Annons

Lugn lördag

Imorse vaknade jag upp med ett enormt sug efter att fotografera. Det var faktiskt flera månader sedan jag sist använde min systemkamera. Inte bra. Efter att ha druckit lite eftermiddagskaffe i sällskap av en bunt nya inredningstidningar dammade jag därför av min Nikon D300 och ägnade en stund åt att föreviga några av de saker jag hade runt mig.  Ett nytt doftljus från Yankee Candle, den fina tändsticksasken jag köpte från Svenskt Tenn när jag var i Stockholm senast och inte minst mina Pelargonsticklingar i glaskupan Gro som ska få flytta till en kruka lite senare idag. Hoppas att ni också njuter av en lugn lördag!


Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Susanne skriver:

  Jättefina bilder! Du är en fena bakom kameran. 😉

 • Annika skriver:

  Underbara bilder! Härliga färger. Så skönt med en lugn lördag. Kaffe och en bunt nya inredningstidningar låter perfekt. Jag tog mig äntligen iväg på bokrean idag, så nu har jag nya fina böcker att läsa. Ha en fin kväll!

 • Mia skriver:

  Fina bilder, önska rmig med en nikon d300 men jag fic precis en d80 så jag får väl nöja mig ett tag med den=) Är det objektivet 50/1,4 bra som ni har ? Är lite sugen på ett sådant! Ha en fin lördag Kram M

 • InneoUte-Malin skriver:

  Fint och vårigt! 🙂 Tänk vad sticklingarna har tagit sig. 🙂

 • Anonym skriver:

  Jag blir "fotosugen" av att se dina bilder!!!

 • pethra skriver:

  Fina bilder. Så fint med det rosa och det lila. Och så lite grönt. Mums!

 • Carro skriver:

  Vilken fin blogg och fina bilder =)

 • Milla S skriver:

  Vilka underbara bilder på så fina saker! Hoppas du haft en riktigt skön lördag!

  Solen gör ju sitt…

 • [room] by sofie skriver:

  Jättefina bilder,

  härlig färgkombination! Låt kameran stå framme nu så vi får se fler inspirerande bilder 🙂

  Sofie

 • Sanna skriver:

  Oj va söta bilder nu blev jag också lite fotosugen. Det blir mest matfotografi just nu men nu kliar det i fingrarna efter annat också.

  Tack för inspirationen!

 • Fina bilder, och särskilt glad blir jag av sticklingarna i Gro! 🙂 Hmm, undrar om jag borde ta in Gro i sortimentet? Jag ska bestämt kolla upp det. Ha en skön helg, alla!

 • Livet i byn skriver:

  Vilka fina bilder, färgerna är verkligen vackra. Jag har också köpt ett Yankee Candle ljus i samma doft. Tycker det doftar udnerbart.

  ~Livet i byn

 • Vilka underbart fina foton!!!

  Du är bäst!!

  Ha det så bra i helgen!!

  Kram!!

 • FINT, MYSIGT OCH LITE PERSONLIGT INLÄGG, KRAM DESAJNA !!!

 • *SNYdesign skriver:

  Nydeige bilder!!!Har nettopp bestilt et Yanke Candle, så er spent!!!

 • Lizaloop skriver:

  Ja kameran får du allt se tíll att plocka fram lite oftare för du tar ju jättefina bilder 😉

 • sara skriver:

  Snälla avslöja om du gått fotokurs o hur man bli så bra, hur har du gjort?

  Mvh Sara

 • Elisabeth Wahlberg skriver:

  håller med… du är en fena på fotografering, om du inte vet vad du ska syssla med i framtiden… fotograf är en framtid… kram från Elisabeth…

 • Proforma skriver:

  Så fina bilder du tar, synd att inte låta kameran komma fram lite oftare. Visst visade du mer egna bilder tidigare på bloggen!

 • Allt lika fina bilder när du fotograferar! Kram

 • Maria skriver:

  Fint! Du borde verkligen fotografera oftare till bloggen även om jag förstår att det tar tid. Alltid lika imponerad av dina foton.

 • Vilka härliga våriga färger!

 • Jellon skriver:

  Vackra bilder med doft och löfte om vår och sommar 🙂 Må gott!! //Märit

 • Lina skriver:

  du har två saker jag verkligen vill ha, gro och tändsticksasken. fina bilder, kul att du kommit tillbaka till fotograferingen!

 • Tess skriver:

  Jättefina bilder! Speciellt gillar jag bilden på Doftljuset! Har själv försökt fota dem men lyckas inte få till så snygga bilder.

  Utav vårens nya Yankee Candle dofter så gillar jag själv Dune Grass. Den kan jag rekommendera!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.