Annons

Frederik Roije – Dare to be square

Man ser så mycket inredning när man springer runt på gatorna här i Milano att man nästan blir mätt på intryck, och glömmer bort att sakerna faktiskt ska gå att använda därhemma också. Mycket är inspirerande, men inte allt lika användbart. Den här limited edition kandelabern däremot, föll jag för på ett rent personligt plan och tänker se till att beställa så snart jag kommer hem till Sverige igen. Jag gillar att den blir som en skulptur mitt i rummet och tar plats med sitt lite ruffa uttryckssätt. Frederik Roije är annars känd för sin förmåga att ta form på fyrkanten. Kolla in hans hemsida här.

Foto: Frida Berglund, Husmusen.blogg.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Katrin skriver:

  Wow! kandelabern är ju helt underbar!! undra vad en sån kostar? vilken skapelse! – är impad!

 • Magdi skriver:

  Den här gillade jag! Var kan man köpa den?

 • Susanne skriver:

  Ååh, jag tror jag är kär, vilken vansinnigt snygg ljusstake! Just nu är jag inte så sugen på att köpa saker till lägenheten eftersom jag vill flytta till en större så snart det bara går, men SEN ska jag inreda på nytt 🙂 Och då kan det tänkas bli en vit sådan, vrålsnygg!

 • Anna Johansson skriver:

  Oj så fin!! Du ser ut att ha haft det underbart.

 • Den kandelabern hade verkligen något extra!

  MISSA INTE TÄVLINGEN PÅ HOUSE OF JAMMI – BLOGGEN!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.