Annons

Mooi

En av favoriterna under dagens runda (förutom de spännande designskolorna som jag kan blogga lite mer om sedan när jag har mer tid att ladda in blider) var holländska Mooois utställning. De hade väldigt många spännande nyheter. Bland annat lampor i massor. Och så svenska designgruppen Fronts nya porslinsvas Blow Away vase förstås, som kommer ut i maj 2009. Ser ut som om stormen Gudrun fått ett finger med i det spelet. Som ett utblåst ljus ungefär, fast i porslin. Inspirationen kommer från den holländska Royal Delft Vase, som påverkats av simulerad vind.

Foto: Frida Berglund, Husmusen.blogg.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Ååhh, ååh, ååh! Så fin den översta är!

 • InneoUte-Malin skriver:

  Moooi är så säkra. Gillar särskilt den översta lampan.

 • Moooi står för de coolaste belysningarna skulle jag vilja säga. De vågar mycket mer än vi kan föreställa oss!

 • Malin skriver:

  Åhh lampan på översta bilden bara måååste jag ha någon gång i mitt liv. Så vacker! Kram och ha en bra dag i solen:)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.