Annons

Fredagspanelen med Sverigetema

Nu kan ligger den senaste upplagan av fredagspanelen från Elle Interiör ute på webben. Den här gången har de frågat några av landets största inredningsbloggare (däribland mig) vilka deras svenska formfavoriter är, inför årets Nationaldag. Klicka här för att komma till den fullständiga artikeln.

Foto: skärmdump från Elle Interiör

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.