Annons

IKSU – sveriges ”konstigaste” SPA?

Idag har Umeå visat sig från sin allra bästa sida. Det har varit strålande sol och 27 grader varmt! Toppenväder för årets brännbolsfinal med andra ord! Vi laddade ordentligt med ett tidigt morgonpass på IKSU SPA, sen badade vi i alla poolerna och testade "hot stone massagen" och en ansiktsbehandling innan vi avslutade med en god hälsolunch ute på trädäcket. Rekommenderas varmt om du har vägarna förbi norröver. Dessutom är det alltid lika kul att kika på de många konstutställningarna på SPA-anläggningen, både inom- och utomhus. För priser, behandlingar och senaste info om Umedalen skultpturklicka här.

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Caroline skriver:

  Så himla stilrent

 • Anna Johansson skriver:

  Snyggt!

 • Tjugonågonting skriver:

  Det ser inte dumt ut! Trevlig kväll.

 • Inspirera Mera skriver:

  De har det verkligen fint. Extra lyxigt att det bara är några minuter bort från vår lägenhet.

  Kram Sandra

 • Annika skriver:

  Där tränar ju jag! Jag har gjort många Aquapass i den poolen. 🙂 Iksu Spa är en underbar anläggning. Det är alltid en fröjd att åka dit. Vilken underbar dag vi har haft i Umeå idag. Sommar!

 • Annika skriver:

  Visst har jag tid för en fika! Vilken tid passar dig?

 • saravillfara skriver:

  Nämen, är du i stan?

  Kul, och just som vi har högsommarvärme också!

  IKSU Spa förgyller vilken dag som helst, jag gillar miljöerna.

 • karola skriver:

  Men så härligt, visst är hot stone massage underbart?

  Ha en fin söndag 🙂

 • Maria skriver:

  Det var fint men det klår inte känslan på Asia spa i Varberg…myspys ställe. Love it.

  Ha en bra dag.

  Kram

 • Sarah skriver:

  Åh så fint, där skulle man lätt kunna spendera ett par timmar! 🙂

 • Evelina skriver:

  Din blogg är en stor inspirationskälla! Jag vet att jag kommer att hitta det jag letar efter när jag söker på din blogg, du har så mycket bra tips! Men jag undrar varför det är så att när jag går långt bak i tiden i bloggen så finns inte bilderna till inläggen kvar? Det blir inte lika kul och inspirerande att läsa, och det vill vi ju gärna göra!

 • InneoUte-Malin skriver:

  Ser grymt härligt ut! 🙂

 • Caroline skriver:

  Var faktiskt på IKSU på studiebesök för några veckor sedan! En fantastisk anläggning som man lätt skulle kunna spendera några dagar på. Kollade även in Umedalens skulpturpark med massor av annorlunda och inspirerande konst, kan också rekommenderas!

  Tack för en bra blogg!

 • Tobias skriver:

  Snyggt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.