Annons

Lammhults

Första anhalt på området blev hall 8 som är den hall som visar flest designföretag värda namnet (enligt dem som kan). Själv var jag mest tagen av alla intryck och människor och gick runt som en fisk med öppen mun. Stefan och Karin guidade oss vant runt området och jag är väldigt tacksam för deras hjälp. Det hade varit omöjligt att hitta allt, så snabbt, utan dem. Med så mycket att se gäller det att vara effektiv. Här ser ni Karin i samspråk med Johan Boqvist, marknadschef på Lammhults under ett stopp i deras monter. Min favorit bland deras nyheter för 2009 är helt klart serien Sahara av Gunilla Allard.

Foto: Frida Berglund, Husmusen.blogg.se

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.