Annons

Clarion Sign designhotell

Det är några som har undrat vad jag tyckte om hotellet vi skulle bo på. Jag fick ju ett infall i fredags och bokade in oss på Clarion Sign, ett designhotell jag länge varit nyfiken på. Och hur var det nu då? Tja… ”sådär”, om jag ska vara brutalärlig. Lobbyn var jättefin och det kryllade av designklassiker i restaurangen, inte minst från mitt personliga favoritmärke Fritz Hansen som också hade en del av sitt arrangemang för designveckan just där, men annars var helhetsintrycket tamt. Det är säkert annorlunda om man bor i någon av juniorsviterna men de ”vanliga” rummen såg faktiskt ut som på vilket normalprishotell som helst (men kostade tre gånger så mycket) och frukostmatsalen var så stor och bullrig att den kändes lite som en uppklädd matbespisning under den värsta morgonrusningen. Det var dock värt ett besök och vi hade en fantastiskt avkopplande helg, men ska jag rekommendera ett riktigt designpalats till dig inför din nästa tur till huvudstan så toppar Nordic Light fortfarande min lista.


Foton: Frida Berglund och Jonas Häll

Kategorier:

Kommentarer

 • Är Ägget lika skön att sitta i som det ser ut? Kram

 • Frida skriver:

  Ägget är definitivt lika skön att sitta i som det ser ut. Jag. Vill. Ha. 🙂 Och som kuriosa kan nämnas att den där bilden faktiskt togs precis när jag bloggade upp det förra inlägget, om moderådets trendföreläsning. Jag satt i lobbyn och väntade på bilen. Hade gärna tagit med mig ett Ägg i bakluckan 😉

 • Lina, Curve skriver:

  Trevligt med en ordentlig analys. Tack Frida!

 • Pethra skriver:

  Ett ägg eller två i vår baklucka hade vi inte heller tackat nej till. De är så fina, så fina. Och sköna.

 • Isa skriver:

  Jag måste säga att jag inte heller var jätteimpad av Clarion. Kanske har man för höga förväntningar när man läser "designhotell" och redan bott på Nordic Light? Tycker faktiskt även Nordic Sea slår Clarion om jag ska vara ärlig. Däremot är ju spaavdelningen helt fantastisk!! Och själv tyckte jag frukosten var den bästa jag någonsin smakat. Men nästa gång blir det nog Light även för mig. Kul att få se och läsa om möbelmässan när man missade den i år. Kram isa

 • InneoUte-Malin skriver:

  Bra att veta! Även om jag också gillar Fritz Hansen, så kan jag också tycka att det är ju inte jättespännade inredning. Nästan roligare att bo någonstans där de valt lite mer udda möbler så att man kan hitta nya favoriter. 🙂

 • Anna Johansson skriver:

  Härligt med en ärlig rapport!

 • RESESNACK. skriver:

  det ser riktigt nice ut iallafall!

 • aleksandra skriver:

  vilken snygg stol, skulle gärna haft en sådan i mitt hem 🙂

 • Nicole skriver:

  Precis vad jag letat efter! Vad roligt att det äntligen finns någon annan typ av inspiration än "dagens outfit" här på blogg.se. Mycket välkommet 😀

 • EvaPP skriver:

  Du är snygg där du sitter i stolen i alla fall!

 • E skriver:

  Den svarta stolen är riktigt läcker. En sån skulle man haft i det huset som jag håller på att bygga i mina fantasier.

 • Kul med ärlig kommentar, och så skönt att kunna spara de pengarna framöver. 😉 Men du klär verkligen i det där Ägget!

 • Vera med flera skriver:

  Vilken fin bild på dig där! Superfina äggstolar!

 • tina skriver:

  men jävlar den fåtöljen var bara så jäkla snygg vill ha var den skön att sitta i?

 • louise skriver:

  jättefint, och en likadan dator som jag vill ha 🙂

 • Jennyh skriver:

  sjukt fina fotöljer!

 • Sofia skriver:

  ååååå vilken snygg fotölj… riktigt läcker må ja säga.. ha det bäst.. kram

 • Bo skriver:

  Jag kan också skriva under på Nordic Light. Det hör till ett av mina favorithotell.

 • Malin S skriver:

  Vi har helt delade åsikter i denna fråga 😉 Rummet jag bodde i på Nordic Light var ordentilgt sunkigt medans Sign är ett favvohotell för mig. Bodde senast på Scandic Anglais och det var en trevlig upplevelse. Fast ändå inte riktigt lika sköna sängar som på Sign. Frukosten däremot var en höjdare på Anglais =) Önskar dig en trevlig & givande jobbresa !

 • Marie skriver:

  Känner igen dig från formex mässan=) Manzana. Kolla gärna min blogg och kommentera gärna.

  Ha en bra dag

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.