Annons

Nyhet: Normann Copenhagen lanserar möbelkollektion

En av de saker jag ser fram emot allra mest med den kommande möbelmässan i Stockholm är att få se danska designföretaget Normann Copenhagens nya möbelkollektion – New Danish Modern. Jag har fått en personlig inbjudan från Michael på Normann, som också gav mig en liten sneak peak på vad som komma skall. Den här lampan verkar ju spännande, till exempel. Än så länge skymtar man ju bara formen, men skisserna och detaljbilderna ser lovande ut. Design Rikke Hagen.


Foto: montage/kollage av sneak peakbilder Normann Copenhagen

Kategorier:

Kommentarer

 • Magnus skriver:

  Jag visst väl att mina trassliga gitarrsladdar hade hamnat där.

  Värme

 • Tjohalia skriver:

  Det ska bli spännande att kika på! Jag har bestämt mig för att gå på mässan, så deras monter ska jag inte missa. Kram Sandra

 • Anna Johansson skriver:

  Men så kul! Jag älskar deras produkter. Har diskbaljan och salladsbesticken.

 • isabels värld skriver:

  Spännande!!! Hoppas helgen är trevlig! kram Pernilla

 • DET FINNS VÄLDIGT MYCKET BRA O SNYGG DANSK DESIGN !

 • Men så kul! Riktigt läcker sladd!!

  Kram Karin

 • Designtjejen skriver:

  Så läckert!

 • Jenny skriver:

  Hej Frida,

  Så det var det det handlade om, jag bloggade för ngr veckor sedan om att de skulle komma med ngt helt nytt. Spännande att se deras möbler nu då…

  Ha det =)

 • Helena/R&S skriver:

  Har precis fyndat en Normann 69! Nu ska jag "bara" montera ihop den.

 • Lina i Umeå skriver:

  Jag vill se meeeeeeeeer!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.