Annons

k2

Nu måste jag hejda mig vad gäller min nästintill besatta förkärlek till nya koppar och muggar. Skåpen svämmar ju över snart! "Leaves" i stengods har en vacker grafitgrå glasyr och ett bladformat mönster som gör att färgen lägger sig fint i reliefen.Trots att koppen är rätt stor är den tunn och skön att hålla i. Design Ulrika Ahlsten, K2 Keramik. Pris 220 kr på Cosas.

Foto: Cosas.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Isabelle skriver:

  Jättefina!

  Det är något med just muggar som är svårt att motstå. Jag har så stora barn så jag har börjat handla till dem istället eftersom även mina skåp är fulla. Sen kan man ju hoppas att jag får komma och dricka ur dem någon gång 😉

 • mia skriver:

  Att minnas och att uppmärksamma. V 17 kommer jag ha en tävling, det gäller att vara bäst på att måla häftiga bilder i paint. Alla biddarag är vilkomna att skickas till min mejl men bara de lämpliga publiceras i bloggen. Bilden som fått flest kommentarer söndagskvällen V.17 23.59 få ett fint pris. Skicka ditt bidrag till [email protected].

 • mia skriver:

  Att minnas och att uppmärksamma. V 17 kommer jag ha en tävling, det gäller att vara bäst på att måla häftiga bilder i paint. Alla biddarag är vilkomna att skickas till min mejl men bara de lämpliga publiceras i bloggen. Bilden som fått flest kommentarer söndagskvällen V.17 23.59 få ett fint pris. Skicka ditt bidrag till [email protected].

 • InneoUte-Malin skriver:

  Väldigt fin! Visst finns det stor risk för översvämning i skåpen med allt fint porslin – både nytt och gammalt.

 • Annika skriver:

  Åh, jag är likadan! Kan stå och välja vilken mugg jag ska ta till kaffet. 🙂 Gillar koppen du visar!

 • House of Jammi skriver:

  Fin! Undrar hur den känns att dricka ur – det ser ut som om reliefen är ganska "hög".

 • Ja, men de här var för himla söta :-))!

  Kram // Elin

 • Proforma skriver:

  Jättesnygg! Gillar när den är tunn, mycket godare att dricka ur!

 • Martina skriver:

  åh, gud så fina! Vill både ha dem själv och ge bort till mamma som snart fyller år:) Tror hon skulle gilla dem lika mkt som jag.

 • Anna Johansson skriver:

  Vilka underbar muggar du hittat. Vrfr har man aldrig hört om det där märket förut? Är det nytt?

 • Sarah skriver:

  Oh så fina! Då är det svårt att låta bli att bli sugen på nya muggar… Kram kram och grattis i efterskot!

 • Hanna skriver:

  Wow, verkligen ett supersnyggt mönster. Gillar att det är lite struktur också.

 • Lallis skriver:

  De är ju hur fina som helst:)

  kram Lallis

 • Anders skriver:

  Riktigt snygga. Lite saftigt pris bara…

 • Lizaloop skriver:

  Supersnygga!

  Å du, grattis i efterskott!!

 • Marie skriver:

  Helt underbara koppar! 🙂

 • Anette skriver:

  ÅH, verkligen underbar!!!

 • Emma skriver:

  Supersnygga!

 • Gillade hennes "droppformade skålar" i rött och blått. kul med konsthantverk. För många år sedan jobbade jag på en konst och hantverksgård en sommar. bara gå runt hela dagarna och titta och sälja en massa fint konsthantverk. Bästa jobb jag har haft hitills, men nu är det mitt egna företag som är det bästa jag gjort (slutet på april drar det igång ! ). Sitter och dricker morronkaffet i en "gammal" blå höganäsmugg, som jag är ganska trött på. Blev sugen på att köpa lite nya muggar nu, efter att jag läst ditt inlägg, så tack för inspirationen denna morgon, hälsar Desajna

 • Haha! Känner igen det där! Till slut har man 4 koppar av en himla massa olika serier, så alla får ojämna då man bjuder på fika! 🙂 Men dessa var ju himla snygga!

 • Cecilia skriver:

  Vet hur det är att vara koppgalen =)

  https://lilacecilia.blogg.se

 • £lli£ skriver:

  ååå, så söta!! Älskar koppar, muggar, glas….ja YOU name it! Krams<3

 • karola skriver:

  man kan aldrig få för många muggar, eller hur?

  …jag skall precis fika med en jätte duktig keramiker- sanna Wijk- hon har precis gjort fina påskägg…ska bli kul att se!

 • Chic Ada skriver:

  Superfina! Synd att man inte kan köpa dem utomlands, annars skulle jag vilja ha dem.

 • Lena skriver:

  Kaffemuggar/koppar är jätteviktiga! Skall jag ta en fika på stan så är det går jag mycekt på vad de har för muggar/koppar!!

 • Lena skriver:

  Herre gud hur blev det där….

  så har skall det vara:

  Kaffemuggar/koppar är jätteviktiga!! Skall jag ta en fika på stan så går jag mycket på vad de har för muggar/koppar!!! 🙂

 • Styles by Tiles skriver:

  Här räcker en muggsamlare till upp handen!

 • Camilla skriver:

  Snygg men ack så dyr,,220:- för en mugg.

  Jag gillar den du visa för rätt längesen,,höganäs turkos och vita va sjutton hette den..havre eller vete eller nått sånt.

  Bra pris hade dem.

 • Camilla skriver:

  Ax hette dem. 😉

 • smäm skriver:

  mycket charmig. skamligt att man varken dricker te eller kaffe… varm choklad med vispgrädde iofs 🙂

 • Bertil skriver:

  jag har nästan tappat räkningen hur många muggar o koppar som finns i skåpen;)

 • Designtjejen skriver:

  Jag är lika skogstokig i koppar… inte bra.. för köksskåpen 🙂

 • Fyra i huset skriver:

  Oj oj, de var riktigt riktigt snygga 🙂 Det finns för mycket snyggt att shoppa helt klart :-).

  /Nina

 • Inspirera Mera skriver:

  Vilken härlig mugg, jag fastnade för det sköna örat.

  Kram Sandra

 • Anonym skriver:

  JAg bor i huset bredvid keramikverkstaden i sthlm där hon säljer dem, så vackra!

 • Anonym skriver:

  Och där finns de i fler färger 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.