Annons

Norrländska golv

Jag brukar undvika att blogga om de företag som ligger uppe med en banner i min högerspalt, för att undanröja alla misstankar om köpta inlägg. För tro mig, sådana förekommer inte. Men i det här fallet måste jag göra ett undantag från min princip och skriva om en annonsör som jag precis lagt in, även om det kan uppfattas fel. Det handlar dock enbart om att jag gillar deras produkter. Idag öppnar nämligen Baseco Golv sin webbshop och för er som inte upptäckt det här Norrländska företaget måste jag tipsa om att de har massor med inspiration kring olika trägolv. Och allt kan beställas via nätet i deras webbshop. Jag som annars vill ha allting vitt här hemma föll pladask för den svarta furuvarianten. Det var ju hur snyggt som helst och det matchar ju mina Eames-stolar till och med. Baseco som ort ligger mig också extra varmt om hjärtat eftersom det var starten på den sträcka jag alltid fick springa under Vindelälvsloppet förr om åren. Så sammanfattningsvis är Baseco synonymt med – en underbar Norrländsk plats, vacker vidsträckt skog och fantastiska golv. Åtminstone för mig.

Foto: pressbilder Baseco Golv

Kategorier:

Kommentarer

 • Proforma skriver:

  Riktigt snyggt med svart golv! Synd att det inte var nu vi skulle renovera.

  Går t.o.m. snyggt till Eames-stolarna 🙂 och sådana har jag inte heller så…

 • Lina i Umeå skriver:

  Superfint! Jag som aldrig tänkt tanken på svart!!

 • Annika skriver:

  Vilket vackert golv! Och fina produktbilder.

 • Lilla jag skriver:

  Kul med golv-sidor. Och väldigt bekvämt med web-shop!

 • pethra skriver:

  Jättefint! Jag bloggar ofta m de jag har i högersidan, inte för att jag får betalt att göra det, utan för att enbart företag jag gillar får vara i vår högerkolumn. Men de har inte heller betalat för inlägg, så klart! Däremot har man ju fått erbjudande om att göra så.

 • Anna Johansson skriver:

  Kanonsnyggt! Men är det tryckkänsligt? Vågar man gå med höga klackar 😉

 • Kan bara hålla med! En fråga. Vet du vad det är för ett sideboard med på bilderna. Är det också Eames tro? Ursnyggt i vilket fall…

 • Fyra i huset skriver:

  Underbart golv. Det funderade vi på att ha på hela vår övervåning men sen blev vi avvrådda av våra snickare pgr flera annledningar.

  /nina

 • Anonym skriver:

  åhh gud va fina bilder..och möbbler..åhhh

 • Allinwood AB skriver:

  Här hittar ni våra möbler och återförsäljare

 • Anonym skriver:

  Wow, mörka golv är verkligen snyggt!

 • Sussi skriver:

  Det här golvet är verkligen kanonsnyggt. Börjar fundera om det golv vi hade bestämt till köket kanske ska bytas ut mot detta i stället.

  Angående tryckkänslighet så tycker jag att golven verkar väldigt stadiga. Min svärmor har ett baseco golv i orginalfuri som nu ligger i hennes vardagsrum. Det är fortfarande fint efter flera år med busande hundar, katter och vilda barnbarn (inte våra för vi har inga)

 • Anonym skriver:

  Åhh jag gillar verkligen bordet också! Vet du var det kommer från?

 • Malin skriver:

  Vill också veta var bordet kommer ifrån!

 • Milla of Sweden skriver:

  Hej hej

  Har inte kikat in på ett tag, men så kul att du visar Basecogolv!

  Vi har närapå hela huset med dessa golv, dock ej de svarta.

  Jag är uppvuxen i Sorsele och min pappa jobbar på Baseco så det var ju lite kul att de får lite reklam, det är de verkligen värda!

  Ha de bra!

  Mvh Camilla

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.