Annons

Årets julklappar

Om ni undrar varför det varit tyst här på bloggen i ett par dagar så beror det på att jag har hängett mig helt åt julledigheten och att umgås med familjen, äta julmat och julgodis i massor, mellandagsträna på IKSU och (förstås) att träffa alla hemvändande kompisar på årets Annandagsparty på Rex. Riktigt kul! Nu är det dock dags att ta tag i bloggandet igen och eftersom flera frågat mig vad jag fick i julklapp bjuder jag här på en lista över några av alla de fina klappar som låg under granen. Både inrednings- och designprylar men också lite andra favoriter. Många fina presenter blev det! Förvisso ingen apa, men jag fick ju en slant i julklappskuvertet, så jag kanske får anledning att köpa en sådan till mig själv under mellandagarna.

1) Duntäcke och dunkudde från Hemtex serie Excellence
2) Kokboken Leilas Middagstips (jag håller på att lära mig laga mat, remember?)
3) Anteckningsböcker från Ordning&Reda. Jag försöker skriva pappersdagbok så gott som varje dag, och gör då det i dessa olinjerade anteckningsböcker. I år fick jag en ny fin röd modell.
4) Favoritparfymen Clean (warm cotton) som även finns i form av en textilspray jag verkligen kan rekommendera. Hemma hos oss finns den i doften "Fresh Laundry".
5) Kabelgömman och hunden Woofy från Normann Copenhagen.
6) Två Margreteskålar från Rosti, design Sigvard Bernadotte.
7) Av Jonas fick jag en svart Mulberry Messenger. Ni som följt bloggen en tid vet att jag redan har en Bayswater sedan tidigare, men Messengern är en perfekt miniväska att rekommendera om du bara vill ha med dig plånboken och kameran över axeln.

Kategorier:

Kommentarer

 • Stina Nordström skriver:

  Åh, va glad jag är över att jag har hittat till din blogg! Det skulle kunna ha varit mina julklappar – sååå fina! Det är så härligt att hitta någon med samma smak som jag själv! Känner att det kommer bli mycket surfande här framöver!

  God fortsättning! / Stina

 • Elin skriver:

  Oj vad lustigt, jag fick också kokboken, rostiskålar fast röda och den otroligt söta lilla hunden!!! Känns nästan lite läskigt. Har precis tagit mig ut i mellandagsrea yran på nätet och redan hunnit fynda lite Himla saker på likasom.com

  God fortsättning, kram Elin

 • Annika skriver:

  Väskan är toppenfin! Margareteskålarna är verkligen jättebra! Vi är så nöjda med vår stora vita att vi köpte två mindre svarta till oss själva före jul. 🙂 Annandagsparty på Rex lät riktigt roligt! Alltid kul att träffa alla hemvändare.

 • Mia skriver:

  Vilka fina saker du fått, den där väskan ska jag lägga på minnet behöver verkligen en ny lite mindre modell:)

  God fortsättning

  Kram M

 • Karin/Theas rum skriver:

  Såå mycket fint du fick. Själv gav jag bort just Margreteskålar.

  God fortsättning!

 • Vilka fina presenter! Särskilt väskan skulle jag gärna vilja ha!

 • isabels värld skriver:

  Låter som du haft en mysig jul!! Vilka fina julklappar!

 • Warm cotton har jag….fick den förra julen å den är underbar……=)

  Fina paket!!

  Kram!

 • Maria skriver:

  Låter som en härlig ledighet och fina julklappar!

 • Anette skriver:

  Vilka fina julklappar! Älskar mina Margreteskålar så mamma fick 4 st i olika strl av mig/oss 🙂

  Mulberryväskor är så klassiska, själv har jag en svart East-West Bayswater som känns som det bästa köpet jag gjort!

  Ha det fortsatt bra under jul/nyårshelgen…

 • Vilka fina klappar du fått!

  Kram Karin

 • Proforma skriver:

  Förstår att julen varit bra! Så fina julklappar du fått. En väska kan jag gott tänka mig själv, just den du fick vet jag är riktigt snygg!

  God fortsättning!

 • Leilas böcker är aldrig fel när man är sugen på matinspiration!

  God fortsättning!

 • Zassi skriver:

  Åh vad härliga julklappar du fått. Duntäcke och kudde är aldrig fel 🙂 Det ska jag önska mig till nästa år!

  Önskar Dig en God Fortsättning

  /Kramiz

 • lina skriver:

  jag är så avis på din väska 🙂 jag kan inte ha varit lika snäll. här fick vi oxå nytt täcke, och då till en fråga, vet du var det finns enkla snygga dubbellakan? ikea, åhléns och la redoute sviker…

  god fortsättning!

 • Nilla skriver:

  Jättefina saker! Ha ett gott slut på 2008!

 • Fina ting! God fortsättning!

 • Frida skriver:

  Lina:

  Mitt tips är att kolla in Åhléns! De har fina dubbelakan!

 • Mill skriver:

  Finfina klappar! Hade inte tackat nej till väskan!

 • Jenny skriver:

  Fina grejer du fått! Undrar en liten sak, skulle du inte kunna lägga upp en bild på hur det blivit med dina Rhodintavlor? Hur gjorde du med ramarna?

 • Tjohalia skriver:

  Vilka fina presenter! Ha en god fortsättning!

  Kram Sandra

 • jenny skriver:

  Du måste ha varit snäll i år:-) Jättefina klappar du fått.

  Kram & god fortsättning/jenny

 • Lisa skriver:

  Så mkt fint du fick i julklapp!! Ska bli skoj o se om du bakar något 😀

 • Finfina presenter. Vi fick en Leilabok också, med bakrecept. 🙂 Bra, för min dotter gillar att baka.

  Snygg väska och hunden är ju bara så söt. Står det inte Frida på den tro?

 • Bakrecept skriver:

  Nice. Får börja jag med snart, annars blir det lika stressigt som alltid.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.