Annons

Salone Del Milan

Pressackrediteringen imorse gick hur smidigt som helst. Jag fick mitt pressleg. och min lilla röda ”dramatenväska” så att jag kunde sälla mig till skaran av journalister och använda kameran helt obehindrat. Grymt bra! Väl inne på området var det svårt att inte slås av hur fantastisk själva mässbyggnaden är. Enorm, designad och maffig. Bara den gör mässan värd ett besök. Här är några bilder från morgonens flanerande i väntan på att hela sällskapet skulle sluta upp. Till slut kom de, Lovisa, Stefan och Karin och spanandet kunde ta vid på riktigt.

Foto: Frida Berglund, Husmusen.blogg.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Inspirera Mera skriver:

  Vilken fin byggnad!

  Kram Sandra

 • Magdi skriver:

  Häftig byggnad! Måste vara inspirerande bara att få vistas i en sån miljö.

 • Mässan i Milano är skithäftig! Man behöver minst 3-4 dagar för att se allt som man vill se. Tyvärr missar man för mycket för att det är sjukt stimmigt med allt folk. Dessutom finns det aktiviteter och showrooms i hela stan också! De brukar nästan ge mer inspiration än själva mässhallarna! / Peter

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.