Annons

Idolfinal och glöggprovning

Ikväll står glöggprovning på schemat. Alla modeller från Blossas årgångsmodeller sedan 2003 inklusive årets ska testas och smakas av. Spännande! Den sistnämnda fick jag tag på tack vare världens bästa syster, som köade åt mig när hon var på besök för ett par veckor sedan. Tack Sarah! Om innehållet inte är gott, så räcker det nästan med den ursnygga förpackningsdesignen för att jag ska få mitt lystmäte till. Så fina flaskor! Helt i min smak. Ikväll hejar vi också på Kevin i Idolfinalen. Årets norrlänning, eller vad säger ni? Jag är då såld och håller tummarna för honom så hårt jag bara kan.


Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Annika skriver:

  Det låter trevligt med glöggprovning! Jag har inte smakat året glögg. Blåbär – det låter mums! Ja, årets norrlänning, det låter bra. 🙂 Jag hejar också på Kevin. Ha en trevlig helg!

 • Marie skriver:

  vem tycker du ska vinna idol? jag tycker nog kevin.

 • Anna skriver:

  Jag hejar också på Kevin! Vi är ju nästan "släkt"… Min morbror är sambo med Kevins flickväns moster 😀

  Ha en jättemysig kväll! Du får återkomma med favoritglöggen! Kram Anna

 • Bödeln skriver:

  vem parkerar fordonet först?

 • Sofia skriver:

  Jag tycker inte att Kevin är en norrlänning. visst han bor i norrland men han kommer inte från norrland. Min kompis som invandrade för tio år sedan tycker jag inte är norrlänning för hon har ju inte vuxit upp här. hon kan inte vårat språk flytande.

 • Lina i Umeå skriver:

  Sofia det är väl klart att Kevin är Norrlänning!! Han bor ju i Sverige nu och i Arvidsjaur och är man svensk så är man väl det oavsett om man kan prata perfekt språk eller inte. Skåning är han då inte i alla fall! Ha ha! Fina flaskor för övrigt!

 • dahlarna skriver:

  Läste din kommentar hos Johanna! Hoppas att du kan skjuta de otrevliga kommentarerna åt sidan! Jag tycker att du har en grym blogg & hoppas innerligt att du kommer att fortsätta i samma stil. Det är väl ingen som har med att göra om du skulle tjäna på adventskalendern eller inte… Jag tycker att det är en kanonbra grej & tokgillar alla dina sponsorer till den! Hoppas att du får en mysig lucia & att glöggen smakade gott! STORA KRAMAR!!!!

 • Ninnalilltroll skriver:

  Jag hejar också på Kevin. Han är en stjärna. Jag tänkte också ta och smaka på årets glögg ikväll. Hoppas att den är lika god som flaskan är snygg.

 • Axelina skriver:

  Kevin fick också min röst men sen så kom Alice och gjorde finallåten så bra..hmm jaja.. båda har nog sina karriärer klara!

  Jag har testat blåbärsglöggen, får se vad du tycker.. Ha det gott!

 • Karin A skriver:

  Låter trevligt och gott! 🙂 Jag har inte fått tag på någon blossa men ska testa Dufvenkrooks hjortronglögg i helgen. Trevlig helg!

 • Emma skriver:

  hej hej 😀 nu har jag en jätterolig tävling på min blogg där du kan vinna en JÄTTEFIN bloggdesign 😛 Du kan ju i alla fall kolla in bloggen om du inte vill tävla 😛 för min skull alltså ^^ pussåhej

 • Sofia skriver:

  lina i umeå: men han är ju inte ens svensk medborgare. jag kan ju inte kalla mig dansk om jag far till danmark några månader…? jag är ju fortfarande svensk och född och uppvuxen i sverige. jag är svensk.

 • Kevin är helt otrolig, väldigt roligt att han vann. Säger jag, som först vägrade titta på Idol. Men som de senaste fredagarna suttit klistrad vid TV:n. Hoppas glöggen vad god!

 • Märta skriver:

  jag tycker glöggen 08 inte va så god smakade blåbär och inte gott va det.

 • Anny skriver:

  kolla in http://www.bloggvarde.se

  din blogg är värd : 779 219 kr.

  tro mig!

 • hannah skriver:

  Vilken kommentarstyp är du?

  Ta reda på det i min blogg. Håll utkik för nya överraskningar varje dag!

  /Hannah

 • Så snyggt med dem uppradade sådär allihop! Berätta gärna vad du tyckte om dem. Jag gav bort årets glögg till min mormor och morfar för några veckor sen och de tyckte att den var riktigt god. Men den smakade inte nå speciellt mycket blåbär sa de. Det är kul att de säljer de tidigare årens också samlat i lite mindre flaskor.

  Nej, va tråkigt med alla elaka kommentarer! Försök att inte bry dig inte om dem! Du lottar ut priser varje dag till oss läsare, det är väldigt fint gjort! Att inte folk kan uppskatta det istället!! Jag har bara haft en tävling på min blogg och jag kan tänka mig vilket enormt arbete du lägger ner när du har en tävling varje dag. Vinnare ska ju utses, man ska kontakta dem för adress, företaget ska kontaktas osv. Och bara det att få tag på företag som är villiga att ställa upp med priser är ju bara det ett stort arbete! Du gör ett kanonjobb Frida!!! Vi är många som uppskattar dig och allt jobb du lägger ner på bloggen! Och extra mycket på denna adventskalender!!! Och jag håller med Dahlarna i hennes kommentar ovan, folk har väll inte med att göra ifall du skulle tjäna något på adventskalendern. Skulle du göra det så skulle jag absolut tycka att du var värd det, för det är ett enormt arbete du lägger ner. Nej, jag förstår inte hur folk kan vara så otacksamma och bara försöka hitta negativa saker.

  Oj oj, detta blev en lång kommentar. Men jag blir trött på sånt där. Fortsätt som du gör för du gör det riktigt bra! Du är en stor inspirationskälla till många!! Ha en mysig helg! Kram kram!

 • Sara skriver:

  Cool bild !

  Titta gärna in på min blogg!=)

  http://www.oara.blogg.se

 • ☆ m a l i n . skriver:

  Åh vad gott det ser ut när flaskorna är så snygga!!!

 • Frida skriver:

  Det ser riktigt gott ut! Själv har jag tyvärr inte provsmakat en endaste av dem, fast jag har gett bort årgångsflaskorna till kompisar… Du får säga vilken som var godast sen! 🙂

 • Sara skriver:

  Snyggt fotat i vanlig ordning, och visst var det Kevin som gick och vann (jag röstade faktiskt), helt fantastiskt! Vilken glögg var godast? Jag tycker '06 har så sjukt snygg flaska.. men starkvinsglögg är ju annars ingen favvo… Hoppas du får en skön helg pinglan!

 • Proforma skriver:

  Yes! Kevin vann!!! Han är ju bara bäst!

  Trevlig helg och bry dig inte om elaka kommentarer, det är bara ren och simpel avundsjuka!

 • Nilla skriver:

  Kevin vann!

  Av årgångsglöggerna tycker jag att 06 vinner. tror jag. Ha en fin Luciadag!

 • Sara skriver:

  Hoppas du testade dem både kalla och varma – speciellt 08an verkar folk har vitt skiljda åsikter om hurvida den ska vara varm eller kall…

 • malin skriver:

  Jag testade också igår, jag började med 03an, den var riktigt god. Ikväll fortsätter jag….

 • Stefan skriver:

  Åå glögg som är så gott!

 • Carina skriver:

  Jag såg dom småflaskorna på systemet, men jag köpte en vanlig till slut. Känns lite farligt att blanda så många på en kväll. Vilke vann testet då?

 • Vi har också provat småflaskorna.Visst är de söta! Jag tyckte att 03,04,05 var bäst! Jag har inte smakad 08 ännu, men det kommer…

 • Ja, det gick ju hela vägen för Kevin och det var verkligen kul.

  Missade dock detta för jag hade en annan kille som stod för underhållningen igår kväll…. Peter Jöback på Skandinavium. Helt underbart!!

  Kram Karin

 • jenny skriver:

  fina flaskorna var =)

 • NATASCHA skriver:

  RÖSTA eller INTE RÖSTA?

  Delta i senaste diskussionen på min blogg (tusentals läsare i veckan!) om Sveriges röstsystem.

  /NATASCHA

  https://yournatascha.wordpress.com/

 • sara skriver:

  jag har årets! Jag har ju varit för ung för att köpa dom andra åren så =P

 • kim skriver:

  brukar inte dricka glögg men fastnar alltid för blossas fina flaskor varje år !:) hehe ;D

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.