Annons

Inspirerande restaurang – experimentera med fototapeter!

Nu är jag tillbaka i Sverige igen och ska försöka samla alla mina intryck från Milano i en komplett reserapport för Beckers Nya Hem som jag lovar att länka till så snart den är klar. Tills dess måste jag bara bjuda på ett sista inlägg om resan i den här bloggen, nämligen från den här inspirerande restauranhgupplevelsen i Zona Tortona – Richard Ginoris Taste Lounge. Här fanns massor av inspirerande smakupplevelser för både mun och ögon. Se bara på bilderna nedan.

Utanför lokalen hängde gigantiska uppblåsbara bestick, för att markera ingången. Läckert! Och direkt när man kom in genom den ganska anspråkslösa entrén möttes man av den här häftiga installationen med vita koppar och muggar som hängde från taket. Hur fräckt som helst.


Innan man kom till själva restaurangdelen fick man passera genom en annan utställning av köksgeråd och porslin. Lite slarvigt uppställt på display i sann ateljétrendsanda (som Stefan skulle ha valt att kalla det). Man såg mycket sådant, lite arbetande miljöer typ. Inte uppställt och stylat, utan mer som om konstnären eller skaparen precis lämnat rummet och studion helt apropå.


Längst inne i lokalen fanns en gigantisk vägg med tallrikar. Massor av mönster och färger.

Det här var en annan inspirerande idé. Borden i lokalen var tapetserade med fototapet på ovansidan. Kanske något att ta rygg på om du ska fixa ett bord därhemma? Beställ en fototapet med valfritt motiv, tapetsera bordsytan och lacka för bättre hållbarhet. Fototapeter kan du till exempel beställa av bilder du fotat själv, direkt från din lokala Beckershandlare.

Kategorier:

Kommentarer

 • Proforma skriver:

  Vad roligt att följa dina inlägg från Milano! Särskilt dom sista bilderna, de var riktigt läckra! Gillade glaskadelabern som Stefan köpt och den svarta ljusstaken av Fredrik Roije skulle passa bra hos mig också!

  Vilket härligt uppdrag du haft!

 • Blir så imponerad av alla fina bilder, information, inspiration och inlägg du hunnit göra från Milano. Kram

 • InneoUte-Malin skriver:

  Ser ut som ett otroligt läckert ställe. Bordet är ju hur coolt som helst.

 • Magdi skriver:

  Häftiga miljöer och många läckra bilder! Du är så himla duktig på att fota. Det har varit väldigt roligt att få följa dina turer i Milano, både via bloggen och via Twitter.

 • Maria skriver:

  Åh, otroligt häftigt! Mat smakar liksom alltid bättre om inredningen är fin! =)

  Superbra jobb från Milano, jag har nästan känt det som att jag var där.

 • Å, så kul det har varit med dina spaningar! Ser fram emot reserapporten sen. Älskade tallriksväggen – kul med nåt som känns ganska off i liten storlek (prydnadstallrikar på rad i finrummet) men som blir så häftigt när man drar på allt man orkar! 🙂

 • Tack Frida för alla härliga bilder du har delat med dej av från Milano, gillar ideén med "tapetbordet", Ha en bra start på veckan, hälsar DESAJNA

 • Tack Frida för alla härliga bilder du har delat med dej av från Milano, gillar ideén med "tapetbordet", Ha en bra start på veckan, hälsar DESAJNA

 • Inspirera Mera skriver:

  Vilken läcker och ovanlig resturang!

  Kram Sandra

 • Det har varit ett stort nöje att följa dina italienska äventyr! Det låter som om Du har haft en mycket inspirerande resa.

 • Elenore skriver:

  Häftigt!

 • Tallriksväggen var sååå läcker. Det låter som om du har haft en spännande resa… Tack för att du delar med dig

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.