Annons

Design House Stockholm lanserar ny hemsida

Design House Stockholm lanserar en helt ny sajt med en egen webbshop som samlar hela produktutbudet på ett och samma ställe. Perfekt för dig som bor i en stad där man inte kan köpa deras grejor i butik. DHS samarbetar med ett 60-tal olika formgivare och säljs världen över, både via återförsäljare och egna flaggskeppsbutiker – och nu även via den egna webshopen.

Foto: skärmdump Design House Stockholms webbshop

Kategorier:

Kommentarer

 • KREATIVA DESAJNA skriver:

  Vilken bra nyhet, ska kolla in, hälsar DESAJNA

 • Kul att få sitta hemma i bekvämaste soffan och titta på alla snygga saker.

 • Oh måste genast in och spana.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.