Annons

Lisa Bengtsson för Indiska

Kommer ni ihåg att jag bloggade om det svenska designstjärnskottet Lisa Bengtssons samarbete med Indiska, när jag hade varit och föreläst på Trendgruppen i höstas? Då fick jag en sneak peak på vad som komma skulle, men kunde inte visa något. Nu har Indiska släppt pressreleasen och lite pressbilder på bla. den här muggen som lanseras i butik vecka 8. Lisas mönster Kavindra kommer även att finnas på fat, koppar, skålar och väskor. Till bra priser dessutom. Den här muggen kommer inte att kosta mer än 79,50 och visst är den ljuvligt fin som avbrott även i ett stilrent hem. Jag vill ha den som morgontekopp!


Foto: pressbilder Indiska

Kategorier:

Kommentarer

 • Men så fin kopp. En sån måste jag bara ha när den kommer i handeln…

 • pernilla skriver:

  Jag vill ha både koppen och sjalen!

 • Proforma skriver:

  Vacker! Ska bli kul att se den i verkligheten!

  Trevlig helg!

 • Anna Evenius skriver:

  Haha, gissa vem som plåtat den muggen? blink Ha en skön kväll! Kram Anna

 • Matilda skriver:

  Otroligt vackert mönster!

 • karin skriver:

  Ja me!

 • Camilla skriver:

  Kärlek vid första ögonkastet! Så snygg!

 • Måste ha!!!

  Får helt enkelt gömma allt i garderoben…

 • Emmy skriver:

  Vilken fin!

  Den vill jag också ha, bäst att spara presentkortet man fick i julklapp på indiska till v.8 ser jag. 🙂

  Hoppas att du får en fin Helg.

 • Jonna skriver:

  Vilket sirligt och vackert mönster. Känns inte som en kedjeprodukt snarare som hantverk. Plus i kanten till Indiska!

 • Karin A skriver:

  Kul att se en bild på koppen! Halsduken har faktiskt redan letat sig in i min garderob. 🙂 Trevlig helg! Kram Karin

 • Susanne skriver:

  Jättesöt kopp, gillar verkligen mönstret! Ser fram emot att se väskan 🙂

 • Axelina skriver:

  Jättefin, ska bli spännande att se i butiken!

 • Sarah skriver:

  Oh, en sån fin!! Ett klart måste när den tittar fram i butikerna!

  Trevlig helg!

 • Anette skriver:

  Åh, snygg sjal!

 • Maria skriver:

  Åh så fin! Jag ser den framför míg i mitt kök inom en snar framtid.

 • Louise A skriver:

  Underbart…vecka 8 skriver vi in i kalendern som VIKTIGT gå till Indiska!!!

 • Stämningsfullt skriver:

  Jättefin! en sån vill jag också ha….eller flera 🙂

  Kram!

 • Malin skriver:

  Min Lisa-termometer har gått lite upp och ner. Jag älskade de fina tapeterna med ramar. Sen tyckte jag skotapeten var häftig men inte riktigt 100% min smak. När tygerna för Mairo kom kändes de lite too much men så såg jag tallrikarna i samma stil och så klappade hjärtat igen och nu när jag ser dessa så blir jag KÄR! Kanonfina!

 • Purple Area skriver:

  Den var ju jättefin, en sån vill jag också ha!

 • Lizaloop skriver:

  ja varför inte!! Får kika in på indiska nästa umeresa!

 • Tjohalia skriver:

  Vilken vacker mugg!

  Kram Sandra

 • I Z Z A H skriver:

  Snälla du läs mitt senaste inlägg "Nu är mottet rågat" åh skriv gärna din åsikt om det hela det skulle betyda mycke, tack på förhand !

 • Angelica skriver:

  Den är riktigt fin mugg! Skulle vilja ha den om den fick plats i våra proppfulla skåp! Men sjalen får ju alltid plats i klädkammaren!

  Tack för att du fortsätter att inspirera!

 • Anna skriver:

  Vackert porslin 🙂

 • Sara skriver:

  Verkligen fin till morgontet!

 • Nilla skriver:

  Vad fin den var! Jag har köpt två idag! 🙂

 • Linus skriver:

  Jag med! De är superfina och jag är SUPERnöjd:D

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.