Annons

Följ med till Milano – via Twitter

Ni har säkert läst om mikrobloggande och Twitter den senaste tiden. Vad är då det? Och vad ska det vara bra för? Jag ska erkänna att jag var nyfiket skeptisk till en början, men nu är jag såld och i helgen har flera stora modebloggare kommit ut som Twittrare. Nu är det dags för mig. Det är en utmärkt form för sekunsnabba uppdateringar och nyheter som inte kräver bilder. Dessutom tycker jag att det är kul att få följa med i fickan på de stora modebloggarna när de går på pressvsningar och annat spännande, så jag tänkte erbjuda samma möjlighet till er som är lika galet intresserade av inredning som mig.

Hur gör man?

Allt du behöver göra är att klicka på den här länken för att komma till min Twitterfeed. Du behöver inte ha ett eget konto, eller registrera dig för att kunna läsa. Vill du prenumerera? Klicka på ”Follow”!

Varför ska du följa mig på Twitter?

Under Milanomässan kommer jag att kunna blogga direkt från mässhallarna och ge sekundsnabba uppdateringar om de senaste inredningsnyheterna direkt från mobilen. Framöver kommer du att få unika rabattkoder och erbjudanden till olika inredningsbutiker exklusivt via min Twitterfeed och givetvis en liten glimt om livet bakom bloggen. Hoppas vi ses!

Kategorier:

Kommentarer

 • Hildur skriver:

  Vad roligt! Det här kommer jag följa med spänning och stort intresse. Trevlig resa!

 • smäm skriver:

  åh! då måste du lägga upp dina senaste twitterfeeds i menyn när du fixar nya bloggdesignen 🙂 roligt med ny design btw!

 • Purple Area skriver:

  Kul, perfekt också då kan vi få snabb info från Milano!

 • Lina i Umeå skriver:

  Har kommentarsfunktionen hängt sig?

 • Lina i Umeå skriver:

  Har kommentarsfunktionen hängt sig?

 • Malin - tjusigt skriver:

  Jag har lärt mig massor av dig och din blogg, om både inredning och teknik och annat som är bra att känna till.

  Hoppas våren hälsar dig varmt välkommen till Milano!

 • Inspirera Mera skriver:

  Det ska bli spännande att följa dig på Twitter också. Kram Sandra

 • Camilla skriver:

  Twitter är awesome! Ska bli kul att "följa med" till Milano.

 • Annika skriver:

  Toppen att kunna följa dig på Milanomässan! Jag kan bara tänka mig hur många nya och inspirerande produkter som du kommer att få se. Jag är lite avis. 🙂

  Självklart måste vi fikadejta när du kommer till Umeå nästa gång! Mycket att prata om. 😉 Kram!

 • Jonas skriver:

  Skall bli kul med läsning från Milano, jag har redan signat upp!

 • Tack för beskrivningen av Twitter. Gud så härligt det låter med Milano i vårsolen! Passa på att njut ordentligt!

  Kram Karin

 • Daniel skriver:

  Twitter? För modernt för gamle jag!

 • tobias skriver:

  Tja bli medlem här https://www.gratis5.se/user/register/tobias

  man kan samla poäng o sedan få presentkort helt gratis 🙂

  Registrerar du dig via min länk får du 75 välkomstpoäng.

 • lina skriver:

  jag har smygläst din twitter ett tag nu. roligt att följa en annan sida av dig. hoppas att du får det så trvligt i milano!

 • Kan bli kul att följa!

  MISSA INTE TÄVLINGEN PÅ HOUSE OF JAMMI – BLOGGEN. SE INLÄGG DEN 19 APRIL.

 • Magdi skriver:

  Ska bli roligt att få följa med till Milano och få senaste nytt trots att man inte själv är på plats. Hoppas att det går bra för dig i MyMission!

 • Pussy skriver:

  jag kan inte alls se tjusningen med att följa dig, eller någon annan för den delen, på twitter.

 • Designtjejen skriver:

  Vad kul! Det har jag också funderat på… men jag är lite avvaktande än så länge! 🙂

  Hoppas att Milano blir toppen!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.