Annons

Inspirerande mönster

Har ni varit inne på den brittiska inredningskedjan Habitats hemsida på ett tag? Om inte klicka er genast dit just nu. När du surfar in möts du av ett snyggt intro med enkla illustrationer mot en nästan kartong- eller masonitliknande bakgrund. Och vet ni vad jag blir? Målarsugen. För hur svårt kan det vara att förstora upp det här tänket på tre tavlor? Det skulle vara hur snyggt som helst. Och helt rätt i år. Nu när det verkar vara siluetter och stolar som gäller för hela slanten. Det känns lite skönt retro och eko på samma gång, just med den där råa masoniten och enkelheten. Masonitskivor kan man ju köpa på Bauhaus eller Krauta. Snyggt webbintro, som verkligen inspirerar.

Foto: skärmdump från Habitat.co.uk

Kategorier:

Kommentarer

 • Matilda skriver:

  snyggt!:)

 • Tack för tipset! Jag har inte varit inne där på ett tag så jag ska ta mig en titt.

 • Verkligen snyggt!

 • Tess skriver:

  Godmorgon..

  Ja tycker du borde kolla in min tokiga sambo som står å fular sej i v-rummet så kommer bilder på ett nytt rum i vårat nybyggda hus

 • Anna Johansson skriver:

  Coolt! Smart att göra egna unika konstverk.

 • tina skriver:

  Skärmdump från habitat..inte min smak alls..trist o tråkig.. som tur är, är vi alla olika..Tina

 • InneoUte-Malin skriver:

  Kan bli coolt! 🙂

 • Jättesnyggt:)

  Kram Kristina

 • tove skriver:

  snygg blogg!

 • Linnéa skriver:

  Först när jag såg mönstret så tänkte jag inte att det skulle passa med nått ; ) Men sen när jag tänker efter spå skulle det nog bli ganska snyggt!

 • Lina igen skriver:

  Varför inte, det vore snyggt i ett heltvitt hem med vit soffa och kanske lite mörka second hand trämöbler!

 • Linnéa skriver:

  Schnyggt!

  Gör det vetja och visa oss resultatet?!

 • bjorn skriver:

  Kina, lilla rosflickan

 • Pethra skriver:

  Väldigt "Frida". kan se Kaj Bojesens apa i samma rum som de tavlorna. 🙂

 • Magnus skriver:

  Lite stelt och tråkigt för min smak.

 • Mycket snyggt och vilken bra idé!

 • blondinen skriver:

  Kan bli snyggt eller så blir det as fult!

 • Esperantistino skriver:

  Snygg bild, ska kolla in hemsidan du tipsade om!

 • Ida skriver:

  Hej, Förut visade du många roliga tips och trix som man kunde gör själv. Gift-in-a-jar var en stor favorit tex. Lika så de fina ljuslycktorna av is. Och du hade tips om fina presentinslagningar oxå. Vart tog allt det vägen? Känns som om du glömde det små enkla undertiden som din blogg växte. Jag saknar pysslet helt enkelt. Vill oxå passa på att gratulera till bloggpriset… Ida.

 • Vera skriver:

  kul grej! Jag har en duk liknande det där stuket men i färg som jag verkligen gillar.

 • Jag har följt din blogg under en tid nu… Får Gratta till priset (för har inte hunnit göra det än)!! Har en liten fundering kring din blogg, lever du på den nu? eller jobbar du med nått? I så fall vad?

  Klart man är lite nyfiken..fniss

  Min dröm är att få jobba med stil och design, men vägen dit är lång.

  Ha det bra, kram

 • Alex skriver:

  Jag måste säga att jag också är tokigt målarsugen. Fast mer på väggarna. Typ måla något snyggt på en fägg, som en fondvägg.

  Problemet: Hur gör man med alla möblerna när man bara har ett rum i en liten studentlya?

  Hade fint

 • Malin Inspiration & design skriver:

  Superbra idé!! Fram med målarpenslarna!! 🙂

 • Jennifer skriver:

  Hej. Vilken fin och mysig blogg du har=) Kolla gärna in min blogg för "Dagens", då just du kan bli "Dagens Blogg" om du kommenterar eller bara besöker den. Vill också tillägga att jag inte tjänar några pengar på min blogg utan vill bara ha många som läser och kommenterar=) Vill även ha frågor då jag senare bortåt kvällen eller imorgon (beroende på hur många frågor) kommer besvara. Minst 20frågor vill jag ha=) Så börja fråga!

  Tack för mina ord, ha en underbar dag!

 • Nathalié Hult skriver:

  Läs min blogg om min oro, liv som instängd i en 2a pga rädsla för dom som skadade mitt psyke så jag aldrig kommer kunna leva ett normalt liv igen pga våldtäkt och misshandeln och ännu massor av hot som hände för 1 1/2 år sedan på : https://chilen.blogg.se/

 • Anonym skriver:

  riktigt bra 🙂

 • Anonym skriver:

  riktigt bra 🙂

 • Anonym skriver:

  vad kul att du läser min blogg 😀

  https://sandraal.blogg.se

 • Marie skriver:

  Vilka härliga tavlor! Det är ju verkligen något man skulle ta och göra. Vad fint det skulle passa ute i vårt trapphus… Ska jag se om jag inte kan klura fram något i illustrator någon dag!

 • steph skriver:

  spännande och annorlunda blogg! kul 🙂

 • Sofia skriver:

  Vilken cool blogg.

 • Olivia skriver:

  bra blogg.

 • Frida skriver:

  Ida:

  Jag har absolut inte fått storhetsvansinne för att min blogg vuxit 🙂 Jag har heller inte glömt pysslet men numera jobbar jag mer än heltid som projektledare på en reklambyrå och har inte längre samma tid att pyssla som jag hade när jag studerade. Hoppas att du förstår. Jag har absolut inte slutat pyssla helt, men det blir lite längre mellan gångerna.

 • Ingelöf skriver:

  Läckert! 🙂

  Lova att du visar upp om du plockar fram penslarna och målar!

 • Anonym skriver:

  Gud vilken cool & intressant blogg du hade! KRAM

 • INGEN DUM IDÉ MED DE DÄR TRE TAVLORNA

  KRAM DESAJNA !!!

 • RESESNACK. skriver:

  av någon anledning tänkte jag också "måla"..

 • RESESNACK. skriver:

  måste ju även säga grattis till vinsten häromdagen 😀

 • Tessie skriver:

  Precis den bloggen jag behöver!

 • Angelica skriver:

  jag trodde jag krossade ett hjärta,, men i slutändan var det mitt egna som krossades 🙁 Läs min blogg om hur det gick till och jaaa sen får ni gärna ge mig lite tröst :S buuhuuu

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.