Annons

Frukost i solen + helgplaner

Så här fint väder är det i Skåne idag. Underbart! Startade dagen med en frukost i solen och nu är det dags att ta itu med helgen. I planerna ingår bland annat en tur till Mölles Krukmakeri, men jag är osäker på om de verkligen har öppet idag eftersom det är 1 maj. Måste undersökas. Jag är nämligen på jakt efter ett gäng rejäla temuggar och fina skålar efter tips från flera bloggläsare. Fortsättning följer.


Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Inspirera Mera skriver:

  Vilken härligt blå himmel!

  Kram Sandra

 • Vilken härlig bild, lycka till med mugg/skål letandet, hälsar DESAJNA

 • Caroline skriver:

  Vilken härlig dag. Fin bild! Ha det bra!

 • Malin Björling skriver:

  Vi var där i somras och fikade och tittade på keramiken som är helt fantastisk, ville ha precis allt och köpte … ingenting, Fattar inte vad det är för fel på mig. Har letat på nätet men har inte hittat ngn webshop ännu, snälla tipsa om du vet ngn om säljer hennes saker.

 • Malin Björling skriver:

  Vi var där i somras och fikade och tittade på keramiken som är helt fantastisk, ville ha precis allt och köpte … ingenting, Fattar inte vad det är för fel på mig. Har letat på nätet men har inte hittat ngn webshop ännu, snälla tipsa om du vet ngn om säljer hennes saker.

 • Magdi skriver:

  En riktigt härlig bild! Bra temuggar kan man aldrig ha för många av. Lycka till med letandet.

 • Maria skriver:

  Underbart när man kan sitta ute och äta frukost. Hoppas du hittar något köpvärt!

 • Junitjej skriver:

  Så härligt med frukost i solen!

 • Ljuvligt! 🙂 Hoppas att helgen är fortsatt skön.

 • Iris skriver:

  Det där ser ju riktigt mysigt ut.. 🙂

 • Linda skriver:

  Åh så härligt! Vilken söt kopp, vart kommer den ifrån? 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.