Annons

På önskelistan: Ny väckarklocka

Under pressresan fick vi möjlighet att testa en rad olika produkter från Philips. Jag är ju ganska svårflirtad på tekniksidan, dels eftersom jag är rätt kräsen vad gäller design, dels eftersom jag har något slags inbyggt motstånd vad gäller prylar i största allmänhet. Men, det var en grej som jag inte riktigt ville lämna efter mig när vi åkte. Det var wake-up-lighten som stod på hotellrummet. Jag är ingen morgonmänniska och får verkligen pressa mig själv när jag stiger upp vid 6-snåret varje dag. Den här väckarklockan gjorde det hela så mycket behagligare. Rummet blir långsamt ljusare och man kan till exempel välja mellan att vakna till fågelkvitter eller vågskvalp. Underbart. Och snygg är den också. Kanske något för mig att skriva upp på önskelistan inför den kommande 30-årsdagen i mars?

Foto: pressbild från Philips

Kategorier:

Kommentarer

 • Inspirera Mera skriver:

  Jag har en sån, de är riktigt bra! Jag är inte heller en morgonmänniska nämligen. Kram Sandra

 • Helen skriver:

  En sådan skulle jag också vilja ha, är absolut ingen morgonmänniska och vi har dessutom sovrummet i källaren så det är riktigt mörkt särskilt på vintern.

 • Anonym skriver:

  Smartast uppfinningen ever. Ge hit en till mig med. Behövs verkligen i Norrland!

 • Lina i Umeå skriver:

  Det var jag som skrev inlägget!

 • Jenny skriver:

  den verkar inte dum! Vad kan prislappen vara…?

 • FURNISH.etc skriver:

  Smart och relativt snygg teknikpryl! för jag håller med dig, har också lite svårt för teknikprylar. Kram Emmy

 • Livet i byn skriver:

  Jag har sneglat på den där, tycker den verkar himla fiffig. Gamla modellen säljs just nu ut till halvapriset i vår elaffär.

  ~Livet i byn

 • Proforma skriver:

  Inte helt fel för en morgontrötter som mig! Men som allt annat inom teknikvärlden så kostar den väl en slant!

 • Lilla jag skriver:

  Den är snygg. Jag har hört mycket bra om den, frågan är om det stämmer eller ej!

 • Anette skriver:

  Har också funderat på en sån väckarklocka 🙂

  Fyller ju också 30 men först i september…

 • Speja skriver:

  Jag fick en liknande för något år sedan. Den är underbar. Gryningsljuset gör verkligen skillnad – även på mig som är verkligt ilsk på morgonkvisten.

 • Skönt Hemma skriver:

  Har en liknande (ingen väckarklocka dock) som faktiskt är riktigt uppiggande såhär under vinterhalvåret. Artificiellt solljus.Behöver man som bloggare, blir alldeles för många timmar vid datorn ibland 🙂

 • Pernilla skriver:

  Smart, smart, smart! Mysigt värre att vakna till fågelkvitter 🙂

 • Bokmalen skriver:

  Vi fick pengar i julklapp så vi köpte precis den där modellen å vi är supernöjda!!! I alla fall jag, sambon han bryr sig inte utan vänder på sig å fortsätter sova… Men jag gillar den där modellen, lagomt diskret trots att den är lite stor.

  Kan varmt rekomenderas!

  Kramen, Maria

 • pudelflickan skriver:

  Den här lampan har jag haft i ett år och kan inte leva utan den !

  Hedvig

 • emmah skriver:

  har bloggat i 5 dagar & har redan över 1000 läsare, kolla in bloggen du också 🙂

  https://emach.blogg.se

 • lina skriver:

  åhh, jag vill verkligen ha en sån jag med. men, sambon sa att den är fördyr och jag kan verkligen hålla med. istället tog vi en timer med dimmerfunktion och kopplade till en lampa vi ställde på golvet vinklad bort från sängen. funkar precis lika bra vill jag lova 🙂

 • Jag har haft en wake up light från Nordic light care (det var en väckarklocka som man kopplade till sin vanliga nattdukslampa) och den gjorde stooor skillnad. Mycket lättare att vakna. Dock gick den sönder efter att vi kopplat på en lampa som inte var riktigt frisk (strömmen gick om man säger så). Men dags att investera i en ny. Dock tycker jag att Filips är ganska ful, stor och klumpig. Satsar nog på en likadan som sist.

 • Nilla skriver:

  En sådan har jag tittat på på nätet nyligen. Skulle vara bra att ha tror jag. Särskilt för min dotter 😉 Ha de så bra.

 • pethra skriver:

  En sådan har stått på min önskelista ett taag nu. Känns som om det skulle vra ett trevligt sätt att vakna på.

 • anna skriver:

  Är en mycket morgontrött person som genom denna klocka fått ett nytt liv! Underbart att vakna till ett ljus som sakta stiger i rummet. Rekomenderas varmt till alla med dåligt morgonhumör!

 • Det här är nog en produkt som jag behöver, jag är fruktansvärt morgontrött så här på vinterhalvåret…

  Kramen.

 • Isabelle skriver:

  Ja en sån har jag också önskat mig länge.

  Verkar helt underbar.

  Bara man inte somnar om för att det är så mysigt 😉

 • Leah skriver:

  wow. Kanske borde prova den där då 🙂 hatar att gå upp på morgonen!

 • Sofia skriver:

  Jag vill också ha en sån. skriver ner på vill-ha listan men vågskvalp vet jag inte om jag vill testa, tänk om man tror att man kissar…

 • Lethania skriver:

  Den har jag! Vette tusan om jag tycker den hjälper för mig, men sambon älskar den! Jag har mest bara lärt mig att sova med lampan tänd istället.

 • Jäm skriver:

  Ska sno en sån, visste inte att det fanss ljud på den också.

  Den är härmed perfekt.

 • Lena Grön. skriver:

  ÄNTLIGEN en hyfsat SNYGG gryningslampa! Det är sååå mycket skönare att vakna av ljus än av ljud!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.