Annons

Dagsutflykt till Mölle Krukmakeri

Idag blev det en tur till Mölle krukmakeri för att kika lite närmare på de muggar och fina skålar som flera bloggläsare, däribland Anders, hade tipsat mig om tidigare. Vilket mysigt ställe det var! Jag rekommenderar verkligen ett besök om ni har vägarna förbi Skåne i sommar. Förutom att jag köpte hem fyra stora temuggar (två svarta och två vita) drejade av Lisa Wohlfahrt så blev det även en lunch i vårsolen, på deras charmiga uteservering. Tomatsoppa med morotsbröd. Hur gott som helst! 

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  Har varit där tidigare, jätte mysigt. Ha en fortsatt skön långhelg Frida!

 • Anna Johansson skriver:

  Åh så fint det ser ut att vara!

 • vad mysigt det ser ut!

 • Linda P skriver:

  Tackar för tipset! Var i underbara Mölle och vandrade i fjol. Åker gärna dit igen!

 • Vilket vackert ställe med atmosfär! Keramik är som godis för mig – kan inte låta bli. Skåne har jag inte så mycket koll på, men en del av alla duktiga keramiker på Gotland kommer besökas i sommar. Ha en fortsatt fin helg!

 • Jag har föreslagit en tur till Skåne i sommar och nu vet jag vart!!

  Tack gulliga du för restipset!!

  Kram Karin

 • Lina i Umeå skriver:

  Dit vill jag också åka!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.