På Penha Longa dukades det upp stora bufféer till både lunch och middag. Det här var ett roligt serveringsförslag som jag fastnade för vid dessertbordet. Gamla skedar har hamrats till och blivit serveringsunderlag för små munsbitar av kakor. Smart.

Foto: Frida Berglund
Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.
Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.
Inlägget är reklam för Carpe Diem När jag tog ett sabbatsår för att skriva, så skrev jag faktiskt inte bara en bok. Jag har även agerat medförfattare i Carpe Diem Beds stora boksatsning Bedrooms as Sanctuaries som lanseras nu i oktober. En djupdykning i sömn, forskning, myter och ritualer, stylingknep, trendspaningar och framförallt inspiration kring […]
Sista helgen i oktober har passerat och som alltid på söndagskvällar kommer här en sammanfattning av veckans inredningsnyheter och branschsnackisar. En snabb scroll för dig som vill hålla lite koll! Låt oss börja med veckans bästa nyhet! Den danska arkitekturstudion Cobe har presenterat planerna för nya Museum Wegner. En 5000 kvadratmeter stor kulturinstitution som ska […]
Jag fick precis en länk till Västerbottens kurirens weekendbilaga, som också finns att läsa på nätet. Jag är ju född och uppvuxen i Umeå och förra veckan intervjuades jag av deras lokaltidning om min nya Handbok i inredning utomhus, men också om vad jag ska jobba med framöver. Jag har nämligen fått ett nytt uppdrag; […]
Trendenser.se drivs av Frida Ramstedt och är en av Nordens största ämnesbloggar om inredning och design. Bloggen uppdateras dagligen med inspiration, nyheter och trender för livet i hemmet.
Copyright 2024 Trendenser AB, All Rights Reserved
Kommentarer
de goa bitarna diggar jag, hallon slår det mesta.. skedarna är också snygga!
Verkligen en bra idé!
Riktigt rolig idé 🙂 Men som efterrättsälskare är det lite för lite för mig, eller så hade jag behövt ett antal skedar 🙂
Kram Frida
Ser riktigt smarrigt ut 😉
BÅDE SKEDARNA OCH DESERTEN SER LÄCKRA UT, HAR DU KOLLAT MITT SENASTE INLÄGG OM FILTPRODUKTER. I MIN HEMSTAD "LILA" HALMSTAD FINNS ETT FÖRETAG SOM HETER NORDIFA SOM TILLVERKAR FORMPRESSADE STOLAR, SÄLJS AV DANSKA HAY. HAR DU INTE VARIT INNE PÅ DERAS SIDA SÅ GÅ IN DÄR OCH KOLLA ALLA SNYGGA PRODUKTER. SKA SJÄLV SNART STARTA UPP MIN WEBBSHOP, MED FILTPRODUKTER.
HA EN BRA KVÄLL, KRAM DESAJNA!
BÅDE SKEDARNA OCH DESERTEN SER LÄCKRA UT, HAR DU KOLLAT MITT SENASTE INLÄGG OM FILTPRODUKTER. I MIN HEMSTAD "LILA" HALMSTAD FINNS ETT FÖRETAG SOM HETER NORDIFA SOM TILLVERKAR FORMPRESSADE STOLAR, SÄLJS AV DANSKA HAY. HAR DU INTE VARIT INNE PÅ DERAS SIDA SÅ GÅ IN DÄR OCH KOLLA ALLA SNYGGA PRODUKTER. SKA SJÄLV SNART STARTA UPP MIN WEBBSHOP, MED FILTPRODUKTER.
HA EN BRA KVÄLL, KRAM DESAJNA!
Fräckt! 😀 Älskar din blogg! Så mycket inspiration! 😀
Kram
Ser riktigt gott ut 😛
Men gud så snyggt – och fräckt!
Tack för idéen!! 🙂
Läckert både desserten och skedarna!
Kram!
Liza
Åhh sådär vill jag ha på mitt brölllop! 🙂
Läckert, bara att stoppa direkt i munnen 🙂
Det ser riktigt gott ut.
Kolla gärma in min blogg.
Har sett något liknande för små förrätter.
Kul idé! Borde ju inte vara allt för svårt att få till själv av gamla vackra skedar.
Wow, det där var ju en jättekul idé! Nu vet jag vad jag kan göra med alla gamla skedar 😀
Åh vad läckert 🙂
Roligt när så enkelt blir så fräckt! Det ska jag testa! Eller…. be mannen testa åt mig! 😉
Festligt! Jag vet att Gense, https://www.gense.se har/har haft liknande skedar till ett bra pris!
gulligt!
Vilken kul idé!!
oj, så fint!
Jättefina!
Enkelt och snyggt!
Kram Sofie
Haha. När jag var i Spanien besökte jag vad jag trodde var en vanlig resturang. Det var tydligen en lyx resturang. Då fick vi en efterrätt på sked såhär och kyparen matade oss med det. 4 timmar och 5’000 fattigare gick vi därifrån som fån! Men jag glömmer det aldrig. Du Frida. Jag vet att du får massor med förfrågningar om idéer och tips jämt och ständigt. Men i maj fyller jag 25. Jag skulle vilja ha ett tema med färgen rosa. Men jag är så rädd för att det blir töntigt och flickigt. Jag vill ha det mer vuxet. Men med en väldigt tight budget. Har du lust får du gärna göra några lätta saker innan mars då jag måste börja köpa in sakerna. (dela upp kostnaderna) Gott nytt år och all världens lycka till dig och din familj.