Annons

Nyheter från Orrefors

I samband med Kostas pressvisning lanserades även vårnyheterna från Orrefors. Min favorit bland nyheterna är helt klart skålen och vasen i serien Chess från Ingegerd Råman. Tjusigt så det förslår. Jag kan inte annat än hålla med Stefan som genast tänker på gärsgårdar och grönskande kvistar när han ser dessa. Fint, glittrigt och dyrt. Kommer bli kanonsnyggt på ett köksbord i slitet trä.

Foto: pressbilder Orrefors

Kategorier:

Kommentarer

 • Ingegerd Råman är en personlig favorit. Allt hon gör är så självklart vackert. Jag skulle då gärna pryda hemmet med Chess.

 • Annika skriver:

  Superfina! Hållbar design på flera sätt.

 • Ella skriver:

  Underbara vaser!

 • Emma skriver:

  Coolt mönster

 • Emma skriver:

  Fina grejer 🙂

  Du är faktit lite lik Johanna i körslagetpå din profilbild 😛 hon som är tillsammans med Martin Stenmark 😛

 • Åsa skriver:

  Det ser ut som om det inte är något glas i dom. Dom var skit coola 🙂

 • e skriver:

  Det här var riktigt snyggt! Jag brukar sällan gilla den här typen av glas, tex det i inlägget nedan, men det här vill jag ha.

 • I Z Z A H skriver:

  hej gå in på min blogg åh svara på min fråga =)

  Tack på förhand åh han en fortsatt trevlig kväll !

 • Anonym skriver:

  Himla bra blogg du!

 • Gillar din blogg! Kul att du lägger upp så mycket bilder på inredning! Kolla gärna in mina teckningar och designs på min blogg! Säljer nu också mina egendesignade tryck på tishirts & toppar etc. KRAM

 • Jessica skriver:

  Hur kommer det sig att du och Stefan Nilsson skriver exakt likadant om den här skålen? Dvs att ni tycker att den är snygg till bord i slitet trä…? Vem härmar vem, eller är det taget från pressmaterialet? Jag trodde du hade egna tips och formuleringar i din blogg, är det inte det det går ut på?

 • Johanna skriver:

  Jessica, läs inlägget igen!

  Jag citerar texten ovan:

  "Jag kan inte annat än hålla med Stefan som genast tänker på gärsgårdar och grönskande kvistar när han ser dessa. Fint, glittrigt och dyrt. Kommer bli kanonsnyggt på ett köksbord i slitet trä. "

 • Jessic skriver:

  Aha, fel av mig! Jag läste inte alls det på det viset men nu har jag blivit tillrättavisad och ber så hemskt mycket om ursäkt. Min massuppfittning…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.