Annons

Intervju på Styleroom

Hur inreder Hockeyproffset Peter Foppa Forsberg sitt stora hus i Övik? Vad köpte jag senast till mitt hem? Vad har jag för dolda talanger och vilka andra inredningsfrågor funderar jag över just nu? Det och lite annat oviktigt kan du läsa i en intervju som sajten Styleroom gjorde med mig efter vinsten av Stora Bloggpriset 2008. Klicka här för att komma vidare till den. Försök bara blunda för den gräsligt hemska bilden på mig som togs efter en snurrig kväll på Blogggalan. Ha en fin lördagskväll allihopa!
 
Foto: kollage av pressbilder Eames/Vitra, Svensk Tenn, Kaj Boyesen och Jonas Häll

Kategorier:

Kommentarer

 • Mrs. b skriver:

  Trevligt med en intervju, och jag ska helt klart hålla utkik på TV4 också. Vilket fint collage du också satt ihop!

 • Spännande! Måste man ju kika på…

  Kram Karin

 • Axelina skriver:

  Som en öviks-bo så har jag hört att han har en pool med hockeyisens markeringar i botten. Och att det sägs att han en gång köpte ikea vasen VASEN 19 kr i tron att det var stora öl glas…?!??:)

 • Klickar mig vidare… 🙂

 • Benita skriver:

  Ja, man tycker att de kunde använda röda ögon knappen 🙂 men utöver det tycker jag att den bilden är bättre än någon av de som någonsin tagits på mig…

 • Camilla skriver:

  Rolig intervju! Skulle så gärna vilja se bilder från er lägenhet, har ju tjata i många år nu. 🙂 Respekterar så klart ditt val att inte visa upp den dock!

 • Annika skriver:

  Fint collage! Och roligt att läsa intervjun med dig. Bilden är fin – om man räknar bort de röda ögonen, förstås! 😉

 • Lilla jag skriver:

  Roligt, då ska jag gå in och läsa 🙂

 • Purple Area skriver:

  Vilken trevlig intervju, kul med lite annorlunda frågor!

 • KOLLA MIN BLOGG; KÄNDISTRÄFFAR, VARDAGSLIV, BLOGGDESIGN, FOTO M.M!

  KOLLA MIN BLOGG; KÄNDISTRÄFFAR, VARDAGSLIV, BLOGGDESIGN, FOTO M.M!

  KOLLA MIN BLOGG; KÄNDISTRÄFFAR, VARDAGSLIV, BLOGGDESIGN, FOTO M.M!

  KOLLA MIN BLOGG; KÄNDISTRÄFFAR, VARDAGSLIV, BLOGGDESIGN, FOTO M.M!

 • Fyra i huset skriver:

  Va kul att läsa lite om dig, det saknar jag här på din blogg. Gillar det du skrev om att matcha nött och nytt, det är min stil helt. Jag älskar att matcha tex 70-tals tyger, små loppisfynd med vita högblanka möbler.

  /Nina

 • Inspirera Mera skriver:

  Vad roligt, där ska jag kika in och läsa.

  Kram Sandra

 • Linda skriver:

  Inga sura miner för man blir hur glad som helst om man kollar på detta gulliga klippet

  https://experienceno1.blogspot.com/2009/03/en-hungrig-ekorre-tar-chansen.html

 • Anna-Karin skriver:

  Frida det var väl ingen dålig bild? Tror inte du kan bli dålig på bild. Men någon kunde väl besvärat sig med att ta bort det röda i ögonen iallafall.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.