Annons

Fox badrumsdetaljer

En annan rolig detalj på Hotel Fox är badrumsinredningen. Kolla in det här knalliga duschmunstycket till exempel. Inget jag har sett förut, eller vill ha hemma hos mig, men väl en effektfull grej på plats. Kommer från Kaa Agape och finns att beställa här.

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • johanna skriver:

  Lite väl enkelt de blr inte så hemtrevligt. men jag gillar verkligen de oranga duschmunstycket. Titta gärna in hos mig, skriver lite om inredning, mode och lite annat.

 • Lina i Umeå skriver:

  Jag vill ha dem i kornblått! ;P

 • Hanna skriver:

  Passade bra till kaklet! 🙂 Fast som du säger, inget man skulle ha hemma… 😉 Hoppas det vart en trevlig tripp!

 • Jag tycker det var en läcker detalj, den har jag aldrig sett tidigare. Härligt att Du kom till Danmark och fick spana in design. Kul med lappade ägget varianter. Men en svart eller cognacsfärgad dito står ändå väldigt högt upp på min lista.

 • Therese skriver:

  Läckert! Skulle vilja ha en i vår dusch…helst i svart…

 • Inspirera Mera skriver:

  Det har jag aldrig sett heller. Vad roligt med oväntade detaljer. Kram Sandra

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.