Annons

Okej, jag är en nörd.

Jag vet att det är lite nördvarning på det här, men jag kunde helt enkelt inte låta bli. Årets finaste skärmsläckare, med hundratals små snöflingor som långsamt singlar ner mot vintervita designprodukter, finns nu att ladda hem via Iiittalas webb. Och jag kunde verkligen inte stå emot. Speciellt inte efter en lång kväll av frenetiskt städande och fixande (min syster kommer nämligen på besök imorgon och stannar över helgen). Så hem klickades skärmsläckaren, trots att jag jobbar med reklam och fattar att det här är världens enklaste marknadsföringstrix. Men, jag gillar ju deras saker så jag ursäktar mig med att det här är ett billigare sätt att få njuta av deras tjusiga design hemma – än att faktiskt köpa alltihop. Vill du också komma ner i varv med Iittalas Very Merry Slow Christmas, så kan du göra det via den här länken.


Foto: skärmdump från Iiittala

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  I join the club:) gjorde visst likdant för ett par dagar sen hi hi.. nördigt som tusan men vad gör man iten för lite julstämmning…

  Kram M

 • dahlarna skriver:

  Hihihi nu föll jag också dit… 😉

  Riktigt fin & julig!

  Hoppas att du har haft en mysig dag! KRAM!

 • 🙂 Jag tror jag hänger på.

  Jag tittade i almanackan tidigare idag och såg att det är v.48 och insåg att Kristin Karls fina ljusstakar kanske tar slut! Så, jag ringde Mikael på jobbet i eftermiddags och sa, "Du måste till ICA och köpa två paket, de kanske tar slut!" Nu har jag dem här hemma, de är så fina. De ska få vara adventsljusstake här hemma. 🙂

 • Tack för tipset, den ska jag kolla in. Kram Sandra

 • Lallis skriver:

  Jaaa, men varför inte:)

  kram lallis

 • Frida skriver:

  Visst är den fin. Musiken är väldigt lugn och härlig också!

 • Så snygg, den ser riktigt fin ut! Kanske ska ta mig en titt. Ha en mysig dag!

 • Anna skriver:

  Är det någon mer än jag som har problem med att bestämma sig för om julen ska vara vit eller röd hemma? Jag älskar vitt normalt, det är snöigt och iskristalligt. Men rött är vackert och ombonat, som en traditionellt jul. Vilken färg ska man egentligen köra på när man inreder julen hemma? Just nu står jag i valet och kvalet om jag ska köpa en vit eller röd stor adventsstjärna att hänga i fönstret. Några tips någon – hur gör ni?

  Appråpå Ittalas vackra julsortiment som finns i både vitt och rött…

 • Då är jag en nörd då… laddar hem den på direkten! =)

  Jättefint!

  Ha det riktigt gott!

  Erika

 • Caroline skriver:

  De vita och genomskinliga ljusstakarna är så vackra tillsammans. Men i detta fallet får det duga med "Windows"-shopping 🙂

 • Dinka skriver:

  Ohhh, tycker den bilden på Ittalas kivi lycktor är såååå mysig. Har sett den i typ alla inredningstidningar. Önskar mig några kivisar och marimekko skålen i frotat glas.

  Kram!

 • Vera med flera skriver:

  vilken mysig, jag har den nu jag med 🙂

 • Designtjejen skriver:

  Tihi.. så smart!!!

 • Marie skriver:

  Tack för tipset ! Nu trillar snöflingorna här hemma också och då ska du veta att jag verkligen avskyr snö och vinter ( men på bild går det bra 😉

 • Liza skriver:

  Vilket superbra tips! Snart kommer snöflingor att dala ner över min skärm också!

  KRAAAAAAAAAAM!

  Liza

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.