Annons

Frukost i solen + helgplaner

Så här fint väder är det i Skåne idag. Underbart! Startade dagen med en frukost i solen och nu är det dags att ta itu med helgen. I planerna ingår bland annat en tur till Mölles Krukmakeri, men jag är osäker på om de verkligen har öppet idag eftersom det är 1 maj. Måste undersökas. Jag är nämligen på jakt efter ett gäng rejäla temuggar och fina skålar efter tips från flera bloggläsare. Fortsättning följer.


Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Inspirera Mera skriver:

  Vilken härligt blå himmel!

  Kram Sandra

 • Vilken härlig bild, lycka till med mugg/skål letandet, hälsar DESAJNA

 • Caroline skriver:

  Vilken härlig dag. Fin bild! Ha det bra!

 • Malin Björling skriver:

  Vi var där i somras och fikade och tittade på keramiken som är helt fantastisk, ville ha precis allt och köpte … ingenting, Fattar inte vad det är för fel på mig. Har letat på nätet men har inte hittat ngn webshop ännu, snälla tipsa om du vet ngn om säljer hennes saker.

 • Malin Björling skriver:

  Vi var där i somras och fikade och tittade på keramiken som är helt fantastisk, ville ha precis allt och köpte … ingenting, Fattar inte vad det är för fel på mig. Har letat på nätet men har inte hittat ngn webshop ännu, snälla tipsa om du vet ngn om säljer hennes saker.

 • Magdi skriver:

  En riktigt härlig bild! Bra temuggar kan man aldrig ha för många av. Lycka till med letandet.

 • Maria skriver:

  Underbart när man kan sitta ute och äta frukost. Hoppas du hittar något köpvärt!

 • Junitjej skriver:

  Så härligt med frukost i solen!

 • Ljuvligt! 🙂 Hoppas att helgen är fortsatt skön.

 • Iris skriver:

  Det där ser ju riktigt mysigt ut.. 🙂

 • Linda skriver:

  Åh så härligt! Vilken söt kopp, vart kommer den ifrån? 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *