Annons

Frederik Roije

Som några av er kanske minns från min Milanorapport så sprang jag och Lovisa på Frederik Roijes lilla showroom i Zona Tortona, av en slump. Och jag föll för direkt, pladask och bara sådär för hans svarta golvkandelaber. Hur cool som helst. Walk of flame finns även som takkrona om man har lite mer plats. Är den inte läcker, så säg? Golvmodellen får dock räcka för mig. Nu ska jag bara försöka skeppa över den till Sverige på smidigast möjliga vis. Någon som har några tips? DHL och jag är nämligen inte kompisar just nu, efter att de tjurhållit på ett annat viktigt paket på sitt lager i över en vecka.
Foto: pressbilder Frederik Roije

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  då är vi två som inte kommer överens med dhl voj voj vad jag har svurit över dom på sista tiden. Sist fick jag ett utbrott på deras chatt som jag fortfarande skämms över när jag tänker på!

  Posten är faktist riktigt bra från europa 🙂 Och inte alls så dyra inom eu.

 • Frida skriver:

  Jag har också osat svavel över DHL's kundtjänst i dagarna. Och jag som inte ens brukar bli arg så lätt. Men men, jag kan verkligen inte begripa att de inte är lite mer serviceminded och vill sina kunder väl. För både dem som skickar och dem som ska ta emot paket via DHL drabbas ju av deras konstiga beteende nu.

 • Anna Johansson skriver:

  UNDERBARA!

 • InneoUte-Malin skriver:

  Kan bara hålla med. Ser jättefin ut i all sin enkelhet.

 • Tesan skriver:

  Jag har ockå bloggat (https://tesansblogg.blogg.se/2009/march/utkast-den-har.html( om dessa underverk. Jag bara älskar takkronan!

  Men jag undrar, varför står det under bilderna att det är du som har fotat då bilderna kommer från hans hemsida?

 • Frida skriver:

  Tack det var uppmärksamt Tesan, jag var nog bara lite förvirrad där 🙂

 • Hemlängtan skriver:

  Takkronan var ju underbar. Så maffigt att ha en sådan, men då ska man ju ha platsen också…

 • Anna skriver:

  Hej takronan å golvkandelanern var ju helt amazing VILL HA!! hur gick du till väga för att köpa? å vad är det för priser?

 • Det här var urläckert. Har använt mej av DHL när jag får mina tyger hemtransporterade, än så länge har det gått bra !!!!!!

 • Pernilla skriver:

  Hej, Vi har precis byggt om hela vårt hus och fått en massa leveranser från DHL, Schenker, DSV och Posten. Schenker har avrit supertrevliga och tillmötesgående på alla sätt och viss. Vi har till och med fått deras chaufförer att ringa oss när leveranserna skall ske…man brukar ju få en tid på mellan 4-6 timmar då man skall vara på plats, vilket inte alltid är lätt. Då ringer chaufförerna istället 10-20 min innan så det räcker att mna är i närheten och inte tvunget hemma. Perfekt.

  Posten är annars också toppen, men de har vi använt mer till lite mindre försändelser som inte kräver truck, men värt att kolla.

  Kram

 • karola skriver:

  Lyckliga du! jättesnygg…kandelabern vore inte fel heller…men kräver sin plats!

 • caroline skriver:

  takkronan var maffig

 • Anna igen skriver:

  Jag blev åxå sugen på golvljusstaken och kollade frakten 30 euro till sverige och jag misstänker att den skickas med posten för de pengarna.

 • Oj, vilken läcker ljuskrona!!

  Häng med i mitt bloggupprop att Rädda Mammorna!

  Kram Karin

 • De var riktigt läckra!

  Jag kommer inte sluta blogga, dock kommer jag inte vara lika aktiv som tidigare. Kram

 • Jonas skriver:

  Snygga! Vad kommer frakten gå loss på?

 • Proforma skriver:

  Ja, dom är så fina både i golv och tak!

 • ellie skriver:

  snyggt! härlig sida!

 • Jannice skriver:

  Men DU!! Vilken takkrona! Den vill jag bara ha! Så underbart snygg!

  Önskar dig en fin dag!

  Kram

  Jannice

 • Daniel skriver:

  Snyggt!

  Under den vill man svärma med en sexig kar!

 • Lina i Umeå skriver:

  Oj så fin! Underbar!

 • Helena skriver:

  Takkronan är urläcker!

 • Bob skriver:

  På bilden med takkronan,visst är det två st som hänger brevid varandra där?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.