka mig din presentation vid tillfälle. Och glöm inte hålla utkik efter Svenssonskatalogen, som snart kommer rykande färsk från tryckeriet. Skön sommar!

 • Lina i Umeå skriver:

  Jag älskar mattan. Den ropar ju "…köp mig, köp mig!" 🙂

 • emmylish skriver:

  Haha, tack! 😀 Suck, vad fint det är!

 • Vilken underbar matta! Kul kontrast till Calle Malmsten!

 • Inspirera Mera skriver:

  Vilka härliga inspirationsbilder du bjuder på!

 • Proforma - Irene skriver:

  Vad roligt! Jag älskar sådana här bilder! Mattan var underbar, passar så perfekt där. Annorlunda soffa, den längst ner till vänster, just att den går ända ner i golvet. Men första bilden… riktigt läcker!!

 • Martina skriver:

  Snyggt, snyggt, snyggt! Färgskalan med rosa/grå/svart gillar jag mkt, och fåtöljerna…åh!

 • Lilla jag skriver:

  Älskar den lila mattan!

 • Det visste inte jag heller, med det är ju jätteläckert!

 • freestreet fan skriver:

  blir du medlem på den här gratissidan, lär du inte ångra dej. https://www.freestreet.se/?r=635

 • Purple Area skriver:

  Gillar mattan, har inte heller sett den i den färgen, och Twiggy är en riktig favorit!

 • emelie skriver:

  vilken härlig inredning. gillar mattan och soffgruppen på första bilden.

  jag tänkte tipsa dig om mitt och min klasskompis julias examensarbete. det är en bok som heter "jag har alltid ritat" som innehåller 16 unge svenska illustratörer. illustratörerna får visa upp några av sina verk samt svarar på en del frågor kring utbildning, inspiration och tekniker. tänkte att det kanske skulle kunna intressera dig. du kan titta närmre på boken här: https://whirl.se/wp/?p=2770

 • Iris skriver:

  Fina bilder. Jag gillar den stora lampan på bilden nere till vänster, den hade gärna fått bo hos mig 🙂

  kram /iris

 • Anna skriver:

  ÅH! Jag älskar mattan! 😀

 • kristin skriver:

  ja, den mattan är så himla läcker…gillar mossgröna. Synd att priset är lite högt! hmm..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.