Annons

Såhär ligger det till

Ibland blir saker och ting inte riktigt som man har tänkt sig. Ibland händer väldigt mycket på en och samma gång, och livet liksom ruskar tag om hela ens existens. Det finns ju ett gammalt talesätt som säger att en olycka sällan kommer ensam och det är något jag på allvar har fått uppleva den senaste månaden. Minst sagt. Vilket givetvis också påverkat min energi till bloggandet, som en del av er har märkt. För att undvika ytterligare spekulationer om graviditeter och annat jobbigt som jag läst på olika ställen vill jag därför säga precis som det är 1) Jag har blivit varslad från projektledarjobbet på Valentin&Byhr, på grund av arbetsbrist/LAS eftersom en av reklambyråns största kunder dras med problem (vilket ni säkert läst om i tidningarna). Jag var en av de sist anställda vilket gjorde att jag var en av dem som fick gå i fredags och därmed står till arbetsmarknadens förfogande från och med nu. 2) I samma veva har även jag och Jonas separerat efter 7 år tillsammans. Jag är mitt uppe i en bodelning och flytt också, med allt vad det innebär. 3) Jag har problem med bloggen, av juridiska skäl. Jag måste byta namn. Kort sagt. Det är tufft nu. Och idag är första dagen som jag inte är på jobbet som vanligt, vilket känns väldigt konstigt. Det enda positiva i det hela är att jag har två månaders arbetsbefriad uppsägningstid på mig att hitta ny sysselsättning. Så nu ska jag försöka kavla upp och ta itu med min tomma kalender och framtid. Hör gärna av dig om du eller någon i din närhet har jobbtips eller idéer kring samarbetsförslag! I’m all ears.


Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • pethra skriver:

  Det borde trilla in förslag till Dig från företag, nu när de vet om att Du är tillgänglig på arbetsmarknaden. Styrkekram.

 • Ta hand om dig mitt i allt. Det är bara att hoppas på en ljusning. Kram

 • Sofie skriver:

  Tappa inte humoret, jag forlorade jobbet innan jul, var otroligt ledsen for att jag inte fick kalla mig mobeldesigner langre. Har nytt jobb sen mitten av Januari, och saker ser ljusare ut. Kolla utomlands for jobb och ny start pa livet. Funkade perekt for mig!! En stor kram till dig!

 • Anna Johansson skriver:

  Åh men herregud hur mycket ska en människa behöva stå ut med på en gång?! Kris hemma OCH på jobbet!! Hang in there tjejen! Det ska bli spännande att följa vad du tar dig till härnäst. Jag är säker på att du kommer lyckas med något stort och att vi kommer få läsa om det hr som en del i din framgångssaga om 10 år. Är det nån som fixa'rt så är det du Frida!!!!!!!

 • Hem och Lycka skriver:

  Beklagar verkligen, måste kännas tufft men övertygad om att du går stark ur detta! Stor KRAM!

 • Annika skriver:

  Nej vad synd om dig!

  Men jag tror nog att många vill anställa dig, så du lär nog inte vara utan jobb en längre tid. värre är det då att handskas med separationen. Det är tufft nu, men det går över, men det är en klen tröst just nu.

  Ta hand om dig!

 • Inspirera Mera skriver:

  Vad tråkigt att höra! Håller med Pethra att företagen lär kasta sig över dig, hoppas du får ett jobbförslag du gillar. Ta hand om dig, massa kramar!

 • Susanne skriver:

  Vad jobbigt! Jag tror ju inte att det blir några problem för dig att hitta ett nytt spännande jobb men förstår att det är tufft när allt kommer på en gång.

  Kramar!

 • Iaa skriver:

  Ta hand om dig!

  Kram

 • Kalaslotta skriver:

  Häller med Sofie, kolla utomlands…USA kanske….

  Styrkekram till dig som är så öppen och ärlig med din situation.

 • Annika skriver:

  Det är lite för mycket på en gång… Men det ordnar sig, Frida! Du är både extremt kompetent och en jättegullig person. Du går stärkt ur det här – det är jag säker på. Kram!

 • Jenny skriver:

  Oj…två jobbiga saker på en gång. Själv slutar jag i morgon på mitt jobb efter 2 månaders uppsägning. Vet inte riktigt vad som händer nu.

  Hoppas allt löser sig till det bästa…själv försöker jag se det från den positiva sidan och hoppas på ett bra jobb SNAAART.

  Lycka till

  kram

 • Lina skriver:

  Jag beklagar allt jobbigt som händer och önskar lycka till för dig i framtiden. Jag är övertygad om att det snart lär ljusna och att du har en spännande framtid att möta. Man vet vad man har men aldrig vad man får… och det kan ju faktiskt bli bättre… 🙂

  Ta hand om dig!

  Kram

 • Oj, så tungt! Hoppas som alla andra att det snart löser sig för dig, och att du får må bättre. Utan att känna dig så verkar du ju både smart, kompetent och sympatisk – en icke föraktlig kombo! 🙂 Det kanske bor en egenföretagare i dig, till exempel?.. Stort lycka till!

 • Lina i Umeå skriver:

  Nej nej nej Frida! Jag har ju förstått att det är ännu lite mer som snurrar nu också så herregud din stackare att du står pall. Jag är "impregnerad" av dig 😉 och du har ju imponerat förr så varför inte göra det igen. Nu har du alla chanser!

  We are what we repeatedly do. Excellence, therefore,

  is not an act but a habit.

  Aristotle

 • Mrs. b skriver:

  All lycka till framöver! Jag är helt och fullt övertygad om att du, yrkesmässigt, kommer att hitta något som du tycker om!

  Styrkekramar!!!

 • Marie skriver:

  Du är grym så jag är säker på att någon snart är och drar i dig och dina idéer!

  Hoppas att allt annat löser sig också, det är inte lätt just nu kan jag tänka mig. Mitt mantra är "det löser sig", vilket det till sist brukar göra.

 • Skåne skriver:

  Stor kram från en beundrare! Vi är många som behöver dig.

 • Charlotte skriver:

  Jag ska hålla ögon och öron öppna. Är övertygad om att detta ordnar sig alldeles utmärkt.

 • Anna skriver:

  Tråkigt att höra,men jag kan lova dig att du har nytt jobb inom nån vecka 😉 !!!

  Och försök att tänka på hur bra du ändå har det och hur långt du kommit. Själv är jag 31 och är hemma med barnen. Har inget jobb att gå tillbaka till. När jag födde vårt andra barn i augusti på BB, låg min pappa samtidigt på onkologen för den sista, palliativa strålbehandlingen. Hela babytiden pendlade jag och min nyfödda dagligen till sjukhuset för att sitta hos honom. I oktober somnade han in och inget av mina barn kommer att minnas sin morfar. Halva mitt ursprung är borta.

  Tack och lov kunde min man vara hemma under den här tiden. Gissa vad som händer då han skulle börja jobba igen?! Finanskris. Och som byggare var det bara att konstatera faktum – han var arbetslös.

  Lycka till Frida. Känns ju som att man känner dig fast vi aldrig träffats 🙂

 • Malin skriver:

  Ibland verkar allt hopa sig på en gång.. Jättetråkigt att höra att du har det dubbelt jobbigt nu. Jag tippar på att det där med jobb löser sig rätt snart för dig, och jag önskar dig all lycka med det!

  När kärleken tar slut tär det ju på lite annat sätt innan man kommer över det första och värsta. Hoppas att du får lite positiv energi här bland alla kommentarer i alla fall..

  Kramar!

 • Maria skriver:

  Först och främst, jättetråkigt! En separation är aldrig lätt och det är inte roligt att bli av med jobbet i dessa tider.

  Jag tvivlar dock inte på att du snart har något nytt spännande jobb på g. Du är grym och det är det många som vet. Lycka till och ta hand om dig!

 • Jättetråkigt att det blivit såhär. Klart att det inte är lätt och förståeligt att inspiration till bland annat bloggning försvinner.

  Hoppas att det ordnar sig till det bästa för dig snart!

  Ta väl hand om dig!

  Kram, kram!

 • Proforma skriver:

  Vad tråkigt… men jag tror ändå att det ordnar sig för dig, Frida! Nu vet alla att du är mellan jobb, du får snart ett erbjudande, det är jag övertygad om, så duktig som du är!

  Själv blev jag utan jobb strax innan jul, fin julklapp, eller hur! Har fortfarande garantilön då företaget jag jobbade på gick i konkurs och har tänkt ta denna tid till att komma på vad jag ska arbeta med i framtiden. Har fortfarande ingen aning… tiden går…

  Efter regn kommer solsken eller som jag brukar tänka… det ordnar sig… det gör det alltid!

  Kram till dig!

 • Anna skriver:

  Mitt i allt det jobbiga och tråkiga finns det en ljusning, jag lovar. Kriser föder lösningar och nya idéer kläcks. Låt det vara jobbigt ett tag och ta sen nya tag. Det kommer gå bra för dig det är jag helt säker på 🙂

 • Ja fy, allt på en gång är verkligen inte rättvist! Men jag tror som sagt att nån kommer att snappa upp dig illa kvickt nu – du har ju om inte annat världens bästa skyltfönster i och med Husmusen! Jag hoppas du får ett riktigt spännande jobb!

  Och när det gäller det privata så håller jag med om vad några andra skrev, att det ju gör att dörrar öppnas till helt andra typer av jobb, utomlands till exempel. Så även om det suger rejält just nu kanske det kan leda till väldigt oväntade saker.

  Jag håller tummarna för att allt faller på plats!

 • mallan skriver:

  Först så måste jag bara kommentera spekulationerna… Jag blev helt chockad över inlägget du länkade till! Hur kan man ens få för sig tanken (och om man nu får för sig tanken så är man väl inte så korkar att man bloggar om den?!)? Det var det mest korkade jag läst/sett på länge måste jag säga. Kan inte folk stoppa sina nyfikna näsor någon annan stans?

  För det andra och tredje skickar jag mest en stor kram och hoppas att något företag snappar upp dig snabbt som attans…! Hoppas också det går så bra som det kan i bodelningen.

  Stor kram!

 • Evasleva skriver:

  Oj, det var mycket på en gång. Men jag är övertygad om att det kommer lösa sig för dig! Du är ju både begåvad, ambitiös och utåt 🙂 (det brukar ju vara bra både på jobb- och kärleksfronten)

  Stort lycka till!

 • Lene skriver:

  Åhh nej inte du också! Jag har själv råkat ut för samma sak och jobbar inom reklambranschen också. Upp med hakan tjejen..företagen lär stå i kö efter dig! Utan varken pojkvän eller barn som binder upp dig så står hela världen öppen 😉 Dessutom så har du den absolut bästa bloggen just nu!

 • Känner verkligen med dej, ibland händer mycket på engång. Hoppas att det löser sej med jobb, kärleken hittar du säkert så småningom för du verkar vara en go o glad tjej. Ta hand om dej och tänk possitiva tankar. MÅNGA KRAMAR från Desajna !

 • Känner verkligen med dej, ibland händer mycket på engång. Hoppas att det löser sej med jobb, kärleken hittar du säkert så småningom för du verkar vara en go o glad tjej. Ta hand om dej och tänk possitiva tankar. MÅNGA KRAMAR från Desajna !

 • M som i Mari skriver:

  Jag förstod för en tid sedan att det var separation det var frågan om i ditt liv och tyckte att det kändes mycket olustigt och klumpigt med de olika spekulationer som yttrades om din livssituation.

  Det kommer att gå bra för dig – ingen som helst tvekan om saken!

  Var rädd om Dig. Styrkekram från andra sidan stan!

 • Terese Alvén skriver:

  Det kommer att lösa sig Frida. Efter regn kommer solsken … Du är ju grymt duktig på det du gör och en underbar tjej, så snart har du ett ÄNNU bättre jobb och kanske även en ny kärlek. Men se till att ta hand om dig själv först.

  KRAM

  Terese, Team Sweden.

 • Lena skriver:

  Gumman… Är helt övertygad om att du får ett roligt nytt jobb på stört men det är tråkigt att du och J separerat. 🙁

 • anna skriver:

  Med tanke på hur ambitiös och duktig du verkar vara (jag "känner" dig ju egentligen bara via webben) så tror jag att det kommer ordna sig för dig. Men det är aldrig roligt att stå där och inte veta.

  Håller tummarna för dig!

  Kram!

  Anna

 • Mia skriver:

  Skickar bara över en kram tanke till dig, kan kasnke behövas i dessa tider, ja livet har ibland små bumps men förhoppningsvis kommer man oskadd över dom även om det guppar till ibland! Du komemr säkert få massor bra jobb erbjudande framöver håller tummarna Kram M

 • fyraihuset skriver:

  Låter superjobbigt. Hoppas det löser sig till det bästa.

  styrkekram från mig

  /Nina

 • Det var verkligen tråkiga nyheter… Och synnerligen osmakliga spekulationer. Jag skickar en kram och hoppas att allt löser sig till det bästa på den privata fronten. När det gäller jobb så är jag helt övertygad om att det kommer dyka upp massor av spännande och överraskande erbjudanden nu! Lycka till!!!

 • Erica skriver:

  Skickar en stor kram till dig! Du verkar vara en underbar tjej, och att du är duktig på det du gör råder det ingen tvekan om! Ta hand om dig, jag tänker på dig!

  Kram Erica

 • Ellinor skriver:

  Så tråkigt! 🙁 Många varma kramar till dig!

 • Hannah skriver:

  Åh vad tråkigt. Känner verkligen med dig, men du ska se att det snart vänder uppåt igen.

 • Nina skriver:

  Jag tyckte att du såg så sorgsen ut sist jag såg dig på stan. Det är då man önskar att man var mindre svensk och vågade rycka tag i dig…….

  STOR kram

 • Hwita drömmar skriver:

  Hej Frida!

  Jag är ofta inne och läser din blogg och har följt den sedan starten! Du är en inspirationskälla utöver det vanliga och fantastisk på att fota! Jag har inte skrivit någon kommentar tidigare, men kände att jag ville göra det nu. Ibland är det upp och ibland ner, jag har själv gått igenom en separation efter 7 år tillsammans och vill bara säga att även om det känns tufft nu så kommer det snart att kännas bättre. När man minst anar det så knackar kärleken på dörren igen:)

  När det gäller jobb så är jag övertygad om att det kommer lösa sig snart för du är så kreativ och ambitiös!

  Stor kram/M

  Hwita drömmar

 • Camilla K skriver:

  Oj då..det var ingen rolig sits du hamnat i Frida. När det gäller jobb är jag helt övertygad om att det inte kommer ta särskilt många dagar innan du hittat ett nytt. vem skulle kunna vara bättre än dig!?

  När det gäller det uppbrutna förhållandet är det ju givetvis känslor på ett helt annat plan som säkert kommer ta ganska lång tid att smälta..men det går, jag vet av egen erfarenhet!

  Kramar och Lycka till önskar Camilla i Motala

 • Hallånet skriver:

  Beklagar och kämpa på! Tror precis som de flesta andra läsare att arbetssituationen snabbt åtgärdas, skulle jag ha råd skulle jag själv anställa dej 😉

 • Sofia skriver:

  Förstår att det måste kännas jobbigt med ryktena och med vad som faktist hänt. Allt ordnar sig tillslut ska du se 🙂

 • Anna skriver:

  Skriv en jobbsökarannons här på bloggen. Fundera på vad du alltid har drömt om att jobba med och skriva det här. Bättre sätt att marknadsföra dig själv finns knappast!

 • Oj allt på en gång där ju. Hoppas det går bra för dig för du borde ju inte har svårt för att hitta ett nytt jobb. Jag hade anställt dig direkt iaf =) Är själv utan jobb nu så det är ingen rolig sits tyvärr. Separerade gjorde jag förra året ingen höjdare det heller. Lycka till och ta en dag i taget. Kramar från lilla mig.

 • hanna skriver:

  Tack för att du är så ärlig med allt som händer för dina läsare. Vi tänker på dig! Kram!

 • Karin skriver:

  Jag är en tidigare anonym läsare som nu känner att jag bara måste skriva en rad. Det är inte klokt vad livet kan vara orättvist hårt ibland, och jag lider verkligen med dig fast vi inte alls känner varandra. Jag är sedan tidigare djupt imponerad av din driftighet och din ork och jag är fullt övertygad om att du tar dig igenom detta också, så småningom. Stötta dig på vänner och familj och fokusera på nuet, framtiden kommer alltid ändå! Du är den enda Du som finns, så ta hand om dig!

 • Jenny skriver:

  Du är så duktig, jag är säker på att du kommer att få jobberbjudanden! Beklagar verkligen separationen. Tänker på dig!

  Kram

 • Malin - tjusigt skriver:

  Jag känner så för dig Frida. Inte för att det är någon tröst i sig, men jag har också varit där. Bli uppsagd, inte känna sig behövd, ingen att få stöd av hemma, det är stora saker. Ta en sak i taget och ta hand om dig själv och känn efter – det är det viktigaste. Skit i allt annat! Bara må bra!!!!

  kram

 • Sarah skriver:

  Jag känner med dig, på alla sätt och vis, jag gjorde precis samma sak för två år sedan men vet du vad? När man väl har kommit ur den sitsen blir livet så mycket bättre. Man hämtar sig, man borstar bort dammet och går stärkt ur helvetet. Du är så duktig och kompetent och jag ska verkligen hålla utkik efter jobb och öppningar! Lycka till och unna dig små stunder av att bara känna efter och försöka må bra.

  Massor av kramar!!

 • Mikaela skriver:

  Många tråkiga saker på en gång, men jag tror som alla andra här ovan att du inte blir arbetslös speciellt länge. Kram!

 • InneoUte-Malin skriver:

  Så trist! Det ligger verkligen något i det där gamla uttrycket om olyckan som sällan kommer ensam.

  Alltid trist att bli uppsagd – särskilt om det är ett ställe man trivs på. Jag fick gå från mitt jobb förra krisen 2002 – och jag minns att det var jättetungt. Är dock helt övertygad om att någon där ute är smart nog och inser att du är för bra för att vara arbetslös länge. Försök att se det som ett tillfälle till lite ledig tid och fundera över om du vill göra någon vägändring i ditt liv.

  Relationer som slutar är alltid jobbigt även om man är överrens om att det inte fungerar. En person man levt med länge plötsligt ska helt plötsligt inte finnas där för en hela tiden. Lite som att den personen dör för en faktiskt – fast den tack och lov inte gör det.

  Kom ihåg att efter regn kommer solsken – även om det inte alltid känns så.

  Kram!

 • Sara skriver:

  Aj då! Men håller med alla andra, du verkar vara väldigt duktig, kompetent och driven så det löser sig nog snabbt för dig med ett nytt jobb. Eller varför inte passa på att starta eget. Lycka till!

 • Piffiga Tjejen skriver:

  Känner med dig, verkligen, så tråkigt…Hoppas verkligen att det löser sig på alla håll, det gör det ju alltid, det är bara en fråga om tid… Du har ett långt CV här på bloggen med en massa inspiration och kontakter, använd dom!

  En stor Lycka Till kram skickar jag till dig! /Sophie

 • Livet kan periodvis vara jobbigt. Men tänk på hur många vi är som läser, pratar och tänker på dig nu.

  Den positiva kraften hjälper till. Det kommer att fixa sig.

  Kramar

 • T skriver:

  Det här fixar du!

 • FURNISH.etc skriver:

  En varm omtanke till dig!

 • Lovisa skriver:

  Tråkigt att höra Frida! Men jag är helt övertygad om att allt kommer lösa sig, du verkar vara en så driven och framåt person! Lycka till – jobberbjudanden kommer säkert ösa in 🙂 Kram.

 • Anna skriver:

  Oj så trist. 7-årskrisen är helt hopplös när den slår till.

  Och angående jobb håller jag med alla föregående talare det lär lösa sig 🙂 Så duktig som du är!!

 • Madelene skriver:

  Känner verkligen med dig, så otroligt tufft. Men hur jobbigt det än är, så försök att se framåt och tänka att det här är starten på en ny period i ditt liv – som kommer att bli ännu mer fantastisk!

  Stor kram från mig!

 • Axelina skriver:

  Tråkigt att höra. Har själv genomgått en separation efter ett längre förhållande och det är verkligen tufft att gå genom. Man får ta en dag i sänder och göra saker som ger en ny positiv energi! Kram!

 • Caroline skriver:

  Usch vad drygt! Men det är bara att bryta ihop och gå vidare, ibland är det ju nästan skönare när det jobbiga väl hänt och man slipper oroa sig för att KANSKE bli arbetslös eller att det KANSKE inte funkar med kärleken. Nu vet du ju hur läget är och kan fokusera framåt helt och fullt. Håller tummarna för dig!

 • Malin skriver:

  Jag sänder dig en stor kram och hoppas och tror på ljusare tider för dig.

  Tack för att du berättade, vilket jag inte alls tog för givet att du skulle göra. Fy för spekulationer! Ditt liv är ditt, men jag förstår att du ville berätta för oss ändå.

  Stor kram Malin

 • Kämpa på Frida, du verkar ju vara en fighter så du ska se att det ordnar sig till det bättre!! Jag håller tummen för dig, se det positivt, nu ligger hela världen för dina fötter och du har bara dig själv att ta hänsyn till, vilket läge att fundera över drömscenarios. Lycka till och en bamsekram från mig.

 • Anonym skriver:
 • Lindsan skriver:

  Lika mycket gott som internet kan ge (din blogg t.ex.) kan det också suga fett …

  Ta hand om dig!

  Kram!

 • Helena skriver:

  Inte roligt med en skakig tillvaro. Vill inte låta klämkäck men om du är ute efter jobb så kan jag tipsa om Göteborgs granne Borås där det finns 40-50 reklambyråer av varierande storlek (Mecka, Holvik är två stora). Håller både tummar och tår.

 • Lena skriver:

  Ja ibland blir det jobbigt värre, men jag tror att det kommer lösa sig för dig. Borde vara en del som är intresserade av dina kunskaper och dina erfarenheter, förutsatt att de har råd vill säga. Jag menar det var ju inte av bristande kunskap som du fick gå från ditt förra jobb. Håll ut så ordnar det sig nog.

 • Linnea skriver:

  Vad tråkigt att höra! Jag hoppas allt ordnar sig till det bästa, det tror jag, och kan inte säga annat än lycka till och tack för all inspiration du ger genom denna sida!

 • Lovisa skriver:

  Brukar inte kommentera på bloggar, men gör undantag idag:

  Kram! Och jag är helt övertygad om att den ljusande framtiden är din. Glöm bara inte bort att ta hand om dig.

 • Anna skriver:

  När en dörr stängs öppnas en ny – jag tror det är många som vill ha dig! Lycka till!

 • Anna-Karin skriver:

  Förstår nu hur jobbigt du haft det och kanske får en tid framöver, men jag som många andra är övertygad om att det kommer lösa sig till det bästa för dig på alla fronter. Också jag hänger på en lös tråd på mitt jobb och ska få besked senast någon gång i Juni om jag förstått rätt, det är inga roliga tider nu.

 • Linda skriver:

  Jag tror att telefonen kommer gå varm nu när företagen vet att du är tillgänglig. Jag håller tummarna att allt ordnar sig. Efter regn kommer sol som det sägs.

  // Linda

 • dreamhouse skriver:

  skickar en varm kram till dig. oftast kommer allt på en gång, men sen vänder det..go girl. xx

 • Catarina skriver:

  Det är nu som arbetsgivarna har chansen att anställa dig. 🙂

  Jag hoppas på att allt ordnar sig på bästa sätt.

 • Frida, tack för att du delade med dig av hur situationen ligger till. Jag kan tänka mig att det tog emot lite innan du beslöt dig för att meddela oss.

  Jag vet hur det känns när livet bara vänder och det bara säger STOPP, men kom ihåg att du alltid har kraften inom dig att styra in dig på rätt banor igen. Allting ordnar sig – allting handlar om hur villig du är att kämpa! Jag önskar dig all lycka och kom ihåg att EFTER REGN KOMMER SOLSKEN!

  Been there done that…

 • Tess skriver:

  Ytterligare en anonym läsare som sluter sig till skaran av av människor som uppskattar dig och det du gör. Med din blogg sätter du avtryck i våra liv.

  Jag hoppas att allt löser sig till det bästa för dig och kan konstatera att jag har två par i min bekantskapskrets som varit tillsammans länge och som separerat de senaste året.Trots att det var jobbigt för dem har det löst sig till det bättre för bägge paren.

  Massor med kramar och omtanke.

  /Tess

 • Anna skriver:

  Jag är säker på att det kommer att ordna sig med jobb för dig, men förstår dig helt och fullt i att det är jättetrist att bli varslad. Många styrkekramar till dig angående den pågående separationen också.

  Jag önskar att allt löser sig till det bästa inom en snar framtid! Varma kramar/Anna

 • Maria skriver:

  Förstår att det känns tungt nu. Kom bara ihåg att efter regn kommer solsken. Och vilket solsken det kommer att bli sen!!!

  Hang in there. Du fixar det här.

 • Camilla skriver:

  Usch, det är tråkigt när sådant här händer. Blev uppsagd 9 dagar innan julafton. Det tog hårt. Men men, vad göra?! Nu är det "bara" till att söka sej vidare.. (som så många andra i denna kristid..). Var på första intervjun idag. Hur det gick där har jag ingen aning om 🙂

  Hoppas solen snart kommer fram hos dej 🙂

  kramar

 • zalina skriver:

  Jag kände att jag behövde skriva en rad.

  Du är stark och klarar det här! Jag förstår att det känns som allt är upp och ned och det lär det göra ett tag framöver, men med dina kvalikationer kan du komma hur långt som helst! Jag önskar dig all lycka i framtiden!!

 • Anna - frk Oliv skriver:

  Av alla goda råd man brukar få då man har det tungt så tycker jag Mark Levengoods "bryt ihop och gå vidare" är bäst.

 • Anna - frk Oliv skriver:

  Av alla goda råd man brukar få då man har det tungt så tycker jag Mark Levengoods "bryt ihop och gå vidare" är bäst.

 • Anonym skriver:

  Skickar massor av styrkekramar till Dig Frida!

  Är också övertygad om att när det gäller jobb så kommer erbjudanden att hagla över dig när det blir känt att du står till arbetsmarknadens förfogande. Det måste finnas massor av företag därute som genast vill ha en sån duktig tjej som dig:D

  Som en liten tröst delar jag med mig av en av mina favoritdikter skriven av Per Johansson:

  NÅGRA ORD PÅ VÄGEN

  Försök att ta tillvara

  allt gott som livet ger.

  Se det stora i det lilla

  så kan guldkornen bli fler.

  Ge dig tid att reflektera

  en stund i lugn och ro.

  Låt sanningen bli vetskap

  men släpp även fram din tro.

  Och när du möter mörker

  och livets tvära kast

  – känn då hur livet rör sig

  och ljuset får kontrast.

  Känn att du får styrka

  av det som gör dig svag

  – att där finns nåt att lära

  av allt som sker varje dag

 • Vicke skriver:

  Det var lilla jag som var anonym tittar upp

 • Ingela skriver:

  En separation är aldrig vare sig lätt att komma igenom eller att komma över, det är bara att låta det ta den tid det tar och försöka hitta styrka i andra saker i ens liv som vänner (något du verkar vara väldigt bra på).

  När det gäller jobbiten så tror jag, med risk för att låta överkäck, att det kommer att ordna sig innan du hinner att blinka så många järn som du har i elden och så ambitiös som du verkar vara.

  Mitt råd i dessa jobbiga tider är att ta dig till till dig själv, lägg bloggandet och andra krav till sidan ett tag. Det är ingen risk att bloggvärlden glömmer bort dig och inte hittar tillbaka även efter en ev. bloggstiltje.

  Lycka till med allt framöver!!

 • Nilla skriver:

  Jobb det fixar du lätt!

  Men det där med att förhållandet tagit slut var verkligen tråkigt att höra… finns det ingen väg tillbaka? Frida, jag tänker på dig. All lycka till dig i framtiden! Ta hand om dig.

 • Åsa P skriver:

  Usch… låter tungt! Har varit i din situation och tyckte att det var fruktansvärt jobbigt. Nu har jag en ny sambo och ett nytt jobb 😀 Hoppas att det löser sig för dig med!!

  Lycka till i ditt sökande!

 • Isabelle skriver:

  Ta hand om dig ordentligt och var snäll mot dig själv. Det behövs extra mycket när livet visar sin mindre trevliga sida.

  Din arbetssituation är jag övertygad om att den kommer att lösa sig till det allra bästa så driftig och duktig som du är.

  Styrkekramar!

 • Camilla Madsen skriver:

  Det var tråkigt att höra. De tillfällena är aldrig roliga när livet väljer att ge en hård spark rakt i magen. Motgångar gör en starkare, varit med om en hel del. Visst är det lustigt (eller, det är just det det inte är) att allt kommer samtidigt. Som om det inte räckte med att man nått botten … men som sagt, du kommer klara dig ur detta starkare. Och du kommer alldeles säkert få flera jobberbjudanden nu när de vet att du är tillgänglig på arbetsmarknaden.

  Det vänder, så håll ut! =)

  M

 • Lina, Curve skriver:

  Jag hoppas att alla arbetsgivare ser alla tusen kommentarer här och inser vem det är de behöver (dig!). Det kommer inte heller vara tuffa tider för evigt, varken personligt eller karriär- och finansmässigt i världen och V&B kommer förr eller senare behöva anställa igen, oc jag hoppas att jag vet vem som då står på listan. Vad gäller Jonas så antar jag att det hände av en anleding, go on, go further! Lycka till!

 • Jo skriver:

  Det var verkligen jättetråkigt att läsa att du har det så tungt struligt just nu! Jag förstår inte hur folk kan vara så okänsliga och spekulera i sådana saker, det har man verkligen inte att göra med! Jag förstår att det inte direkt gör saken bättre i din situation att läsa sådana dumheter..

  Jag hoppas att det går bra för dig och att det dimper ner ett jobberbjudande i knät på dig. Jag är dock helt övertygad om att det finns många som vill anställa dig, med tanke på din fina blogg och att du verkar vara en driftig och framåt person!

  Jag hoppas också att det löser sig på allra bästa sätt med Jonas. Sådant brukar ju lösa sig så småningom, även om det är tungt i början.

  Ha det så gott du kan!

 • Maya skriver:

  Du är helt grym! Hoppas allt ordnar sig..

 • Mia skriver:

  Jättetråkigt att höra! Du verkar vara en både trevlig & driftig tjej så jag är övertygad om att det löser sig till det bästa…

 • Helen skriver:

  Trist att så mycket tråkigt har hänt dig det sista men jag tror absolut att en så driftig tjej som du kommer att få ett nytt inspirerande jobb! Jag vill önska dig lycka till!

 • Louise skriver:

  "Varje gång det stängs en dörr, öppnas det ett fönster" och du skall se att du snart har tvärdrag i din nya lägenhet.

  Behöver du komma iväg en stund och samtidigt få lite inspiration rekommenderar jag en impulsresa till Stockholm och att du går på de fantastiska seminarierna på guldäggsveckan.

  Lycka till Frida, världen är din.

 • Jag säger som min son sa till mig häromdagen "May the force be with you" Du skall se att det löser sig. Jag håller också ögonen och öronen öppna men jag gissar att du kommer att vara headhuntad innan veckan är över. Själv är jag genuint feg och vågar inte satsa på det jag älskar att göra fullt ut. Också minst sakt ett problem…

 • Elenore skriver:

  Men va' tråkigt! Konstigt det där med allt kommer på samma gång. Men jag tror som många andra att det här med jobb kommer lösa sig utan problem för dig. Skickar en massa styrke-kramar!

 • House of Jammi skriver:

  Oh shit det var mycket på en gång. Klart att det gör ont i själen. På jobbfronten tror jag säkert att det dyker upp flera erbjudanden alldeles snart, du verkar vara en driven tjej med en förmåga att få saker att hända. Och sådana behövs alltid. Privat – ja, jag kan bara hoppas att det finns någon därute som är Den Rätte.

 • Lisa skriver:

  Kram till dig!

 • Stor kram och lycka till Frida. Är övertygad om att jobbsituationen kommer ordna sig till det allra bästa förr än du anar och det andra är väl bara att ta sig igenom…

  Tack för att du delade med dig!

 • Jennie skriver:

  Som alltid, fast man inte kan tänka sig det i jobbiga stunder… Men, efter regn kommer SOL!!

 • Men nej va tråkigt 🙁 Kram!

 • Gabbe skriver:

  Ett bra citat jag hörde på tv imorse:

  When you're going thru hell, keep driving!

  Som så många andra redan skrivit är jag övertygad om att det kommer gå bra för dig 🙂

 • Johanna skriver:

  Hade jag varit företagare hade jag anställt dig på fläcken! Har följt bloggen i fler år och tittar in dagligen. Tänk att ha en sådan idéspruta, inspiratör och otroligt kreativ person på ett företag. Tror inte det dröjer länge innan möjligheterna börjar knacka på, du har ju trots allt en galet bra platsannons här, och når ju ut till en rätt trevlig målgrupp också! 🙂 Lycka till. Kram!

 • Kristina skriver:

  Vad du är fantastisk! Så stark! Vet att det är många som känner med dig och jag önskar dig all lycka i framtiden!

  Varm kram från en stor beundrare!

 • Bodil skriver:

  Hej Frida, här kommer en hel drös med styrkekramar. Jag känner verkligen för dig och det du går igenom. Det är svårt att med bara några skrivna ord ge stöd och tröst i svåra stunder så jag nöjer mig med att säga att jag tänker på dig och att det är min fasta övertygelse att du snart har både ett, två och tre jobberbjudande att välja mellan. Och när det gäller spruckna relationer så tror jag det är klokt att ge sig själv tid att sörja, bara för att sedan, efter en tid, förhoppningsvis konstatera att det var rätt beslut. Många varma kramar från mig till dig.

 • Monika skriver:

  Hej,

  Jag hejar på dig från andra sidan Atlanten. Jag har följt din blogg under en längre tid och vet hur duktig du är!

  Lägg ut energin – sträck på dig, vet att du har en förmåga att beröra många och MOVE FORWARD. Om livet vore lätt hela tiden, så skulle vi alla stå stilla.

  Och funkar inte det, så får vi plocka över dig till Seattle!

  Varma, varma hälsningar

  Monika

 • Dahlarna skriver:

  Som du skriver – en olycka kommer sällan ensam! Dock går man oftast starkare ur dem! Starkt av dig att gå ut på bloggen & berätta! Hoppas innerligt att det löser sig för dig så snart som möjligt. Jag var på snabbvisit i Göteborg måndag-tisdag förra veckan & såg dig på stan. Blev glad när jag kände igen dig. TA HAND OM DIG! Kramar!

 • Lilla jag skriver:

  Jag blir ledsen för din skull. Ta all tid du behöver, ett trasigt hjärta är aldrig att leka med.

 • Malin Vänersborg skriver:

  Det är inget lätt du går igenom just nu. Separationen är jobbig, gått igenom det själv, men det blir bättre.

  Är själv varslad och boende i grannstaden till Saab är vi väldigt drabbade här. Ser mörkt ut men försöker ändå ha hoppet att det vänder. Du som är så kreativ och duktig är jag övertygad att du har jobb snart igen!

  Du klarar detta med, men att du ska behöva berätta om det för att det spekuleras så är bara ledsamt.

  Du klarar detta med även om det känns tungt nu!

 • karola skriver:

  -det finns säkert något som väntar på dej

  runt hörnet….. efter regn kommer solsken!

  sköt om dej

 • Malle skriver:

  Å Frida, vad tråkigt att allt kom på en gång, jag är dock säker på att din framtid ser ljus ut! Lycka till!

 • Mia skriver:

  Vi får hoppas att allt har en mening och att det kommer att kännas bättre än innan när allt detta trista är över! Jag håller alla mina tummar för dig. Och tänk inte på bloggen, vi finns kvar här 🙂 Kram

 • pernilla skriver:

  En pärla som du kommer snart att hitta något nytt. Tyvärr känns det som att ingen sitter säkert på sitt jobb just nu och jag tänker på alla som varslas varje vecka. Hoppas att du fick en fantastisk 30-årsdag trots allt runtomkring. Lycka till!

  Kram

 • Bodil skriver:

  Önskar att jag hade haft ett kanonjobb till dig i bakfickan! Jag håller tummarna för att det löser sig till det bästa både på jobbfronten och privat! Hoppas att du hänger i här på bloggen även om det är tufft ibland, vi är nog många fler än vad du tror som sitter hemma och följer dig, av den enkla anledningen att vi gillar dig och det du gör. Starkt av dig att berätta för oss här på bloggen.

  Kram

 • Jag är också övertygad om att du också kommer att få nya fina erbjudanden på jobbfronten inom kort. Du är stark, det visar inte minst detta att du går ut i bloggen och berättar vad som hänt.

  Men glöm inte att tillåta dig att vara ledsen och trött också, hur stark man än är så är det skönt att bara få vara liten en stund också.

 • Miss Spring skriver:

  Mina tankar är med dig. Ta hand om dig. Du hittar nog snart ett annat arbete alla fall, du är så duktig och bra på det du gör!

 • Anne Skoogh skriver:

  Åh, tuffa tider. 🙁 stor kram

 • Lizaloop skriver:

  Nej men vad tråkigt att höra, fast jag är ÖVERTYGAD om att du snart kommer att bli erbjuden ett nytt spännande jobb med din kompetens!!

  Kanske lite uppiggande bilder från ett gammalt kök inrett i gammal stil kan pígga upp dig… :0)

  (kolla min blogg)

  Sköt om dig!

  Kram Lisa

 • Linn skriver:

  Usch och fy, vad dåligt och klantigt gjort att spekulera om någons privatliv på det sättet – oavsett vad som faktiskt var sanningen hade det kunnat bli fel på så många, många sätt.

  Stor styrkekram – jag vet tyvärr precis hur det känns just nu och det finns inte så mycket annat att säga.

  Kramar

 • Skönt Hemma skriver:

  Håller med alla ovanstående. Önskar dig lycka till med jobbsökandet, men jag är övertygad om att du kommer få flera intressanta erbjudande inom snar framtid 🙂

 • Chic Ada skriver:

  Hej Frida! Det var traakigt att höra. Vet tyvärr precis hur det känns. Har själv gaatt igenom separationen ganska nyligen. Det är jobbigt, men det sägs att tiden läker alla saar och det är faktiskt sant. Det blir bättre. Dessutom är jag säker paa att du snart hittar ett nytt jobb. Du är saa saa duktig! Haaller tummarna för dig!

 • Linda skriver:

  Verkligen ingen rolig situation du har hamnat i. Finns inte mycket att säga till tröst, men precis som alla andra säger kommer det ordna sig. Ibland behöver man ner på botten och vända innan det blir bra och ofta ännu bättre igen. Kram och Lycka till med allt.

 • Frida skriver:

  Från en Frida till en annan vill jag bara säga att jag aldrig skriver kommentarer men läser din blogg varje dag. Jobbar på en byrå i Borås och det hade varit en ära att få jobba med dig. Kan du inte söka dig inåt landet? Hoppas det löser sig med kärleken för det är väl det absolut värsta just nu. Ut i det gröna… det kan hjälpa en smula. Ha det bra. Frida

 • Du är jätteduktig så du behöver nog inte oroa dig med jobb-biten iaf!

 • Anonym skriver:

  Hej!

  Jag läser din blogg varje dag men har aldrig kommenterat. Det är verkligen sant att en olycka kommer sällan ensam. Men du får bara se det som chanser, det är det enda man kan göra. Detta är kanske ett bra tillfälle att söka jobb utomlands? Det är alltid svårare när man har sambo eller bara pojkvän också för den delen. Tror inte det kommer vara något problem för dig att få jobb, du är ju superduktig!! Stor kram och hoppas allt löser sig till det bästa!

 • Ida skriver:

  Uach vad personligt och utlämnande detta inlägg var. Allt blir så mycket enklare om man bara får läsa om design och pyssel. Jag hoppas att du någonstans i den sköna vårsolen hittar lite glädje och orkar ta dig vidare. En separation måste ju bero på någonting och den anledningen är ju själva orsaken till att ni har valt skillda vägar. Det hade nog varit jobbigare att stanna kvar. Nu vet jag inte anledningen och ska inte spekulera i det heller. Men inget ont som inte för någonting gott med sig. Det med Jobbet var oxå väldigt trist. Men som en så offentlig person kommer nog arbets tillfällena ganska snart. Det gäller bara att vara öppen för förslag och inte kräsen. Trots allt som hänt önskar jag dig en riktigt glad påsk. Nu kan du ju i alla fall skylla ifrån dig när du tar en extra tårtbit utan att skämmas.. 😉

 • Victoria skriver:

  Ville bara skriva att du har mitt stöd. Det är förjävligt att folk (som jag antar är media eller andra bloggare) Spekulerar hur du har det. Livet är tyvärr ingen dans på rosor, men som flera har skrivit. Efter regn kommer solsken och jag tror att du snart kommer hitta ett nytt jobb…

  Det är jättetråkigt att ett långt förhållande tar slut. Just nu känner det nog väldigt tugnt. Men, ibland är det bättre än att stanna kvar.

  SKöt om dig och tack för en toppenbra blogg, fått många fina inredningsidéer. Kram på dig

 • Camilla skriver:

  Hur är det talessättet säger? En olycka kommer sällan ensam… Men det man då kan komma ihåg, är att du kommer komma ut ur det som en starkare person! Vi har en otrolig förmåga att klara av mycket och de problem du nu ställts inför kommer du klara av galant! Speciellt eftersom du redan tagit tag i jobbproblemet och är verkar bestämd på att hitta ett nytt jobb. Så fortsätt kämpa med vetskapen om att du kommer komma starkare ur det!

 • Diana skriver:

  Du kommer hitta ett nytt jobb, och en ny man! Ta hand om dig!

 • Maria skriver:

  Tråkiga nyheter, två stora omvälvande förändringar i livet på en gång är tufft – vill bara skicka en kram. Är övertygad om att du snart kommer få nya spännande jobberbjudanden. Du är tack vare din driftighet en förebild för många, även för mig. 🙂

 • Johanna skriver:

  Det är viktigt att kämpa vidare, men kanske lika viktigt att faktiskt tillåta sig själv att stanna upp reflektera över situationen och vara ledsen! Jag tror att det är lättare att gå vidare om man först får gråta ut lite… Då kanske det är lättare att se på förändingen som en möjlighet till något helt nytt och ännu bättre! Det du lärt dig i ditt förhållande och på ditt jobb, samt att du nu får gå igenom en tuff period kommer i slutändan att göra dig både mer erfaren, starkare och lyckligare! Lycka till!

 • Zassi - Sara skriver:

  Ojoj! Men du har ju så rätt en olycka kommer sällan ensam.. Och två separationer dessutom 🙁

  Inte alls roligt att läsa.

  Vill inte komma med några klyschor men det är trots allt svårt att låta bli.

  Även om allt känns mörkt nu så blir det bättre med tiden. Om såren inte försvinner så blir dom inte lika påtagliga. Tillåt dig att vara ledsen och besviken ett tag.

  Bamsestyrkekramar skickar jag dig!!

  //Z

 • Robert Nehmé skriver:

  Det va inte det roligaste man fick läsa… Som några tidigare hade nämnt så är egenföretagandet något för dig. Din blogg i ryggen och säkert en hel del kontakter ökar dina chanser.

  Jag är 92:a men synsk och ser en ljus framtid för din del Frida, make it work…:D

 • hejhem skriver:

  Det är så konstigt när en person man beundrar visar sig vara lika mänsklig som en själv… Missförstå mig rätt, men man tänker inte att det kan gå nedför för en sådan snygg och duktig tjej som du. Det bästa är att det kommer gå uppför efter ett tag, och då kommer du att vara högre upp än någonsin!

  Tillåt dig att vara ledsen ett tag, men deppa inte ned dig för mycket. Du är värd mer än det.

  Vi är många som tänker på dig!

  Kram

 • Josefin skriver:

  Beklagar omständigheterna.

  Det kommer lösa sig riktigt bra ska du se!

 • Magnus T skriver:

  Hej Frida,

  Jættetråkigt. Men ær helt øvertygad att det fixar sig før dig. Kanske dags att ta steget som egen?

  Lycka till

  Magnus

 • Rebecka skriver:

  Du kommer hitta ngt, din kreativitet är inspirerande för alla som delar ditt intresse. Lycka till med allt och se fram emot vår och sommar!

 • Chili skriver:

  Instämmer med kommentatörsfältets majoritet ; Det ordnar sig… ge det bara tid, prova möjligheterna i tanken och låt magkänslan vägleda dig…

  lycka till, du kommer kämpa dig till andra sidan, starkare, klokare och mognare.

  Kramar

 • åsa skriver:

  Hej Frida!

  Vill bara ge en energikick att du kommer klara detta. Motgångar gör en starkare.

  Kram Åsa

 • Malin Inspiration & design skriver:

  Det var tråkigt att höra Frida. 🙁

  En stor styrkekram till dig!!

 • Julia skriver:

  Vill bara säga att för mig så är du en person som ger massor med inspiration och jag förfäras av att du ska behöva förklara dig om ditt privatliv det behöver du inte och att människor ska spekulera och annat är mycket sorgligt, jag läser din blogg för du är så fantastisk och ger energi och har massor med tips!!!

  För mig räcker det mer än väl. T

  Ta den tid till allt annat som tar tid nu för bloggen finns kvar och vi som läser också.

  Jag håller tummarna för att du får nya spännande projekt/arbete och att du får lite lugn och ro.

  Kram Julia

 • Stina skriver:

  Jag blev uppsagd från mitt fasta jobb som copy för fyra år sen. Kom som en blixt från en klar himmel. Helt knäckt. Så plötsligt fick jag världens erbjudande. Startade eget. Började jobba med det jag tycker är roligt, för mig själv. Jag vet att det låter som en klyscha, att det finns något gott i allt som händer. Men en spark i baken kan det faktiskt vara.

  Malmö är förresten en härligt inspirerande stad, full av kul energi. Ta en helg för dig själv, kom ner till Skåne! Och hör av dig, så kan vi ta en fika 🙂

  Lycka till!

 • Tess skriver:

  Ja ska göra ett reportage för en lokal tidning och behöver lite hjälp från er alla bloggare..

  hoppas du tar dej tiden att svara

  varför började du blogga?

  och vad vill du uppnå med att blogga, är det att skriva av dej eller har du andra planer?

  ha en toppen Onsdag

  kram

 • Johan skriver:

  Starkt att kunna komma ut och diskutera dessa tunga händelser så öppet. Jag beklagar situationen, det kan vara så nedslående när mycket händer samtidigt.

  Lycka till med jobbsökandet, även om jag inte tror att det kommer vara något större problem. Du verkar vara en kreativ och starkt driven person, och den som inte vill anställa dig gör nog sig själv en otjänst.

  Som sagt, lycka till – även om jag inte tror det behövs.

  //Mvh, Johan

 • Liss skriver:

  Bra krönika du skrev i Alumumntidningen för Umeå Universitet om detta. Som du skrev så kan ju detta leda till något ännu bättre!

  Lycka till! Livet är inte alltid lätt.

 • Clara skriver:

  Lycka till! Har själv gått isär efter sju år. Det är tufft och att då hitta ett arbete. Ta hand om dig!

  Du har en underbar blogg!

 • Heddie skriver:

  Hejsan Frida!

  Förstår att saker och ting inte är så roliga just nu. Dock vet jag att det inte kommer vara några problem för dig…Du är en kämpe som snabbt kommer upp på fötterna! Träffade Sara häromdagen i Uppsala och hon skulle hälsa till dig från mig men nu gör jag det själv…Hej!

 • H. skriver:

  Det var ledsamma nyheter! Jag är ingen stor inredare och kommer sällan i gång med några sådana projekt hemma, men din blogg ger mig ändå mycket inspiration och glädje. Varma hälsningar och lycka till med jobbsökandet!

 • H. skriver:

  Det var ledsamma nyheter! Jag är ingen stor inredare och kommer sällan i gång med några projekt hemma, men din blogg ger mig ändå mycket inspiration och glädje. Varma hälsningar och lycka till med jobbsökandet!

 • Sjukt tungt. Jag var i liknande situation för 2,5 år sedan. Tyvärr är det tråkigt att säga det: Bara att hänga i! Tror dock att du har ett riktigt bra CV som slår det mesta. Jag hoppas den här lågkonjukturen släpper snart! Lägg ett mail om du vill ha lite input om jobb i möbelbranchen. Har lite koll på vad som nalkas.

 • Det är en tuff tid att bli varslad just nu, samma sak har hänt flera av mina vänner (här i Göteborg och samma bransch). En av dom har dock redan fått komma på flera intervjuer och blivit erbjuden jobb, så det finns trots allt jobb inom marknadsföring fortfarande. Och med ditt CV borde det ju inte vara några problem! Men visst är det tufft att hitta inspiration och drivkraft…. Lycka till, jag ska hålla öron och ögon öppna!

 • hemmabloggaren skriver:

  Fy, ingen ände på helvetet? Jag hoppas innerligt med hela hjärtat att du hittar något som passar dig perfekt. Jag tror ärligt talat att det kommer att lösa sig fortare än du tror. Stor kram till dig från mig.

 • Sofie skriver:

  styrkekramar till dig

 • Isabell skriver:

  Nej, som du säger kommer en olycka sällan ensam, men jag hoppas du tar dig starkare ur detta.

  Att separera är tufft oavsett om man skiljs som vänner eller inte och förlora jobbet är inte det roligaste heller. Jag sitter mitt i krisen också, har inte förlorat jobbet, men har tillsammans med halva företaget fått gå ner till 80% i ett försök att rädda kvar personalen.

  Några ord på vägen som för övrigt sitter inramade i min hall som en daglig påminnelse:

  Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta eller att alltid kunna.

  Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller vilja mest.

  Att vara stark är inte att lyfta tungt, att komma längst eller att alltid lyckas.

  Att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av den, att falla till botten och slå sig hårt men alltid komma igen.

  Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast.

  Att vara stark är att våga se ett ljus i mörkret och att alltid kämpa för att komma dit.

  Ta hand om dig!

 • Tufft tufft, men det ordnar sig säkert! Det gör ju det för det mesta, men jag vet, det är lätt att säga när man står mitt upp i det. Lycka till!

 • Helena skriver:

  Inte lätt att två så stora saker händer på en och samma gång. En separation tär otroligt på psyket (separerade från mina barns pappa i somras) och att på samma gång behöva lägga energi på att leta jobb kan inte vara enkelt. Jag hoppas verkligen att det löser sig jättebra för dig, det är jag säker på att det gör, du verkar otroligt duktig och driftig!

  Kram

 • Anna skriver:

  Hej Frida!

  Här kommer en styrkekram från norr!

  Vill bara instämma med alla andra här – det kommer att ordna sig och du kommer att se ljuset i tunneln, fastän det inte känns så just nu.

  Du verkar vara en stark och driven tjej, så på jobbfronten kommer det säkert att lösa sig relativt fort för dig, tror och hoppas jag.

  Annat kan det vara med den privata biten, det kommer att ta tid – och låt det ta tid. Oavsett anledningarna till er separation. Ta dig tid att

  bara vara, känna och sörja. För en separation blir

  som en sorgeperiod, ibland går det bättre och ibland blir det en djupdykning – men jag lovar, du

  kommer upp till ytan – förr eller senare.

  Jag önskar dig all lycka i framtiden och jag kommer att fortsätta läsa din jättefina blogg!

  Kram

 • Sofia skriver:

  Jisses – jag var med om samma sak… skilde mig för någon månad sen, blev uppsagd av samma anledning som du för någon vecka sen och två dagar senare blev jag uppsagd från min andrahandslägenhet… vad ska man säga. Det är tur att det inte är november, vi kan i alla fall njuta av våren.

 • Lena skriver:

  Usch vad tråkigt att höra! Men jag har inte ett endaste litet tvivel i kroppen om att du snabbt och lätt kommer hitta ett nytt jobb som passar dig perfekt. En kreativ och företagssam tjej som du har nog inga problem att komma igen! Tråkigt också med din sambo, men ibland går inte saker och ting som vi har tänkt oss och det är inte sällan det leder till något bättre!

 • Sofie skriver:

  Hej!

  E bara en trogen läsare av din blogg (som är dålig på att lämna avtryck-ja, jag VET!) så är det ju jättetrist att läsa om allt tråkigt som händer dig. Men- som så många andra skrivit ovanför, så är jag också säker på att allt löser sig.. Dörrar stängs, men "fönster öppnas" som man brukar säga.. Det som inte dödar, det härdar.. Du är ju SÅ duktig och framåt så det löser sig säkert för dig. EN varm kram från mig, en komplett främling!

 • Ester skriver:

  Oj oj oj… Be strong! Livet är fyllt av både tuffa och sköna dagar. Tänk positivt!

 • Näää, fy vad trist! Vet inte alls vilka ord som är de "rätta" att komma med, men vad jag däremot vet är att du är duktig, driftig och kreativ! Jag tror på dig & att detta kommer att lösa sig så småningom.

  Jag skickar en hel hög med varma kramar till dig och så hoppas jag att du med tiden kommer att finna en mening i det som idag känns omtumlande och jobbigt.

 • Fridas fina skriver:

  Ja men herregud, vad säger man… 1000 kramar, jag tror på dig!

 • Lou skriver:

  Jag förstår hur du känner dig, jag sitter i precis samma sits som du. Inte kul när lågkonjunkturen knackar på ens egna dörr. Men jag tror att du kommer att landa på dina fötter inom en väldigt kort tid. Själv väntar jag än, men reklambranschen är inte så givmild just nu, så jag lär få vänta ett tag till.

  Tack för trevlig läsning.

 • Några jobbtips har jag tyvärr inte att erbjuda, men jag är säker på att det ordnar sig. Du är otroligt duktig på det du gör och din blogg måste ju vara bästa reklamplatsen för dig. Tråkigt att du ska separera också. Att förlora fotfästet en stund kan dock hjälpa en att hitta helt nya, och bättre vägar. Tack för att du berättar! Kram

 • Pysselprinsessan skriver:

  Hej! Jag skickar en massa kramar till dig härifrån Norge! Å så hoppas jag att nästa ordspråk du kan identifiera dig med är: "efter regn kommer solsken"! Lycka till nu med allt!

  Kramar

 • Camilla skriver:

  Skickar lite kramar och lite energi!

  Sköt om dig och var rädd om dig!

 • Karolina Lassbo skriver:

  Det är bara att hämta andan, varva ner och sen ta nya tag! Jag är också uppsagd från jobbet och ska nu verkligen se till att ladda batterierna och sen gå ut i livet igen som en ny, starkare och mer peppad människa! Jag önskar dig all lycka, men jag vet att det kommer gå bra för dig! Snart har du ett nytt jobb, och förhoppningsvid jag likaså.

  Kram från K.L.

 • Caroline Andersson skriver:

  Usch vad tråkigt!

  En STOR styrke kram från mig!!

 • lina skriver:

  nej men vad tråkigt frida, två onda ting på samma gång. skickar över en stor värmande kram och hoppas att livet snart tar dig upp på banan igen. kram

 • Micki skriver:

  Lycka till!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.