Annons

Inspirerande badrumsnyheter

Under 2009 släpps en hel del nyheter för badrummet. Här är några av mina favoriter. Jag som annars inte är direkt överförtjust i duschväggar är den förste att ändra mig när jag ser den här snäckformade saken från italienska Agape Design. Fint med en fristående dusch, mitt i ett badrum. Nic Designs duschgolv är också tjusigt. Liksom de två fina badkaren Bluemoon från Duravit och Tub från Cassani, som båda har lite annorlunda former.

Foto: pressbilder från Agape, Cassani, Nic Design och Duravit

Kategorier:

Kommentarer

 • InneoUte-Malin skriver:

  Minst sagt snyggt. Kräver ett badrum utöver det vanliga. 🙂

 • O, den längst upp till höger blev min favorit!

 • ALLT ÄR SNYGGT, VILL RENOVERA MED EN GÅNG !!! TROTS ATT BÅDA TOALETTERNA BARA ÄR 5 ÅR GAMMLA !!!! SEN ÄR DE TYVÄÄR I MINSTA LAGET, SÅ MAN KÄNNER SEJ BEGRÄNSAD. MEN DRÖMMEN ATT BYGGA ETT NYTT HUS PRECIS VID HAVET, DEN SLÄPPER JAG INTE I FÖRSTA TAGET. DREAM ON !!!!!

  HA EN BRA DAG, KRAM DESAJNA !!!!!!

 • Annika skriver:

  Åh, så mycket snyggt! Nu satsas det verkligen på badrummen. Äntligen. Trevlig helg!

 • Piffiga Tjejen skriver:

  Hej! Vilka snygga badrum!! Vill ha-faktor på alla, men min favorit blir den upp till höger. Har själv en duschvägg i glas och det är lika snyggt som jobbigt att hålla skinande rent 🙂 men sånt får man väl räkna med. Ha en bra dag! /Sophie

 • Så mycket snyggt!! Hoppas att du får en härlig helg! Kram

 • Duschgolvet skulle kunna få flytta hem till mig! Om det inte hade varit för att jag bor i en mycket ordinär hyresrätt och dessutom tycker att det tråkigaste som finns är att duscha. 😉 Men jag kanske hade börjat gilla det? 🙂

 • Camilla skriver:

  den runda badkaret älskar jag!!!!

  Trevlig helg!

  KRAM

 • Mia skriver:

  Vad läckert:)Badkaret var wow!Ha en fin helg Kram M

 • Lilla jag skriver:

  Det finns så mycket fint man kan göra av ett badrum! Verkligen vackert 🙂

 • Daniel skriver:

  Där skulle jag vilja ha härliga romantiskamoments med nån sexig hunk!

 • Speja skriver:

  Åh, blir nästan galen när jag ser så snygga duschar. Galet glad, alltså. Fantastiskt inspirerande. Tack Frida.

 • House of Jammi skriver:

  Vilken superhärlig dusch! Den kräver förstås sitt badrum…

 • Gabriella skriver:

  FANTASTISKT!

 • Daniela skriver:

  Vet du om det finns någon återförsäljare i sverige? typ pris och dylikt? Syftar mest på den duschen till höger.

 • lulu carter skriver:

  Hej Frida!! Stort GRATTIS till bloggpriset. Tack för en bra och inspirerande blogg. Jag har skrivit om Dig på min blogg, http://www.lulucarter.se

  Kram

  Lulu

 • lulu carter skriver:

  Hej Frida!

  Stort GRATTIS till priset. Och tack för en bra och inspirerande blogg.

  Jag har skrivit om Dig på min blogg.

  Ha det gott.

  Kram

  Lulu

 • bea skriver:

  fräscht det ser ut!

 • Magnus skriver:

  Jag släppte något i mitt badrum med……..men det var ingen nyhet.

  Läs lite av mina dikter om du och ni vågar, se några av mina foton.

  http://www.textskelett.blogspot.com

  Värme

 • Johanna skriver:

  Det där var riktigt schyssta grejor. Ser fram emot att göra ordning vår undervåning någon gång och då Jävlar… ska det in

 • ☆ m a l i n . skriver:

  Ohh om man ändå kunde ha såna läckerheter i badrummet!

 • Malin Wallin skriver:

  Lite sugen jag blir på att göra om i mitt plastmatte badrum 😛 Oh gosch vad jobbigt det blev nu.

 • Caroline skriver:

  Jag undrar hur det känns att stå i snäckskalsformen, om man känner sig innestängd.

  Det var bra att det står ett par skor i den tredje bilden, annars hade "storleksperspektivet" varit svårt att avgöra.

  Tack för inspirationen!

 • Filippa skriver:

  Häftig duschvägg!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.