Annons

Möblerna från Normann Copenhagen

Innan jag avslutar min rapport från årets hittills största händelse i inredningssverige – Stockhom Furniture Fair 2009 – så måste jag bara visa en sista bild. På de nya möblerna från Normann Copenhagen. Lite förvånande design, får man väl säga och ganska oväntade i sin form men de består av genuina material och är skapade av unga danska talanger. Dock väldigt dyra möbler. Divanen i serien "Camping" kommer att kosta runt 35 000 kr i butik (!) så det kommer endast säljas hos utvalda och lite mer exklusiva återförsäljare. Designonline är en av dem.


Foto: Frida Berglund, Husmusen.blogg.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag gillar dem! De är ovanliga och fräcka! Fast hemma hos mig passar dem inte dock. Tack för att du uppdaterar oss om vad som hände på mässan 🙂 Trevlig alla <3 dag. KRam Emmy

 • Anonym skriver:

  glad alla <3 dag !

 • Sofia skriver:

  Glad alla hjärtans dag! <3

 • InneoUte-Malin skriver:

  Absolut tjusiga! För 35000 köper jag dock mycket hellre något annat. 🙂

 • Anna Johansson skriver:

  Snygga men helt vansinnigt dyra. Vem sjutton kommer att köpa en "Liggmöbel" för de pengarna?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.