Annons

Rolig serveringsidé till efterrätter

På Penha Longa dukades det upp stora bufféer till både lunch och middag. Det här var ett roligt serveringsförslag som jag fastnade för vid dessertbordet. Gamla skedar har hamrats till och blivit serveringsunderlag för små munsbitar av kakor. Smart.


Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  de goa bitarna diggar jag, hallon slår det mesta.. skedarna är också snygga!

 • Helen skriver:

  Verkligen en bra idé!

 • Frida skriver:

  Riktigt rolig idé 🙂 Men som efterrättsälskare är det lite för lite för mig, eller så hade jag behövt ett antal skedar 🙂

  Kram Frida

 • Anette skriver:

  Ser riktigt smarrigt ut 😉

 • BÅDE SKEDARNA OCH DESERTEN SER LÄCKRA UT, HAR DU KOLLAT MITT SENASTE INLÄGG OM FILTPRODUKTER. I MIN HEMSTAD "LILA" HALMSTAD FINNS ETT FÖRETAG SOM HETER NORDIFA SOM TILLVERKAR FORMPRESSADE STOLAR, SÄLJS AV DANSKA HAY. HAR DU INTE VARIT INNE PÅ DERAS SIDA SÅ GÅ IN DÄR OCH KOLLA ALLA SNYGGA PRODUKTER. SKA SJÄLV SNART STARTA UPP MIN WEBBSHOP, MED FILTPRODUKTER.

  HA EN BRA KVÄLL, KRAM DESAJNA!

 • BÅDE SKEDARNA OCH DESERTEN SER LÄCKRA UT, HAR DU KOLLAT MITT SENASTE INLÄGG OM FILTPRODUKTER. I MIN HEMSTAD "LILA" HALMSTAD FINNS ETT FÖRETAG SOM HETER NORDIFA SOM TILLVERKAR FORMPRESSADE STOLAR, SÄLJS AV DANSKA HAY. HAR DU INTE VARIT INNE PÅ DERAS SIDA SÅ GÅ IN DÄR OCH KOLLA ALLA SNYGGA PRODUKTER. SKA SJÄLV SNART STARTA UPP MIN WEBBSHOP, MED FILTPRODUKTER.

  HA EN BRA KVÄLL, KRAM DESAJNA!

 • Knirr-Knarr skriver:

  Fräckt! 😀 Älskar din blogg! Så mycket inspiration! 😀

  Kram

 • limpan skriver:

  Ser riktigt gott ut 😛

 • Jennie/Kalasgott skriver:

  Men gud så snyggt – och fräckt!

  Tack för idéen!! 🙂

 • Liza skriver:

  Läckert både desserten och skedarna!

  Kram!

  Liza

 • Malin Wallin skriver:

  Åhh sådär vill jag ha på mitt brölllop! 🙂

 • Lina skriver:

  Läckert, bara att stoppa direkt i munnen 🙂

 • Nancy skriver:

  Det ser riktigt gott ut.

  Kolla gärma in min blogg.

 • Isabelle skriver:

  Har sett något liknande för små förrätter.

  Kul idé! Borde ju inte vara allt för svårt att få till själv av gamla vackra skedar.

 • Elisabeth skriver:

  Wow, det där var ju en jättekul idé! Nu vet jag vad jag kan göra med alla gamla skedar 😀

 • Anna skriver:

  Åh vad läckert 🙂

 • Marie skriver:

  Roligt när så enkelt blir så fräckt! Det ska jag testa! Eller…. be mannen testa åt mig! 😉

 • Hanna skriver:

  Festligt! Jag vet att Gense, https://www.gense.se har/har haft liknande skedar till ett bra pris!

 • hanna skriver:

  gulligt!

 • Ninty skriver:

  Vilken kul idé!!

 • V skriver:

  oj, så fint!

 • [room] by sofie skriver:

  Jättefina!

  Enkelt och snyggt!

  Kram Sofie

 • Ida skriver:

  Haha. När jag var i Spanien besökte jag vad jag trodde var en vanlig resturang. Det var tydligen en lyx resturang. Då fick vi en efterrätt på sked såhär och kyparen matade oss med det. 4 timmar och 5’000 fattigare gick vi därifrån som fån! Men jag glömmer det aldrig. Du Frida. Jag vet att du får massor med förfrågningar om idéer och tips jämt och ständigt. Men i maj fyller jag 25. Jag skulle vilja ha ett tema med färgen rosa. Men jag är så rädd för att det blir töntigt och flickigt. Jag vill ha det mer vuxet. Men med en väldigt tight budget. Har du lust får du gärna göra några lätta saker innan mars då jag måste börja köpa in sakerna. (dela upp kostnaderna) Gott nytt år och all världens lycka till dig och din familj.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.