Annons

Vårnyheter från Cult Design

Ni har väl inte missat att Cult Design laddat upp sina vårnyheter nu? Klicka här för att komma vidare till alla nyheter och nya serier. Min favorit är helt klart diskmedelspumpen som nu kommer i ännu fler roliga färger (har själv en vit på diskbänken sedan tidigare, istället för den fula diskmedelsflaskan från Yes). En kul och praktisk detalj att matcha med färgen på diskhandduken, diskborsten eller wettex-trasan.


Foto: pressbild Cult Design

Kategorier:

Kommentarer

 • Linruz skriver:

  Ja det är super snygga.

  Har en vit jag med men en rosa att byta om med skulle jag inte tacka nej till…

 • Anna J. skriver:

  Oj så snygga! Kanske inte ärtgrön men bubbelgumsrosa skulle vara snajsigt på diskbänken.

 • Frida skriver:

  Jag har haft min diskmedelspump i nästan två år och den funkar hur bra som helst. Rekommenderas varmt!

 • || p e r l a n skriver:

  Har också en vit här hemma.. Gillar den verkligen. Men nu börjar pumpen ge sig igen. Så det blir att införskaffa en ny liten reservdel 🙂

  Angående kameran.. Skulle gärna testa Nikon.. Men när man har de flesta objektiven man behöver, så känns det som ett dyrt alternativ och börja samla igen! 🙂

 • jannice skriver:

  Idag byter jag blogg! Välkommen in till min nya blogg – simplicity och TÄVLA om ett FÅRSKINN!!!

  Kram En inredoholic

 • Karin skriver:

  Hej Frida!

  Jag försökte maila dig men det stuttsade bara tillbaks… Jag har lite förfrågningar ang. annonsplats. Du kan väl höra av dig!

 • Ja, dom är snygga!! Är sugen på att köpa när pengar kommer in på kontot ler

 • Visst är deras nyheter fina, jag har också tipsat om dem idag. Jag har också en vit diskmedelspump, men blev riktigt sugen på en ny i färg nu när nyheterna kom. Men vi får se, tror det blir någon av de andra nyheterna, för 2 diskmedelsflaskor behöver jag ju inte. Ha en bra dag!

 • Fröken Isakson skriver:

  Åh, en röd så skulle passa perfekt i mitt kök. Ha en bra dag 🙂

 • Mia skriver:

  Hej Frida, Hoppas du läser detta för jag kan inte få fram din mailadress och maila dig! Jag ser att jag (tror jag:) vunnit i Julkalendern en kavel från Bagarn & Kocken (wiiiiiiiieeeee:)Och att du vill att jag mailar mig din adress men som sagt jag får det itne att funka! Kan du maila mig? Tack snälla snälla:) Kram M

 • SMAM skriver:

  oo, den gröna skulle passa i mitt kök 🙂

  tack för tipset om ramarna!

 • Lizaloop skriver:

  Vilken snygg bild!

  Åh vad kul, då får jag nog byta ut min vita!!!!!!!

 • Johanna skriver:

  Läckert! Åh vad sugen jag blir…

 • Anette skriver:

  Gillar verkligen att de har den i fler färger denna säsong! Ska nog slå till på en sån till våren 🙂

 • Hanna skriver:

  En röd! Äntligen!:)

 • isabels värld skriver:

  Fin den är!! Skulle vilja köpa en vit sådan. Riktigt snygg!!!

 • Annelie Swärd skriver:

  Har också den vita, älskar den!

  Annelie

 • Proforma skriver:

  Läcker bild! Har funderat på en sådan…

 • Kattis skriver:

  Mmm… skulle vara en snygg färgklick i köket!

 • Den gröna ropar "Köp mig, Anna, köp mig!" 😉

 • Sannasmamma skriver:

  Jag har också den vita, men onekligen kul med fler färger så man kan inreda efter humör 😉 =)

 • Malin skriver:

  Jag har en vit, men kermiken har sugit åt sig diskmedlet, så på vissa ställen är den helt grön fläckig:( Får kanske köpa en grön ist då:P hehe, för snygga är dem. Kram

 • Å har en i vitt men nu blir jag sugen på en av dessa färg klickar:)

  Kram Kristina

 • Jag har länge tänkt köpa en vit, men det har aldrig blivit av. Vi gömmer YES-flaskan i skåpet under iskbänken istället, men det vore så klart bekvämare att ha den på bänken hela tiden. 🙂

 • Carolina skriver:

  Jättefina är dom verkligen, men ni kanske ska tänka er för innan ni skriver saker som "den fula diskmedelsflaskan från Yes"… Helt onödigt att använda deras namn där… "den fula diskmedelsflaskan" hade väl räckt gott och väl kan man tycka…

  Bara en tanke.

  /Carolina, Malmö.

 • Frida skriver:

  Jag har mitt diskmedel i en tvålpump från Zone, men den är grå så en av de här färgklickarna hade nog varit lite roligare 🙂

  Det är många av ens vänner som fyller 30 i år, själv får jag vänta till september och då har man väl hunnit vänja sig vid tanken 😉 Har inte bestämt mig för om jag ska ha en stor fest, eller bara resa bort (fast det kanske mest är något man gör när man fyller 50, haha)…

 • emmylish skriver:

  Har haft svårt att bestämma mig för om jag ska köpa en svart eller vit för ett tillgodokvitto som jag har. Hur ska jag nu kunna bestämma mig?!

 • Skönt Hemma skriver:

  Pax för den gröna 😉

 • Lena skriver:

  Läckra, helt klart!

 • Såg precis intervjuen med dig på Aftonbladet, va roligt! Grattis till att du är en av nominerade, men det är du helt klart värd! Jag fick förresten min tavla igår som jag bestälde från canvasphoto, den som jag vann i din adventskalender. Den blev så fin!! Ska fotografera och visa den. Kram

 • Såg precis intervjuen med dig på Aftonbladet, va roligt! Grattis till att du är en av nominerade, men det är du helt klart värd! Jag fick förresten min tavla igår som jag bestälde från canvasphoto, den som jag vann i din adventskalender. Den blev så fin!! Ska fotografera och visa den. Kram

 • jannice skriver:

  Så himla bra! Tack för tipset. En rosa hade suttit fint här hemma! Får kolla upp det. VÄlkomna in och TÄVLA om ett FÅRSKINN på min blogg!!

  Kram

  Jannice

 • RS skriver:

  Stort grattis till nomineringen till Stora Bloggpriset.

 • Alexandra skriver:

  upptäckte din blogg idag. Riktigt bra och intressant att läsa! kommer att länka till den från min blogg.

  Ha en bra dag

  /Alexandra

 • Anna skriver:

  De har fina grejjer, har endel från dem som pryder hemmet 🙂

 • puppan skriver:

  Stort grattis till nomineringen :)!!!!!!!

 • Utlandssvensk skriver:

  Någon som vet vad de kostar? Bor utomlands och nyfiken på vad diskmedelspumpen kostar 🙂

 • Magnus skriver:

  Hej utlandssvensk,

  Diskmedelspumparna i färg kostar ca 200.

  Kolla in hos http://www.miasonline.se som säljer våra grejer på nätet.

  Kanske kan de skicka till dig.

  Hälsningar

  Magnus

 • Utlandssvensk skriver:

  Tack så hemskt mycket för informationen! Ska genast kolla in hemsidan 🙂

 • Anna skriver:

  Älskar dom där! Som du säger, mycket roligare än en diskmedelsflaska.

  Jättebra och fin blogg!

 • Eva skriver:

  åh den gröna bara ropade mitt namn.

  Den måste inhandlas.

 • emma skriver:

  haha en sådan fick jag i julklapp..vit..jätte fin!!

 • Maria skriver:

  verkligen snygga

 • lina skriver:

  Ahh…!!! Vill ha!

 • Marika skriver:

  Besök min blogg! (:

  agnesjanina.blogg.se

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.