Annons

Vårnytt från Kragh Rosenberg

Nu har mitt danska favoritmärke Kragh Rosenberg, numera omdöpt till Rosenberg Cph, släppt sina nyheter för våren 2009. I vanlig ordning dräller det av fina och moderna mönster på kuddar och textilier. Själv skulle jag gärna byta ut en hel del av det jag har hemma just nu, till de nya mönstrade färgkaramellerna som ni kan se här.

Foto: pressbild Roseberg Cph

Kategorier:

Kommentarer

 • Mrs. b skriver:

  Ja, dom bjuder verkligen på många fina mönster!Själv är jag helt klart på kuddjakt, för nu börjar det verkligen bli dags att få bort julkuddarna från soffan…

 • Anna Johansson skriver:

  Härliga mönster, ser nästan ut som skedar!

 • tina skriver:

  Tack o lov för FÄRG…!! hoppas att de flesta snart inser det IGEN..! Tina

 • InneoUte-Malin skriver:

  Längtar också efter färg. 🙂

 • En av mina stora favoriter! I den aktuella kollektionen siktar jag in mig på de stora dropparna i gult, men jag är fortfarande väldigt svag för det klassiska Ming-printet. Fina mönster är det!

 • Lina i Umeå skriver:

  GALET fint!!!

 • Magnus skriver:

  Den ser underbar ut, nu när jag har influensan känns alla kuddar och täcken smittade.

 • Annette skriver:

  Verkligen härliga textilier. Jag hade inte tackat nej till ett grönt bäddset 🙂 Man sover nog extra gott då 🙂

  Kram Annette

 • Proforma skriver:

  Men jag tycker den kudden du visar är jättefin fast det inte är en färgbomb!

 • Emmelie skriver:

  bra blogg

 • Anna-Karin skriver:

  Läcker och diskret!

 • Mothersvea skriver:

  oh vad fint!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.