Annons

Hello Lucky

Ett annat företag som gör otroligt vackra pappersprodukter är Hello Lucky. De trycker sina kort på återvunnet papper, med sirliga mönster och roliga budskap. Här är en bunt som ligger på mitt skrivbord just nu, men bara tillfälligt, om en liten stund ska de läggas på lådan för vidare färd till vänner och bekanta. Vill du se fler exempel från Hello Lucky, klicka här. Korten kan du köpa hos Seagren.

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Stämningsfullt skriver:

  Hej!

  Åh så fina! jag har en vän som alltid skickar så där fina kort och brev 🙂 "Snigelpost" är den bästa posten!

  Ha en bra dag.

  Kram!

 • Skönt Hemma skriver:

  Så vackra kort! Underbart att få en hälsning i riktigt pappersformat, som tyvärr inte hör till vanligheterna numera när det mesta sänds digitalt. Måste uppskattas mycket och glädja mottagaren :)Och att dessutom få så här fina kort!

 • Anna Johansson skriver:

  Underbara är ordet. Jag vill också få snigelpost!

 • InneoUte-Malin skriver:

  Ser verkligen fina ut. Alltid kul att se riktiga kuvert i brevlådan. .-)

 • Martina skriver:

  Men åh så fina de ser ut!

 • Ljuvligt Hemma skriver:

  Vilka fina kort… jag tackar för tipset 🙂

 • ~~M A R I E~~ skriver:

  Åh vad fint man skulle kunna få till med detta. =)

 • Malin Björling skriver:

  Love it, kommer ihåg när jag gick i skolan och den stora lyckan var när man fick ett nytt, helt slätt skrivhäfte. Det var bäst med smala rader. Jag är lite fånig.

 • Anette skriver:

  Så fina!

 • Hej hoppas allt är bra med dej.

  Jag skriver och ber om en liten tjänst.

  Idag startade jag ett Socialt experiment på bloggen.

  För att lyckas behöver jag allas stöd.

  Jag hoppas att du kanske kan hjälpa mej

  gå in läs inlägget och SNÄLLA SNÄLLA hjälp mej lyckas få min dröm…

  kram

  ha de underbart

 • Hej hoppas allt är bra med dej.

  Jag skriver och ber om en liten tjänst.

  Idag startade jag ett Socialt experiment på bloggen.

  För att lyckas behöver jag allas stöd.

  Jag hoppas att du kanske kan hjälpa mej

  gå in läs inlägget och SNÄLLA SNÄLLA hjälp mej lyckas få min dröm…

  kram

  ha de underbart

 • Jannice skriver:

  Hej hopp! Kika in hos mig och TÄVLA om en vacker krona av Monica Johansson värde 600 kr!!!

  Kram

  Jannice

 • Marielle skriver:

  hej, tack för alla tips och ideer. Pysslar väldigt mycket själv, smycken, sy, dreja m.m.

  Älskar inredning och blir glad att vi har samma smak när det gäller mycket tror jag. Jag tyckte verkligen om korten, det är så svårt att hitta fina och lite ovanliga, tröttnar ibland att göra egna kort.

  Tack för ditt bloggande

 • Åh så söta! Jag älskar rosa så det kortet var helt under bart tycker jag! Verkligen passande till årstiden!

 • Terese Alvén skriver:

  Ibland är det synd att man redan har fixat inbjudningskort … det finns så mycket fina kort 🙂

 • Caroline skriver:

  Jättefina kort, härliga färger! Och det var ju bra att det var återvunnet papper! Ha det så bra!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.