Annons

Summering och rosévin

Gårdagens långa, långa, låånga promenad i Zona Tortona avslutades på en uteservering i närheten Duomo där jag och Lovisa mötte upp Stefan och Karin för att summera dagens intryck och jämföra shoppingpåsarna. Stefan vann överlägset med bland annat en tjusig kandelaber och ett par Pradashorts. Även om Karins lyxiga choklad för all del väckte en hel del avundsjuka blickar. Själv gick jag loss ordentligt på ett inhemskt varumärke och kom ut med två stora prassliga påsar, men jag kan inte säga vad som låg i dem riktigt än, för då avslöjar jag också en present.

Foto: Frida Berglund. Husmusen.blogg.se

Kategorier:

Kommentarer

 • KREATIVA DESAJNA skriver:

  Vilka fin, fina saker de har hittat, man blir sååå nyfiken på dina, ha detbra, hölsar DESAJNA

 • KREATIVA DESAJNA skriver:

  Vilka fin, fina saker de har hittat, man blir sååå nyfiken på dina, ha detbra, hölsar DESAJNA

 • Oj, vilken läcker kandelaber. Helt klart annorlunda och ändå med så stor igenkänningsfaktor.

 • Mrs. b skriver:

  Vilka härliga reserapporter du bjuder på!

  Stefan hade verkligen gjort läckra inköp i form av kandelabern. Jag har fortfarande kvar ett några år gammalt inredningsreportage från hans lägenhet – Karim Rashid tapeten i hans hall var så läcker (undrar om han fortfarande har kvar den).

 • Anonym skriver:

  Vem köper du presenter till?

 • Magdi skriver:

  Chokladen var min favorit i det här inlägget, men jag ser fram emot bilder på dina presenter när mottagaren har fått dem.

 • Frida skriver:

  Hejhej, tack för en intressant blogghelg med roliga tips från mässan, det har livat upp här hemma…

  /Kurbitsfrida

 • InneoUte-Malin skriver:

  Det var en riktigt cool kandelaber!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.