Annons

Nyheter från Serholt och Village

En annan utställare som hade mycket fint och vårfräscht i sin monter var Serholt, som bland annat säljs via egna kedjan Village. Jag tycker mycket om deras dörrmattor med budskap som "Äntligen hemma" och "Håll dig på mattan" som finns i flera olika färger. I vårkatalogen syns också små sagoinspirerade krokar som passar perfekt till ett badrum hos en barnfamij. Hela den nya vårfoldern hittar du här. Klicka och låt dig inspireras!


Foto: pressbilder Serholt

Kategorier:

Kommentarer

 • Sån tur att du finns Frida. Serholt missade jag helt på Formex – får skylla på att jag gick kort efter pressfrukosten.

 • Jellon skriver:

  Kanonsnygga galgar – dem skulle jag vilja ha. Älskar även de ljuvliga ljushållarna med plats för grönt. Ha det bra! //Märit

 • Maria skriver:

  Åh vad bra. Hade precis börjat fundera på att Village nog måste vara på gång med vårnyheterna. Nu ska jag spana in vad de har att erbjuda!

 • Susanne skriver:

  Så söta krokar! Perfekt present till min bror och hans familj som ska renovera sitt badrum 🙂 Tack för tipset!

 • Magnus skriver:

  Det svåra är att inspireras när huset redan är en blandad stil…….

  Värme

 • Gillar snigelvasen, en fransk tulpan i den blir snyggt. Och så gillar jag tidningskorgen av gamla tidningar. Kram

 • Amanda skriver:

  Jag gillar din design och header, inte alls samma stil som på dom andra "storbloggarna"! 🙂

 • Anonym skriver:

  Åh, de där krokarna bestämde jag just nu att jag måste ha i badrummet. Så söta!!

 • Anonym skriver:

  godnatt=)

 • sabina skriver:

  hej frida! jag läser din blogg dagligen och finner den som en stor inspirationskälla. i år går jag ut gymnasiet och jag har börjat fundera på framtiden. på något sätt vill jag arbeta med anknytning till inredningsbranchen, och jag undrar nu hur du tog dig hit?. och om du har några tips på utbildningar och dyl?. tack för en bra blogg!

 • Charlie skriver:

  Hej!

  Följer din blogg som ger mig mkt inspiration.

  Ett litet tips. Kolla in http://www.cuadros-lifestyle.se. Riktigt mkt snygga väggdekorationer.

 • lina skriver:

  De där badrumskrokarna bara måste jag ha!

 • Mamma M skriver:

  Fast krokarna är inte vårnyheter. De fanns redan i höstkatalogen (och hänger i mitt hem sedan några månader tillbaka).

 • Maj skriver:

  Inredning är kul 🙂

 • Erica skriver:

  Åh vad fint. Skulle passa mitt hem som handen i handsken=)

  Tack för en underbar blog att följa!!

 • Cecilia skriver:

  Jag har precis hittat till din blogg. Å, vad inspirerad jag blir!

 • elsa skriver:

  hej kommentera gärna på min blogg vad fin blogg du har jag och irma tävlar om det som får mest kommenterer hon har mest son 12 jag har 60 kommentera nu jag moste vinna (=

  //elsa <3

 • KREATIVA DESAJNA skriver:

  Får bli en runda till Village i veckan. Du har verkligen god smak när du väljrt ut produkter !

 • Karin skriver:

  Har deras sortiment i butiken, funkar bra till en så bred målgrupp. Duktiga designers!

 • Sanna skriver:

  Hej! Vilken fin och inspirerande blogg. Ha du förresten hört talats om http://www.solentro.se? Det är en site på nätet där du kan skapa din egen bok. Tänkte det var lämplig för dig med en blogg eller så kanske du har något annat som du vill förverkliga i tryck.

 • angelica skriver:

  Ljushållarna var riktigt finfina! Inte alls dumma! ska nog leta efter lite Srholt i vår!

 • Snygga saker! Jag missade dem på Formex, men å andra sidan rusade jag mest runt hos trädgårdsleverantörerna. Men nu såg jag att Serholt hade lite prylar för utelivet också, får nog kika närmare på dem. Tack för bra tips! (As always.)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.