Annons

Laddad och redo

Nu har jag stärkt mig med en rejäl frukost. Kom på att jag skulle fota av den alldeles för sent in i måltiden, men tro mig, Italienarna kan sin mat. Det var riktigt gott och mycket. Nu ska jag strax hoppa på hotellets transferbuss till mässområdet och möta Lovisa. Håller tummarna att min pressackreditering för DeMo går vägen, då kommer jag kunna fota ordentligt.

Uppdatering:
Pressackrediteringen gick utomordentligt. Hurra! Nu befinner jag mig inne i Salone Del Mobil. Inredningshimlen it is. Missa inte min Twitterfeed med fler snabba uppdateringar under dagen.

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Martina skriver:

  Låter som du har en härlig dag framför dig! Ser fram emot dina bilder sen! 🙂

 • Sussi skriver:

  … spännande, 🙂

 • Ha det underbart, Frida. Det pirrar i magen på mig fastän det inte är jag som är där. Njuut av all härlig design!

 • Lina skriver:

  Så du slapp italiensk frukost, det består ju oftast bara av cappuccino och croissant på nån bar. Väntar nyfiket på din mässtips!

 • InneoUte-Malin skriver:

  Hotellfrukost… så gott!

 • Gud va härligt du verkar ha det! Se till att njuta riktigt ordentligt, ser fram emot mer bilder! Ha en toppen dag! =)

 • Emma skriver:

  Njae…sådär rolig frukost va? Var i venedig förra veckan, vitt bröd och nutella och lite syltförpackningar i 4 dagar!! Magen SKREK efter fibrer:D Men du bor ju på 4stjärnigt så det är klart, lite bättre där kanske 😉 Hihi. kramar!

 • smäm skriver:

  har aldrig ätit så god mat som när jag var i rom. maten var förmodligen något av det allra bästa. alla sevärdigheter har man ju sätt på bild innan ändå. närå…

 • Daniel skriver:

  Ja ordentligt frukost ska det va

  Good val!

 • Ååå mums vad gott det ser ut =) VILL HA

 • Får man fråga vad du fotar med för kamera igentligen? Måste vara någon systemkamera va? Älsdkar dina bilder 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.